Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Dodge police
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Dodge police   1 2 3 4  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
Indrek_S

Dodge police
quote:
tfr:

1) See auto ei kasuta alarmsõiduki värviskeemi (mustal autol valged uksed on sõjaväepolitsei alarmsõiduki värviskeem).

Ma ei ole järgi vaadanud aga ma pole kindel, et sõjaväepolitsei autod on ametlikult klassifitseeritud kui alarmsõidukid

31.07.2014 at 10:38
tohoh

Dodge police
Aga ma küsin milles on propleemi?

1. Alarmsõidukite värvid .... 6) sõjaväepolitsei must - valge
2. Vilkurid küljes (ja sireen vist ka?) - kas kasutas kusgil on tõendamise küsimus
3. Politsei soovile asjaolude selgitamiseks nende kontorisse minna vastati eitavalt.

Või sain ma millestki valesti aru?

ABCS-l esinemine - väga hea! Mujal - njah...

GAZ 24 ´84

31.07.2014 at 12:19
Astro-97

Dodge police
quote:
vahekas: http://melrosepolice.net/

Viisakas, puhas ja eeskujulik. tekib austus selliste vastu....

kohalikud võipakid aga ei lähe kuidagi.

31.07.2014 at 12:26
tfr

Dodge police
quote:
Astro SS: Tuletame uuesti meelde,et see pill on Swnssonite regustris, mis ajab miilitsatel juhtme pisut sassi...

Registris olek mõjutab sõidukile esitatavaid tehnonõudeid. Liiklusseaduses on punkt (viide vastavale rakendusaktile), mis ütleb, et Eestis registreeritud sõidukid peavad vastama Eestis sätestatud tehnonõuetele.

Alarmsõidukite värviskeemi ja alarmseadmete kasutamine on mittejõustruktuuridel konkreetselt Karistusseadustikus keelatud Eesti liikluses, päritolumaast sõltumata.

PS. Muuseas, UK registris oleva autoga tuleb siin siiski sõita paremal pool teed. :)

31.07.2014 at 12:27
1 edit. Last edited 31.07.2014 at 12:29 by tfr
tfr

Dodge police
quote:
Indrek_S:Ma ei ole järgi vaadanud aga ma pole kindel, et sõjaväepolitsei autod on ametlikult klassifitseeritud kui alarmsõidukid

Alarm- ja jälitussõidukite loetelu, nende tähistamise ja liiklemise kord, §1 lg 1 pt 6, §9 pt 6.

31.07.2014 at 12:29
viplala
Dodge police
quote:
tfr:

Alarmsõidukite värviskeemi ja alarmseadmete kasutamine on mittejõustruktuuridel konkreetselt Karistusseadustikus keelatud Eesti liikluses, päritolumaast sõltumata.

Alarmsõidukite värviskeeme kasutavad mittejõustruktuurid http://www.hot.ee/transportation/est/tramm/tallinn_v_talves.html

31.07.2014 at 14:08
Rein000

Dodge police
quote:
supp: niipalju kui ma olen üv inimestega suhelnud, siis kõik valgustid mis autol küljes peavad olema töökorras, olgu nad siis legaalsed või mitte, ehk kui sul on katusel vikur siis see peab töötama ja kui ei tööta siis saad ka trahvi
üks mu tuttav kasutab nn jokk skeemi ehk tal on prosed katuseraamil, ehk kui keegi kinni pean siis need ei ole mitte auto varustusse kuulavad tuled, vaid kaup, ehk ta veab neid katuseraamiga
Ja kaubal on juhtmed kinnitatud ja lülitid vahel?
Tänapäeval peaks olema see seadus kadunud, et lisatuled tohivad olla ainult eespool esisilda. Ainuke mis on, et valguse referents arvu lõhki ei aja.

31.07.2014 at 15:33
vahekas

Dodge police
quote:
Rein000:
quote:
supp: niipalju kui ma olen üv inimestega suhelnud, siis kõik valgustid mis autol küljes peavad olema töökorras, olgu nad siis legaalsed või mitte, ehk kui sul on katusel vikur siis see peab töötama ja kui ei tööta siis saad ka trahvi
üks mu tuttav kasutab nn jokk skeemi ehk tal on prosed katuseraamil, ehk kui keegi kinni pean siis need ei ole mitte auto varustusse kuulavad tuled, vaid kaup, ehk ta veab neid katuseraamiga
Tänapäeval peaks olema see seadus kadunud, et lisatuled tohivad olla ainult eespool esisilda. Ainuke mis on, et valguse referents arvu lõhki ei aja.
Rootsis mingeid referentse ei arvestata!!!
Dodge on Rootsi registris, sellest võiks hakata juba aru saama.

