Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Speedest Legends järelkajad Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Kuid kooli raha on makstud ja nüüd tean täpselt mis elektroonikat ma tulevikus enda turbo tsiklile peale panen ning kuidas hakkan juhtima seda !!!
Mul on mingi plaan turgu lükata AMS1000 boostcontroller oma auto pealt, USA's väga paljud turbotsiklid kasutavad seda kontrollerit ja on väga rahul tulemustega. Kui minu auto peal oli boost control ajapõhine, siis enamus tsiklimehed pidid kasutama GPS põhist ehk gear position sensori järgi. Kui huvi on, siis anna märku, võin natuke tutvustada seda.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.08.2010 at 20:07
quote:Ets: Mis sa selle "ettepoole pääsemise" all mõtled?
3. ja 4. koht saavadki samad punktid kuna mõlemad on ju eelviimase ringi kaotajad.
3.-4. koha sõit sõidetakse meil Eestis ainult seetõttu, et on harjutud ka kolmandale kohale auhindu jagama. Mujal on ainult winner ja runner-up pjedestaalil.
Kunagi oli reeglites tõepoolest +50 ka kolmandale kohale aga see võeti välja
Selle all mõtlen puhtalt eliminaatorisse pääsemise eest saadavaid punkte. 1 - 16 punkti, 2 - 15 punkti, 3 - 14 punkti jne. St. et 3.-4. koha vahe võib olla minimaalselt vaid 1 punkt (aga võib ka rohkem).
Ja see +50 punkti võetigi välja seepärast, et mujal sõidetakse vaid 1.-2. koht välja, 3. koht "ei huvita kedagi". Aga nagu sa vastasid, siis oleme harjunud ka 3. kohale karika andma.
25.08.2010 at 08:40
Speedest Legends järelkajadNäiteks NHRA's on ainult "winners circle", Wally ainult võitjatele.
Punkiarvestus käib raundide kaupa, ehk 3-4 on võrdselt poolfinaali kaotajad. Q puhul tehti hiljuti uuendus, et iga vooru esikolmik saab vastavalt 3-2-1 boonuspunkti, et kvalifikatsioonis ka üritataks. Muidu nii, et reedeõhtusi tulemusi laupäeva päevakuumuses üle ei sõida nagunii ehk võib kummi suitsetada.
Mida võiks kaaluda, on rekordi eest boonus. NHRA's näit 20, ehk eliminaatoriraundi jagu.
Lisaks muidugi võrdsuse lahendamine. Näiteks ET puhul otsustab kiirus, punktide puhul võitude arv jne.
Speedest Legends järelkajadÜle pika aja sai Eestis käidud..spetsiaalselt Legende vaatamas.
Super üritus...parim oli raja kuivatus eesti moodi
siin ka mõned klõpsud http://mad.kuvat.fi
Tänud Oldsile öömaja eest järgmine kord siis meil...
Mad@Mad Mounting - projekteerib ja ehitab hydraulikaseadmeid ja masinaid
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.08.2010 at 21:28
quote:Mad: Üle pika aja sai Eestis käidud..spetsiaalselt Legende vaatamas.
Super üritus...parim oli raja kuivatus eesti moodi
siin ka mõned klõpsud http://mad.kuvat.fi
Tänud Oldsile öömaja eest järgmine kord siis meil...
Eks teile oli see rajakuivatus suur kultuurishokk Paraku pole meil jah siiamaani ei korraliku rajahooldus süsteemi, rääkimata rajast
Speedest Legends järelkajadAlustame sellest, et võrreldes paljude Prr'iga koos tehtud üritustega, kus va õllevirret on toodud ja tarbitud päris mitmeid purke, läbisin seekordse ürituse 0,5-liitrise longeroga. Kui vihm hakkas nöökima, tõin teise juurde, mille lõpetasin... Nuias oopeli tagaistmel. Ja seda tegin vaid seepärast, et ei kipuks rajale näitama, KUIDAS burnoutetegelikult tehakse. Õnneks päästis häbist välja vana nõmmekas ja omakülapoiss "Afro" Eero. Omamoodi pandi jälle kord, sõltumata minu mölast, rauamehed konkreetselt paika: endal mistahes power kapoti all aga burnout on nagu titekusi ookeanis.
