Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - MC 39 NIGHTRACE.
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : MC 39 NIGHTRACE.   1 2 3 4 5 6  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
vr_

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
RAIT39:

Kuule tont kust sa võtad et lamp oli 2kw jagenekas 2kw
Lamp oli tegelt 1kw ja genekas 3kw (Isiklikult küsisin ajavendade käest kas tohib lampi taha panna, vastus oli et ressurssi on veel küllalt)
Mis sa tolvan arvad et kui kodus paned liiga palju lampe taha kõrbeb narvas elekrtijaam maha? Kaitsmed on juba välja mõeldud.
Genekas ei andnud saba sellest et seal palju taga oli, sellisel juhul lükkab ta kaitsme välja.
Ajab sita keema kui seletavad vennad kes peale kubeme sügamise omakätega ei suuda teha.

Üldiselt kes sa selline oled et teisi tontideks ja tolvaniteks sõimad, aga las ta olla.. kui sul endal õrna aimu pole mida mina oma kätega teinud olen siis on hea vahutadaküll.. fotograafia alal olen ma suht amatöör ja tõin selle ainult näiteks.. aga kui ma oma leivateenimise alal teeksin asju nii ligadi logadi siis oleksin ma juba ammu nälga jäänud ja mine tea võibolla vangigi pandud...

Generaatori võimsuse ja sinna taha ühendatud tarbijate suurusjärkudest teavitas meid kommentaator ja seda tõepoolest mitte ainult üks vaid lausa viis korda.. sina juurde mainides et asja on kontrollitud ja üle küsitud.. et algselt 1kw lambiks peetu oli hoopis 2kw.. kas ma peaksin sellist juttu sellisel hetkel mitte uskuma?
Pakun et kohalolnud publikut ei huvita absoluutselt kas kärssas ülepinge kaitse, puu või generaator.. fakt on see et asi ei töötand ja sellest piisab..

tõesti väga vilets närvikava kui õigustatud kriitika peale käed rusikasse kipuvad..

19.08.2007 at 21:13
1 edit. Last edited 19.08.2007 at 21:13 by vr_
RAIT39

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
[b]
Kubet sügan oma käega aga kui sul on mingit siseinfi, et lambid olid lahjemad kui prr-i ja teiste poolt välja öeldus siis tee oma mokk lahti mitte ei sõima siin rahvast, et kui ei teadnud siis...
Teed endal lihtsalt närvitsemisega margi täis muud ei midagi. Kui korraldajad ei suutnud tagada võistlusel valget rada siis on asi mäda!!!!! Kui ma oleksin BHRA juhatuses mingi mees siis ma ei lubaks enam MC39 klubil enam ÜHTEGI võistlust korraldada.
Palju poleemikat tekitab selline asi, et korraldatakse koosolekuid sii kui need peaksid olema juba kõik tehtud. Selline asi tuleks ära otustada AMMU enne võistluste algust!!!!!(Ohutus ohutuseks, ma ei räägi siin praegu pimedast sõitmisest aga kogu sellest asjast)

Peace
Jumal tänatud et sa pole BHRAs mingi mees Kui sa ültse mingi mees oled proovi ise midagi korraltada.
Kui sa postitused läbi loeksid siis leiad et ma ütlesin juba et lambid olid väiksemad
Ise panin lambid kokku ja üles. Sitaga pilduma olete kõvad.
Rinkade ja krosside kohta pole ühtegi halba sõne öeldud ja nüüd kui midagi persse läheb on kõik kallal
Ma ei tea kui palju sa su mõistus võtab aga seda vankrirt veavas mitmed erinevad korraldajad ja kui midagi persses on on 39 süüdi

19.08.2007 at 21:24
kino_mees
MC 39 NIGHTRACE.
quote:
RAIT39:
quote:
[b]
Kubet sügan oma käega aga kui sul on mingit siseinfi, et lambid olid lahjemad kui prr-i ja teiste poolt välja öeldus siis tee oma mokk lahti mitte ei sõima siin rahvast, et kui ei teadnud siis...
Teed endal lihtsalt närvitsemisega margi täis muud ei midagi. Kui korraldajad ei suutnud tagada võistlusel valget rada siis on asi mäda!!!!! Kui ma oleksin BHRA juhatuses mingi mees siis ma ei lubaks enam MC39 klubil enam ÜHTEGI võistlust korraldada.
Palju poleemikat tekitab selline asi, et korraldatakse koosolekuid sii kui need peaksid olema juba kõik tehtud. Selline asi tuleks ära otustada AMMU enne võistluste algust!!!!!(Ohutus ohutuseks, ma ei räägi siin praegu pimedast sõitmisest aga kogu sellest asjast)