31.07.2014 at 17:49
DevilDeVille

Dodge police
quote:
vahekas:
quote:
Rein000:
quote:
Rootsis mingeid referentse ei arvestata!!!

Ära karju, inimestel on täiesti asjalik arutelu käsil.

31.07.2014 at 18:27
tfr

Dodge police
quote:
vahekas: Rootsis mingeid referentse ei arvestata!!!

Katsu sina siis ka sellest aru saada, et seadused töötavad meil niimoodi, et kui:
1) seadus A lubab suure ringi asju (ütleme siis piltlikult, "asjad 1-5" )
2) seadus B keelab konkreetselt "asja nr 3"

Siis lõpptulemus on see, et asi nr 3 on siiski keelatud.

Eesti seadused ütlevad, et Eesti teedel liiklevad autod:
1) peavad vastama selle riigi tehnonõuetele, kus nad registris on
2) ei tohi kasutada Eesti alarmsõidukite värviskeemi ja vilkureid/sireene

Ehk et lõpptulemusena ei ole see Dodge siiski tänavaliikluses legaalne.

USAs sõidavad kõik redneckid kastikatega ringi, peotäis relvaloata vintpüsse kastis. Seal on see täiesti legaalne, relvaluba pole vaja. Eestis on see sellegipoolest keelatud, ka siis, kui auto USA registris on.

31.07.2014 at 23:13
1 edit. Last edited 31.07.2014 at 23:14 by tfr
vahekas

Dodge police
quote:
tfr:
quote:
vahekas: Rootsis mingeid referentse ei arvestata!!!

Katsu sina siis ka sellest aru saada, et seadused töötavad meil niimoodi, et kui:
1) seadus A lubab suure ringi asju (ütleme siis piltlikult, "asjad 1-5" )
2) seadus B keelab konkreetselt "asja nr 3"

Siis lõpptulemus on see, et asi nr 3 on siiski keelatud.

Eesti seadused ütlevad, et Eesti teedel liiklevad autod:
1) peavad vastama selle riigi tehnonõuetele, kus nad registris on
2) ei tohi kasutada Eesti alarmsõidukite värviskeemi ja vilkureid/sireene

Ehk et lõpptulemusena ei ole see Dodge siiski tänavaliikluses legaalne.

USAs sõidavad kõik redneckid kastikatega ringi, peotäis relvaloata vintpüsse kastis. Seal on see täiesti legaalne, relvaluba pole vaja. Eestis on see sellegipoolest keelatud, ka siis, kui auto USA registris on.

Auto anti teisipäeval tagasi kogu vilede ja tuledega.
Ju ta ikka legaalne on miks muidu Politsei selle liiklusesse lasi.
Tõkend mis juhile määrati kuulub huuumori valdkonda.

01.08.2014 at 06:34
rommel
Dodge police
48 oli arest (kohtuniku poolt määratud) või inspektor Kukekese poolt "kahtlusaluse kinnipidamine asjaolude selgitamiseks cuz I can?"

01.08.2014 at 06:57
vahekas

Dodge police
quote:
rommel: 48 oli arest (kohtuniku poolt määratud) või inspektor Kukekese poolt "kahtlusaluse kinnipidamine asjaolude selgitamiseks cuz I can?"

Kukekeste töö... olgu öeldud ka ,et autot ei peetud kinni nagu ajakirjandusest läbi on jooksnud.
Auto seisis sadamakail.
Juhti ei saa sundida jaoskonda sõitma ja seda õigust ka juht kasutas. Järgi kutsuti puksiir.
Käsi raudu ei pandud ja õigusi ega kohustusi ette ei loetud, paluti vaid autosse istuda ja kaasa tulla mida ka kuulekalt täideti.

01.08.2014 at 07:07
2 edits. Last edited 01.08.2014 at 07:16 by vahekas
taaniel
Dodge police
Kena grupika olete siin püsti pannud, kõik saavad politseid ja riiki kiruda, üksteist tagant kiita ja emotsioonide najal tuld lasta. Mina saan aru, et politsei argument on tulede kasutamise väljaselgitamine. "Tulen esmaspäeval läbi jaoskonnast???" - liites sellisele suhtelmismaneerile valitud advokaadi reputatsiooni siis joonistub päris ühene käekiri välja.

