Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol 19 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Natuke nalja vol 19no audi on ka oma mingeid keretüüpi c-dega tähistand.. ma läksin suht pöördesse kui kõrvalthoovist tuttaval oli msni nimes mingi c3 või c4 jutt.. pärast selgus et audipd krr*t :P
24.10.2006 at 23:02
quote:[...]tra ma ei või kust sellised geeniused välja võetakse. ise tahavad veel mehed olla. järgmine asi mida teha võiks olla- auto tankimine ning aega peaks ilmselt olema 2h
quote:Inferno: Keegi äripäevast poliitikute kulutusi luges? Voh see on ehe huumorirubriik...
tahaks ka poliitik olla, vähemalt oleks v8-le koguaeg kütet võtta
Miks te arvate et inimesel ei või olla 2 autot ntx üks neist kütet limpsiv v8 lausa?? mul mahuks see 112 liitrit peaaegu isegi ära ühe tankimisega, kui mootor tööle jätta
quote:Inferno: Keegi äripäevast poliitikute kulutusi luges? Voh see on ehe huumorirubriik...
tahaks ka poliitik olla, vähemalt oleks v8-le koguaeg kütet võtta
Miks te arvate et inimesel ei või olla 2 autot ntx üks neist kütet limpsiv v8 lausa?? mul mahuks see 112 liitrit peaaegu isegi ära ühe tankimisega, kui mootor tööle jätta
tegu 123 liitriga ja 4 tunni pärast veel 63 liitrit
Ja mina arvasin, et dodge rüüpab palju....
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.10.2006 at 19:54
Natuke nalja vol 19Sõitis buick parke avenue (tean kindlalt et sinna annab 125l paaki suruda) koju ja võttis sealt "töö" auto ja läks tähtsaid riigikogulase töö kohustusi täitma.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.10.2006 at 19:58