Peace
Jumal tänatud et sa pole BHRAs mingi mees Kui sa ültse mingi mees oled proovi ise midagi korraltada.
Kui sa postitused läbi loeksid siis leiad et ma ütlesin juba et lambid olid väiksemad
Ise panin lambid kokku ja üles. Sitaga pilduma olete kõvad.
Rinkade ja krosside kohta pole ühtegi halba sõne öeldud ja nüüd kui midagi persse läheb on kõik kallal
Ma ei tea kui palju sa su mõistus võtab aga seda vankrirt veavas mitmed erinevad korraldajad ja kui midagi persses on on 39 süüdi
Keegi vist ei kannata kriitikat!

19.08.2007 at 21:35
vr_

MC 39 NIGHTRACE.
Maitea tõstetagu see siis "Kuidas teha järgmine üritus paremini" teemasse vms..

veelkord.. keda huvitab see lampide võimsus kui kogu kompott ei töötanud..
Minule tundub, et kui ajavõtu ja puu meestel on oma genekas kaasas ja teada on et need sisteemid kapriisitsevad siis minu kui proffessionaali jaoks on siilselge, et suvalisi mulle tundmatuid tarbijaid ma sellesse ahelasse ei ühenda..

samamoodi ei saa ma aru miks valgustus pidi lülitatama samasse ahelasse ajavõtuga.. kas omal polnud siis midagi??
Lisaks süüdistuse adressaatide kohta.. minumeelest on siin teemas juba kõik võtta saanud.. ei ole see mc39 midagi esile tõstetud...

Kui ürituse vilets väljakukkumine oli veel kuidagigi vabandatav ilmaga mis kõik muud asjad tuksi keeras.. siis avalikusega suhtlemise järgi otsustades ma küll koostööd ei julgeks tulevikus teha:)

19.08.2007 at 21:38
RAIT39

MC 39 NIGHTRACE.
Selles et ma kriitikat ei kannata on sul õigus ja seda enam kui räägitakse asjadest nii nagu see tegelt ei ole

19.08.2007 at 21:38
foke

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
RAIT39:
Kui teil midagi on öelda siis me saame MC39 klubihoones Äksis iga kolmapäev kokku ja oleme valmis vastama teie tarkadele küsimustele silmast silma
Korraldajapoolsed nägemused läbikukkunud üritusest oleks teretulnud. Seda oleks vist viisakas teha võistlejatele nende meilikasti, võistlejate meiliaadress on regamislehel.

Ka pileti ostnud pealtvaatajatele tuleks aga teha avalik pöördumine ja edastada vabandused.

Lahmimine ja süüdistamine jäägu vastavate "süüdlaste" siseringi. Moraalne vastutus on korraldajal ja see tuleb viisakalt lõpuni kanda, no oleks ikka väga mõistlik.

MC39 poistele tahaksin südamele panna veel 1 asja. Nimelt väga-väga halb on selle jama pikem tagajärg - sellise tasemega läbiviidud EM etapp on räigeks tagasilöögiks ala jätkusuutlikkuse kohapealt üliolulise sponsorlusmasina käimajooksmisel. Seda nii võistlejatele kui korraldajatele, nii jäämegi unistama võidusõiduareenist ja kiiretest autodest, nii jääb see ala friigispordiks. Mõistate? Korraldaja maksimaalne tagasilöök on edasiste võistluste korraldamisõiguste kaotus. Mis tunne jääb publikule, osavõtjatele? Sõitke või ärge sõitke, vaadake või minge koju, ostke telgist süüa või ärge ostke... Ja mida mõtleb potsentsiaalne rahastaja, kui ta sellist üldpilti näeb?

Fakt on see, et vihmapaus oli kokku ca poolteist tundi. Võistlejaid tuli oodatust vähem, seega ajagraafiku totaalne umbeminek oli organisatoorne ämber. Tuletan meelde, et esimene mootorratas läks oma esimesele ajasõidule 42 minutit peale võistluste ametlikku lõppu ajakava järgi!

Hetkel ei ole vaja kedagi kutsuda kohvile Äksi, vaid katsuda konstruktiivselt leida õnnetule ettevõtmisele viisakas lõpp. Seni ei ole veel minuteada korraldajalt kahjutasusid meie kiirendusvõistluste praktikas nõutud... Ülbitsemine võib selleni viia.