01.08.2014 at 08:52
vahekas

Dodge police
quote:
taaniel: Kena grupika olete siin püsti pannud, kõik saavad politseid ja riiki kiruda, üksteist tagant kiita ja emotsioonide najal tuld lasta. Mina saan aru, et politsei argument on tulede kasutamise väljaselgitamine. "Tulen esmaspäeval läbi jaoskonnast???" - liites sellisele suhtelmismaneerile valitud advokaadi reputatsiooni siis joonistub päris ühene käekiri välja.

Ilmsaelgelt on jõua ülemaarane kasutamine.
Võtnud auto ära ja uurinud palju tahad aga ei vaja mees betoonile panna.
Kuriteovahendina saab käsitleda autot mitte isikut.
Juhul kui karistus näeb maksimumina ette rahatrahvi on arest ülemäärane.

Võrdluseks lapse purjuspeaga surnuks sõitnud ja kohapealt põgenenud juhti kinni ei topitud.

Üks on äkki raskema astme kuritegu vms.

Ma ei taha teada kuidas reageerivad Rootsi turistid selle peale kui loevad oma päevalehest juttu kuidas Rootsi kodanik pandi pokrisse lihtsalt ajaviiteks.
Lisaks on see tõkend elukohast mitte lahkumiseks kui naljanumber( otsekui kästaks seaduse eest Rootsi peitu pugeda).

Kogu selle jama taga on libaajakirjanik Aarne Mäe kes siis helistas politseisse ja tegi lamba kombel MÄÄÄÄÄÄÄ

01.08.2014 at 09:16
2 edits. Last edited 03.08.2014 at 12:05 by vahekas
antoonio
Dodge police
quote:
vahekas:

Kogu selle jama taga on ajakirjanik aarne mäe kes siis helistas politseisse ja tegi lamba kombel MÄÄÄÄÄÄÄ

Selle ütluse peale paluks tõendeid, et just kodanik Mäe oli see kellaja. Vastasel juhul on tegemist ilmselge laimuga.

01.08.2014 at 09:24
vahekas

Dodge police
quote:
antoonio:
quote:
vahekas:

Kogu selle jama taga on ajakirjanik aarne mäe kes siis helistas politseisse ja tegi lamba kombel MÄÄÄÄÄÄÄ

Selle ütluse peale paluks tõendeid, et just kodanik Mäe oli see kellaja. Vastasel juhul on tegemist ilmselge laimuga.

TV3 ANTUD VIDEOST jääb paratamatult mulje, etjust tema sai shoki ja ei adunud mis toimus.

Esimesena kajastas ka uudist just tema, nimetades POLICE autot libapolitseiks

01.08.2014 at 09:29
antoonio
Dodge police
See on see kui tagamaid ei tea, ja mingi kolmanda osapoole tehtud klipist sujuvalt oma järeldusi tehakse (ma pole tv3 sõber seega klipist tea midagi).
Kuna Mäe on isiklik tuttav siis tegu oli lihtsalt ajakirjanikule õigel ajal õiges kohas olemisega, millest nupuke kirjutati, mitte et Mäe oleks telefoni haaranud ja 110 valima hakanud.

TV3 kohta: "...aga TV3 lõkas kriitika ülereageetinud politsei vastu välja, jättis mingi suvalise lõigu ja nüüd on mulje, nagu mina kittusin".

Nii, et ei maksa igat krdi 7seid uudiseid või reporterit mingiks adekvaatseks allikaks pidada (võiks sellest juba aru saada, et tegu mingi sõnumilehe telepurgi versiooniga).

EDIT: Nimetet kodanik viibis sealkandis sünnipäeval kui aktsioon käima läks ja prefesionaalsest huvist vedas oma kondid lähemale.

01.08.2014 at 09:41
2 edits. Last edited 01.08.2014 at 09:45 by antoonio
Rein000

Dodge police
Mis ta muud on, kui õhukesel jääl kõndimine. Muuseas, mis tulede teemat puudutas, siis see oli suunatud sellele, et tulesid veetakse, nagu kaupa, katuseraamidel.

01.08.2014 at 09:45
vahekas

Dodge police
quote:
Rein000: Mis ta muud on, kui õhukesel jääl kõndimine. Muuseas, mis tulede teemat puudutas, siis see oli suunatud sellele, et tulesid veetakse, nagu kaupa, katuseraamidel.

nad võivad seal olla ka kui vilkusrid kui pole eristatav mis värvi nad olla võivad ja ei tööta parasjagu

01.08.2014 at 09:52
Madlobster
Dodge police
See samune dodge american beautyil igati omal kohal.Keegi ei pedereerinud jne.
Samuti kruiisil kooskõlastatult võimu organitega tulede ja vilede kasutamine show jaoks igati ok

Ürituseks aga ei kvalifitseeru kolmekesi ringi cruisimine.
Tegelikult on ikkagi nii, et kui tahad politseiautoga sõita siis teed natuke pätti ja pääsed taha pingile või käi paikuselt läbi pääsed ka rooli taha.
Iga rullnokk tõstab omale kellad ja viled katusele ja mina nagu leo jään tee äärde tattnokkade naerukrampide saatel seisma v???