Kõik muu oli viimasepeal ja ka vilepillid on tegijad... aga miskit pole teha: ma ju hoiatasin ette! Nagu herr Pilt ütleb - õrnapõrnalistele mitte soovitatav. Müts maha ka Aivo ja Prr'i ees, see oli vägev.
PS: järgmine kord saavad vastu päid ja jalgu titekust "promovad" raua-vennad.
PPS: kuna tegu oli ju legendide sõiduga ja pisukese tagasivaatega Eesti dragi ajaloole, siis julgen noorematele ja mõnedele "kukkedele" meelde tuletada, et päris esimestele DRAGIDEL ehk neil öistel asjadel, mida nii kutsuti, ei olnud põhimõtteliselt ühtegi vileautot! Ärge ajage segamini rõveasjandusega striitreiss, me polnud siis sellisest asjast veel kuulnudki. Seevastu sõitis Jörm&Co (kes seekord olid hoops M1 mehhaanikuteks) "korraldatud" kokkusaamise-kruisingu lõpus Piibel näiteks Lauri mehhaanik Jürka oma V6-Taunusega.
Kahjuks nende LEGENDIDENI me seekord ei jõudnudki. OK, Viljar on omaette nähe koos Maksimiga aga kahest vileauto reaalsest legendist oli kohal Hannes ja puudu Kaimo. Rohkem eestlastest vilelegende minu (ja vist ka enamuse vanakooli meeste jaoks) jaoks pole. Viljar on väga uus nähe ja Maksim nii-ja-naa, lihtsalt üks väheseid vene keelt kõnelevaid tegelasi, kes on sulandunud siin puhtalt eesti- ja soomekeelsesse autosporti. Tegelikult oli üks tõsine vilemees ka rajal: Jari. Jällegi, kes veel mäletab Tema turbo-Hornetit? On olnud au sellega sealsamas Raadil ka üks sõit kõrvalistmel kaasa teha... aga see oli juba kurat-teab, kui ammu.
Veel üks pisuke "tarkusetera": vileautodest rääkigu need, kes on ISE Super-MAZiga sõitnud Vaat see oli üks tõsine vileauto! Nali.
26.08.2010 at 20:49
1 edit. Last edited 26.08.2010 at 21:09 by PlyVal64
quote:PlyVal64: OK, Viljar on omaette nähe koos Maksimiga aga kahest vileauto reaalsest legendist oli kohal Hannes ja puudu Kaimo. Rohkem eestlastest vilelegende minu (ja vist ka enamuse vanakooli meeste jaoks) jaoks pole.
Mina isiklikult julgeks Kari Hirvonsalo selles kontekstis küll piisavalt Eesti vilelegendiks lugeda - elas ta ju siinmaal ikkagi ja auto oli ka kohalikus registris.
26.08.2010 at 21:16
quote:PlyVal64: PPS: kuna tegu oli ju legendide ... siis julgen noorematele ja mõnedele "kukkedele" meelde tuletada, et päris esimestele DRAGIDEL ehk neil öistel asjadel, mida nii kutsuti, ei olnud põhimõtteliselt ühtegi vileautot! Ärge ajage segamini rõveasjandusega striitreiss, me polnud siis sellisest asjast veel kuulnudki.
Kui sa nende nooremate/kukkede all mind silmas pidasid, siis esimest turboautot "tuunisin" ma aastal 1997, ehk umbes samal ajal, kui teie öösel Piibel kiirendamas käisite. Lihtsalt infoks.