19.08.2007 at 21:43
1 edit. Last edited 19.08.2007 at 21:47 by foke
RAIT39

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
vr_: Maitea tõstetagu see siis "Kuidas teha järgmine üritus paremini" teemasse vms..

veelkord.. keda huvitab see lampide võimsus kui kogu kompott ei töötanud..
Minule tundub, et kui ajavõtu ja puu meestel on oma genekas kaasas ja teada on et need sisteemid kapriisitsevad siis minu kui proffessionaali jaoks on siilselge, et suvalisi mulle tundmatuid tarbijaid ma sellesse ahelasse ei ühenda..

samamoodi ei saa ma aru miks valgustus pidi lülitatama samasse ahelasse ajavõtuga.. kas omal polnud siis midagi??
Lisaks süüdistuse adressaatide kohta.. minumeelest on siin teemas juba kõik võtta saanud.. ei ole see mc39 midagi esile tõstetud...

Kui ürituse vilets väljakukkumine oli veel kuidagigi vabandatav ilmaga mis kõik muud asjad tuksi keeras.. siis avalikusega suhtlemise järgi otsustades ma küll koostööd ei julgeks tulevikus teha:)

Nagu sa näed on minu nimi RAIT39 mitte MC39 ja avalikusega suhtlen kui RAIT tel:5133375
ja minul isiklikult on su koostööst täitsa savi

19.08.2007 at 21:48
hunt

MC 39 NIGHTRACE.
Ei ole küll au tunda isiklikult ühtegi korraldajat, ega taha neid kaitsta .... aga praegu nüpeldatakse neid küll natuke kõvasti.
Palju siis oli nendepoolsest jobutamisest tingitud pause ?
- see, et võistlus tunnike, hiljem pihta hakkab - on Eestis elunorm
- vihmapaus koos raja kuivamisega oli ikka oluliselt kauem
- tsiklimehe õli mahalödistamine oli force majeure
- pärastine ilm ja libedus ei olnud ka korraldajatest tingitud

Kui prr võistlejate koosoleku pärast kokku kutsus ja võistlejate arvamist jätkamise kohta küsis - olid justkui 80+ % jätkamise poolt.
Muidugi see lõpetamise põhjus oli sutsu naljakas küll ...

Poleks vihma olnud, olekski võistlus ettenähtud 22.00 äkki lõppenudki - oleks neist ''eriti tähtsa kW arvuga'' prosedest kah aidanud ...

Ärme võta viimasteltki mohhikaanlastest võistluste korraldamise isu ära - minu mäletamist mööda oli Raadi etapi toimumine veel 2 nädalat enne ikka mitte ühe, vaid ikka üsna mitme küsimärgi otsas rippumas ?! Mina neid eelarveid ei tea, ega mind huvita ka, kuipalju keegi peale maksab, või teenib - aga kui korraldajatest järjekorda ei ole - siis vist ilmselt rahateenimise eesmärgil selliseid üritusi korraldada ei tasu ...

Eks muidugi sellest kogemusest ole kõigil õppida - a hää, et selle libedusega veel niigi hästi läks, pean silmas Maksimi näidet jne.

19.08.2007 at 23:09
tmac

MC 39 NIGHTRACE.
Liitun siin auväärt isahundiga. Olge nagu inimlikud. Mina tean peakorraldajat ja on tema minu silmis õige mees. Näide näiteks rajavalgustamisest .OK risky business ,aga asi toimis ma tänaks isiklikult kõiki kes oma autod sinna ajasid. Fakt on see, et ka lugupeetud tqhq foorumis on ravimatu haiguse mil nimeks Interneti tühikargamise ja ilkumise sündroom põdejaid. Jäägu neile see rõõm siin möliseda ja möliseda ja veelkord möliseda.

19.08.2007 at 01:00
partel

MC 39 NIGHTRACE.
Koerad hauguvad, karavan läheb edasi.

Vihjeks, et NHRA, mis on tipptase selle nädalavahetuse etapi pühapäeval jõuti pidada ainult Top Fueli esimene raund ja mõni Funny Car'i sõit, siis algas vihm, mis kestis kogu päeva, asi lükati esmaspäevaks. Et juhtub ka parimates peredes. Piletihind pühapäevaks oli muuseas $47, reserveeritud istekohaga $60.

Veel vihjeks, et meie väga väheste korraldajate käest ei tule küsida, et kui palju teenisid, vaid kui palju peale maksid.

