Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Night cruise 31.10 kell 20 00 kogunemine ja cruise 21 00
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : Night cruise 31.10 kell 20 00 kogunemine ja cruise 21 00   1 2 3 4  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
antoine

Night cruise 31.10 kell 20 00 kogunemine ja cruise 21 00
quote:
anryo:
quote:
Tank1:Rohkem polegi midagi öelda.See,kes sai teemale pihta,see sai.Kes ei saanud jätkab arutelu või läheb valgusfoore lugema.
No aga sa ei pea ju tulema meiega koos sõitma, kui ei meeldi või probleeme tekitab, onju? Ärge virisege, kui keegi võtab kätte ja organiseerib midagi - olge tänulikud, et on ka selliseid, kes peale foorumis kirjutamise midagi reaalses elus korda suudavad luua.

sain aru. palun vabandust - rohkem ei tule.

07.11.2008 at 10:35
iisak

quote:
anryo:
No aga sa ei pea ju tulema meiega koos sõitma, kui ei meeldi või probleeme tekitab, onju? Ärge virisege, kui keegi võtab kätte ja organiseerib midagi - olge tänulikud, et on ka selliseid, kes peale foorumis kirjutamise midagi reaalses elus korda suudavad luua.
Kes organiseeris,kus organiseeris,millal organiseeris?
Panna üles postitus või kiri, et "kohas X kuupäeval Y kellaajal Z koguneme ja sõidame rivis kusagile" ei ole, andke mulle andeks, mingi ORGANISEERIMINE. Seda võib igaüks suvalises foorumis teha ilma millegi eest vastutamata.
Natuke teistmoodi käivad need asjad kui konkreetne Nightcruise "korraldatud" oli...

07.11.2008 at 13:17
1 edit. Last edited 07.11.2008 at 13:18 by iisak
anryo
Teate mehed. Ma ei tahaks küll kurjalt öelda - aga hoidke mokk maas.
Ei ole vaja vaid kritiseerida, sest nagu ma aru saan, siis ei ole teist vist mitte keegi kunagi kruiisi juhtinud. Mina olen seda teinud kümmnetel kordadel ja tean väga hästi, et sa võid esimese autona sõita ka 5km tunnis, lõpp vajub ikka ära. Ma olen küll ja küll rohelise tulega foori taga seisnud ja mitmeid tsükleid mööda lasnud, et autosid järgi oodata.
Palun sellel teemal mitte enam sõna võtta, et keegi ei tee ja ei organiseeri - sest muidu tõesti ENAM KEEGI EI ORAGNISEERI.

Edit. Kevadel on meil järgmine suur kruiis, ma ootaks siis väga, et kõik need suupruukijad on seal rivis ja aitavad autosid parkida ja juhendada jms. teha! Kas suudate garanteerida oma kohaloleku või jäätegi vaid juttude tasemele?

07.11.2008 at 14:02
2 edits. Last edited 07.11.2008 at 14:04 by anryo
altraditional
Tõesti ärge mögisege.
Kui te 'Paraadi' tahate teha, siis palun proovige, aga sedasi nagu asjad praegu toimivad on töötav lahendus, mitte utoopia ristmike sulgemisest ja muust säärasest. Ja keegi korraldaja ei ütle, et sõidame rivis kusagile, see oli enam-vähem võimalik nende ürituste algaastatel, 20-30 autoga. Hetkel tegeldakse pigem välja mõtlemisega, kuidas see mass sujuvalt linna ära mahutada ja teatud määral hajutada, et mitte tekitada ummikuid. Sest üks teise taga venivad ja pidevalt seisvad masinad ei ole samuti kruis. '08 avakruisil näiteks püüti sedasi teha, et on nö. kontrollpunktid kuid mitte üheselt määratud teed nende vahel, nii et erinevad seltskonnad saavad valida erinevad teed kuidas sinna jõuda. Väga hea mõte, kahjuks paljudele jäi see arusaamatuks. Miks on nii oluline jäigas Rivis sõita, ees kogu aeg sama masina tagumik, peeglis samuti?

07.11.2008 at 17:12
302

quote:
anryo: Teate mehed. Ma ei tahaks küll kurjalt öelda - aga hoidke mokk maas.
Ei ole vaja vaid kritiseerida, sest nagu ma aru saan, siis ei ole teist vist mitte keegi kunagi kruiisi juhtinud. Mina olen seda teinud kümmnetel kordadel ja tean väga hästi, et sa võid esimese autona sõita ka 5km tunnis, lõpp vajub ikka ära. Ma olen küll ja küll rohelise tulega foori taga seisnud ja mitmeid tsükleid mööda lasnud, et autosid järgi oodata.
Palun sellel teemal mitte enam sõna võtta, et keegi ei tee ja ei organiseeri - sest muidu tõesti ENAM KEEGI EI ORAGNISEERI.

Edit. Kevadel on meil järgmine suur kruiis, ma ootaks siis väga, et kõik need suupruukijad on seal rivis ja aitavad autosid parkida ja juhendada jms. teha! Kas suudate garanteerida oma kohaloleku või jäätegi vaid juttude tasemele?

Mustangi klubi on Anryo ja kogu BHRA seljataga ja toetamas kahel käel.
Pealegi nö vabakruiisi idee on igati hea kahju, aint et siinmail pole sellele veel päris hästi pihta saadud.

07.11.2008 at 18:36
tqhq.ee foorum : Üritused : Night cruise 31.10 kell 20 00 kogunemine ja cruise 21 00   1 2 3 4  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.