Alarmsõidukitel on ikkagi teine funktsioon

Okei rootsi register ja seal lubatud jne, sõida siis mõnda aega (tulesi ja vilesi kasutada ei tohi). Ja said sõita ka.

Tulede ja vilede kasutamine liikluses on ka siin lehel videoga tõestust leidnud, et pole mõtet mängida ei tea meest.

Aresti määramise juures ei olnud seega ei oska kommenteerida. Kui pollari huvi tekkis ikkagi tulede ja vilede kasutamisega seoses ja sinna juurde oli suhtumine ma olen rootsi kunn, tulen esmaspäeval siis väike betoon jahutab kenasti maha. Kui oli mentide üle reageerimine ontliku rootsi pereisa suhtes siis jah selliseid mente meil leidub. Kuna ei näinud siis ei tea kumb versioon seal oli (kaldun arvama, et see esimene)

Kainet dokumentiga viisakat inimest naljalt platele ei panda!

01.08.2014 at 09:53
1 edit. Last edited 01.08.2014 at 10:07 by Madlobster
taaniel
Dodge police
quote:
vahekas:
quote:
taaniel: Kena grupika olete siin püsti pannud, kõik saavad politseid ja riiki kiruda, üksteist tagant kiita ja emotsioonide najal tuld lasta. Mina saan aru, et politsei argument on tulede kasutamise väljaselgitamine. "Tulen esmaspäeval läbi jaoskonnast???" - liites sellisele suhtelmismaneerile valitud advokaadi reputatsiooni siis joonistub päris ühene käekiri välja.

Ilmsaelgelt on jõua ülemaarane kasutamine.
Võtnud auto ära ja uurinud palju tahad aga ei vaja mees betoonile panna.
Kuriteovahendina saab käsitleda autot mitte isikut.
Juhul kui karistus näeb maksimumina ette rahatrahvi on arest ülemäärane.

Võrdluseks lapse purjuspeaga surnuks sõitnud ja kohapealt põgenenud juhti kinni ei topitud.

Üks on äkki raskema astme kuritegu vms.

Ma ei taha teada kuidas reageerivad Rootsi turistid selle peale kui loevad oma päevalehest juttu kuidas Rootsi kodanik pandi pokrisse lihtsalt ajaviiteks.
Lisaks on see tõkend elukohast mitte lahkumiseks kui naljanumber( otsekui kästaks seaduse eest Rootsi peitu pugeda).

Noh, mina ei tea kes on Aarne Mäe ja polnud ise ka kohal. Ma räägin visandist mida selle case'i ümber luuakse. Võrdlus tüdruku surnuks sõitnud juhi karistusega ja fakt, et antud loo ainult Õhtuleht "ära ostis" ning siin mingi rootsi turisti näitlik pokri pistmine on kõik vaht mis ei puutu üldse asjasse. Kindlasti on erinvaid politseinikke, nagu on ka liikluses erineva suhtumisega juhte, siin kaudse informeeritusega kedagi risti lüüa on ajuvaba.
Kui politseinik eksis, siis vaevalt, et ta süüdi mingilgi moel mõistetakse aga ülereageeringu sütik on ikkagi vastaspool.

01.08.2014 at 11:32
dodge525
Dodge police
no kui tutvuda alarmsõidukite värvikombinatsioonidega siis ei või meil liikluses olla tumerohelist (ei tea mis see rgb- või hexkood võiks värvil olla :D) ega ka mitte kollast sõidukit.
Üks asi on siiski värv teine asi on alarmsõiduki tähistamine- arvatavasti oleks mõistlik juriidilise kalduvusega inimestel see asi huvi pärast üle vaadata.
Karistusseadustiku § 426. Alarmsõiduki tähistuse ebaseaduslik kasutamine

Mootorsõidukile alarmsõidukil olevaga sarnase värviskeemi ebaseadusliku pealekandmise- ehk siis vastutusele võetakse kõigepealt värvija ja siis kasutaja.

03.08.2014 at 14:11
1 edit. Last edited 03.08.2014 at 14:12 by dodge525
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Dodge police   1 2 3 4  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.