20.08.2007 at 08:20
partel

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
gets:Aga äkki keegi oskab seletada 182km/h lõppkiirust, mis tuli jubeda uisutamise tagajärjel? Auto reeglina sõidab ~165 ja parim on olnud 172km/h.
Meil oli ka poole gaasiga stardiga 9.1 ajaga kiirus 293.35, uus Eesti rekord :) Ehk siis +30 km/h

Sama oli Raadi finaalis, 274 ehk +10

Juhtub, elektroonika :)

20.08.2007 at 08:58
vr_

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
partel:
quote:
gets:Aga äkki keegi oskab seletada 182km/h lõppkiirust, mis tuli jubeda uisutamise tagajärjel? Auto reeglina sõidab ~165 ja parim on olnud 172km/h.
Meil oli ka poole gaasiga stardiga 9.1 ajaga kiirus 293.35, uus Eesti rekord :) Ehk siis +30 km/h

Aga kuidas selline asi saab juhtuda poffessionaalsete seadmetega? ja kuidas selliseid aegu üldse usaldada.. kas ET ikka on õige?? retooriliselt küsides...

20.08.2007 at 09:10
wagoneer
MC 39 NIGHTRACE.
Käisin minagi pealt vaatamas seal üritust ja ei oleks kohe kuidagi nii karm korraldajate suhtes. Minu kui pealtvaataja jaoks oli positiivne,et parkimine oli ilusti korraldatud, sai kohe käepaela(mitte ei pea lisana ostma) ja mis pälvis minu naisukese käest ülima positiivsuse oli see,et lastele oli ka mõeldud(pereüritus). Kusjuures ka teiste seal linnaku juures oma põnne valvanud emmede käest oli kuulda sama positiivsust. Olemas täispuhutd linnak ning batuut. Ka mul oli kaasas natuke üle kolme aastane poisipõnn kes peale väikest julguse kogumist mõlema atraktsiooni peal usinasti ringi möllas. See on kindlasti asi mida mujalgi võiks näha. On ju pealtvaatajad need keda on vaja kuidagi kohale meelitada.
Ilma eest pole keegi kaitstud ja meie pisikese kodumaa suvi on kahjuks nii lühike,et ei saa nagu eriti valida nädalaid millal midagi teha(et ei kattuks teiste suuremate üritustega, oleks võimalik rada kinni panna jne).
Eks me kõik õpime oma vigadest.
Loodan igaljuhul,et MC39 ei kaota lootust ja korraldab ka järgmisel aastal võistlust.

Samuti võiks need "kõvade" teoreetiliste (ja võibolla ka praktiliste) kogemustega paugutajad siin panna kokku oma korraldustiimi ja teha ühe võistluse lisaks. Usun,et kõik võistlejad tervitavad seda kahel käel. Siis saaks prognoosida ilma palgata äkki Soomest/Rootsist-st probleemivaba ajavõtu süsteemi osta geneka mis toidaks 100KW jne. Ehk siis tuleks super üritus millest kõik teised kohapealsed korraldajad saaksid õppust võtta.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`

20.08.2007 at 09:10
hunt

MC 39 NIGHTRACE.
Elektritegemisemassinaga ei peaks küll probleeme olema
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=24074

20.08.2007 at 09:24
partel

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
vr_:
quote:
partel:
quote:

Aga kuidas selline asi saab juhtuda poffessionaalsete seadmetega? ja kuidas selliseid aegu üldse usaldada.. kas ET ikka on õige?? retooriliselt küsides...
Nii viimane 9.1 kui ka Raadi 8.9 on absoluutselt usutavad vähemalt minu jaoks.

20.08.2007 at 10:04
gets
MC 39 NIGHTRACE.
Ajad endalgi nagu klapivad, 14.9@182 uisutades ja 13.7@164 pidamisega.

20.08.2007 at 12:00
vr_

MC 39 NIGHTRACE.
Kas teoreetiliselt võib juhtuda, et lõppkiiruse andur sattus näituseks kogemata pool meetrit kaugemale lähemale?
Või oli see anomaalia ainult mõnikord külas?

20.08.2007 at 14:00
LaSa

Moderator
MC 39 NIGHTRACE.
quote:
vr_: Kas teoreetiliselt võib juhtuda, et lõppkiiruse andur sattus näituseks kogemata pool meetrit kaugemale lähemale?
Või oli see anomaalia ainult mõnikord külas?

Poolest meetrist ei piisa sellise vea tekkimiseks, kui natuke arvutama vaevuksid.

20.08.2007 at 15:00
1 edit. Last edited 20.08.2007 at 15:01 by LaSa (Moderator)
vr_

MC 39 NIGHTRACE.
Arvutamiseks on tõepoolest vaja lähteandmeid mida mul hetkel pole...
kuipalju andurit nihutama peab et selline viga tekkiks sõltub suuresti sellest milline oli algselt planeeritud kahe anduri vaheline vahemaa..

sellepärast ütlesingi "näituseks" pool meetrit

20.08.2007 at 15:50
kps

MC 39 NIGHTRACE.
Kuidagi naljakas on seda teemat juba lugeda, ehk aitaks?