26.08.2010 at 21:42
quote:PlyVal64:Tegelikult oli üks tõsine vilemees ka rajal: Jari. Jällegi, kes veel mäletab Tema turbo-Hornetit? On olnud au sellega sealsamas Raadil ka üks sõit kõrvalistmel kaasa teha... aga see oli juba kurat-teab, kui ammu.
Mäletan väga hästi, 2002.a. Raadil.
Nimelt võitsin teda võidetud poolfinaalis Jyrki Darti roolis. Tuleb siiski tunnistada, et abiks oli turbo survetoru lahtitulek.
Siiamaani narrib mind, et olen "Eestin nopein jätka" ja "Ainoa Pro-kuski"
BTW, avaraundis oli mu vastaseks Erkki, kellele tegin pähe 50+ meetriga, ehk mina vs Erkki seis on 1-0...
Speedest Legends järelkajadKui juba põlvkondadele jutt läks, siis minu esimene mitte-pealtvaatamine oli 2000. Speedest, kui olin korraldustiimis. Siis oli veel Rafael peakorraldaja ja Aivo tribüüniboss (right?) ja start käis tänavaautode võistlusele kohaselt "liikkennevalolla". Jyrki tuli esimest korda, olid veel Lauri ja Peep. Itmar, Saarik, Pärtelpoeg bussiga jne.
Mis uuema generatsiooni puhul häirib, on see, et kui "minu ajal" oli konkurent kiirem, siis mindi garaazhi ja internetti kodutööd tegema ja ehitati kiirem auto.
Nüüd aga paraku füüsikaseaduste õppimise asemel üritatakse reeglitest midagi välja imeda. Kisa taevani, nõutakse, et kiiremad disklaffi saaks, indekseid, tasuta osavõttu ja üleüldse on BHRA süüdi, et mootor õhku lendas!
Speedest Legends järelkajadHuvitav kas Kalle Mannerkoski ka teab et ta teoreetiliselt oma sõiduga EMV aastaarvestuses OL klassi 3. koha sai ?
Ametlikud tulemused ei ole siiani veel BHRA lehele jõudnud ja nii ei saa ma seda kindlalt väita, siit ka sõna teoreetiliselt.
Tegelikult ei ole kogu hooaja punktitabelit vähemalt seal kus võiks olla, ainult 2009 vaatab vastu.
____________________________ Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4
30.08.2010 at 10:26
Vabandust, võhikliku internetikasutajana otsisin valest kohast. Läksin BHRA lehele ja vaatasin jaotust "Kiirendusvõistlused" ja selle alt "Tulemused ja punktid EMV arvestuses".
____________________________ Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4
30.08.2010 at 01:07
Speedest Legends järelkajadViimase võistluse punktide arvestust ei ole meil veel lihstalt. Palun pöörduge selles osas võistluste peakohtuniku poole.
Edit.
quote:Jutulind: Vabandust, võhikliku internetikasutajana otsisin valest kohast. Läksin BHRA lehele ja vaatasin jaotust "Kiirendusvõistlused" ja selle alt "Tulemused ja punktid EMV arvestuses".
Lisasin ka vastava lingi BHRA kodulehele eelpoolmainitud alajaotuse alla.
31.08.2010 at 10:21
quote:anryo: Viimase võistluse punktide arvestust ei ole meil veel lihstalt. Palun pöörduge selles osas võistluste peakohtuniku poole.
Edit.
quote:Jutulind: Vabandust, võhikliku internetikasutajana otsisin valest kohast. Läksin BHRA lehele ja vaatasin jaotust "Kiirendusvõistlused" ja selle alt "Tulemused ja punktid EMV arvestuses".
Lisasin ka vastava lingi BHRA kodulehele eelpoolmainitud alajaotuse alla.
Väga hästi lisatud,ma ei tea kas link ei tööta või ei oska Sina lisada,aga igatahes mina seda ei näe.
Või tõesti Sinul avaneb see leht ? http://www.bhra.ee/register/?page=37&
25.11.2010 at 22:17