20.08.2007 at 17:52
tfr

MC 39 NIGHTRACE.
quote:
vr_: sõltub suuresti sellest milline oli algselt planeeritud kahe anduri vaheline vahemaa..

Spetsifikatsioonijärgne trap speed andurite vahemaa on 60 jalga ehk siis ~18 meetrit.

20.08.2007 at 18:38
Ets
MC 39 NIGHTRACE.
quote:
tfr:
quote:
vr_: sõltub suuresti sellest milline oli algselt planeeritud kahe anduri vaheline vahemaa..

Spetsifikatsioonijärgne trap speed andurite vahemaa on 60 jalga ehk siis ~18 meetrit.
TS andurite vahemaa peaks ehk eelkõige sõltuma süsteemist ja selle poolt pakutavast "taktkiirusest". Mingisugune kogemuslik vahemaa on kindlasti välja kujunenud, nagu Sa õieti märgid. CTree süsteemil oli see Jaanuse sõnul näiteks mingi muutuja, mis (üle mõõtes) sisestati arvutisse ja andis seejärel õigeid tulemusi. Riverside`il aga hoopis 10m.
Eestis on hetkeks tekkinud 4-5 erinevat ajavõtusüsteemi (incl. "raceamerica", mis on hetkel EAL-is kohendamisel).
On ka juba planeerimisel kõigi saada olevate süsteemide "taatlemine" enne uut hooaega.

20.08.2007 at 20:38
hirax

MC 39 NIGHTRACE.
Lugupeetud härra vr_
Ülimalt hea meel oleks Teid näha järgmistel võistlustel meile abiks olemast. Paraku meie ei suuda suhelda rauast asjadega nagu vaja. No mitte kuidagi need mootorid, kastid ja sillad auto küljes ei taha öelda millal nad enam ei viitsi sõita ja laiali või kokku jooksevad. Väga hädasti oleks Teie sensitiivseid tundmusi vaja läinud Eikki tsikkli õlikorgiga ja Erkki käimakastiga suhtlemisel. Mina va johmakas lasin nad rajale. Eriti kripeldama jääb Erkkiga toimunu. Mina kui pre starter - klappidest kuulsin, et ajavõtt valmis, numbrid arvutis, annan aga burnout-i loa ja saadan masina starterile edasi ja siis köööga. Puu jälle pime. Ja nii kaks korda. Tunnistan oma „süüd”, et peale seda seda leidsin stardialast õli raja pealt ja julgesin häält tõsta. Kusjuures selle info peale jäigi kõige rahulikumaks Pärtel, kes ütles vist enam-vähem nii, et ahh tehnikasport ja juhtub ja lükati auto boksi ära.
Peale selle, kas Te arvate, et Eikki käis rõõmsa näoga ringi kui selgus, et tema tsikkli pärast oli rada õlilaga täis ja mitu setu inimest seda jama üsna kaua koristama peavad. Siinkohal oleks jällegi vaja olnud Teie ettenägelikke võimeid koos niikuinii olemasolevate tehnilise do ja dont checklistidega. Mina kurivaim mitte kuidagi ei näinud, et tal see va õlikork või mis iganes peale starti otsustab omapäi kuhugi minna.
Ühesõnaga on BHRA-s vaja sensitiivi, kes uurides enne statistikat ilmaolude ja tehnika kohta suudaks meile vaestele ilmalikele ka öelda mis toimuma hakkab.
Tundub, et härra vr_ suudab meid aidata või mis ??

Juttu irooniaga võtta paluks

20.08.2007 at 22:45
ervin
MC 39 NIGHTRACE.
Hirax, alati on võimalik enne sõitu üle kontrollida, et kriitilistes sõlmedes (k.a. õli- ja muud korgid) mingeid jamasid ei ole. Jumal tänatud, et sa erkki lekkiva kasti avastasid, muidu oleks võistluse võinud ilmselt kohe ära lõpetada.

ah, eks ta lõppkokkuvõttes ikkagi taandu sellele, et tegijal juhtub ja mis seal salata, äpardused ongi kohati vajalikud selleks, et tulevikus hullemaid jamasid ära hoida. kurb ainult, et nii palju äpardusi ühele võistlusele kokku sattus...

20.08.2007 at 23:36
newton

Moderator
MC 39 NIGHTRACE.
Omapärane võistlus oli, nii et peate ka mõne omapärase pildiga leppima :)

(kliki pilti, et ülejäänusid näha)

20.08.2007 at 23:42
tqhq.ee foorum : Üritused : MC 39 NIGHTRACE.   1 2 3 4 5 6  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.