Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Aerograafia autodele Tallinnas ! Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Heh Victoria, näed siis, kuidas igasuguste eeldamiste ja oletamistega võib eksida!
Ma arvasin, et sa oled pärit näiteks Moskvast või Peterburist kunstnike perekonnast, kes mingil ajal siia tuli, ja õppisid eesti keele ära ("kunstipärase aktsendiga" ).
Aga asjast, et kuna kunstnikel ning autofoorumi kontekstis autoinimestel on vastava keemiaga kokkupuudet:
Et igasuguste põlevate vedelike ja gaaside nimede puhul tuleb uurida, et mida see tegelikult tähendab.
Autobensiin - UK' "petrol", US "gas"
Petrool - inglise keeles "kerosine", "petroleum" on toornafta.
quote:Victoria-Art: Tavaline asi enne töö alustamist poes odava viina ja pitside ostmine samal ajal üritades vältida imelikke pilke ..ei hakka sa ju seletama, et segad viinaga maalimiseks värve . kergem on lihtsalt alla anda ja lasta inimestel arvata mida tahavad
Viinast ja värvidest:
Mu ema on keemik-tehnoloog, kes on just kõne all olevate asjadega tegelenud.
Ehk teab väga hästi, mis on viin ja mis on värvid.
Kui rääkisin emale viinaostust, siis ta naeris ja ütles, et väga õige, kuivab kiiremini jne mis sa Victoria ütlesid...
Aerograafia autodele Tallinnas !Järgmisel nädalal olen interjööri maalimisel. Kui kellegil on soovi minuga praktikat saada , helistagu või kirjutagu. Vaja on kaasa võtta oma kompressor ja aerograaf. Praktika eest tahan mandariine (võttan ainult 2 praktikanti ).
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.11.2013 at 18:48
Aerograafia autodele Tallinnas !Ei taha küll olla ebaviisakas aga arvestades Victoria töödega mida siin selles konkreetses teemas (tema oma loodud) siis arvestades tööde tegija nähtud vaeva ja tööde proffessionaalsusega siis eeldan et võiks see teema teistest sama ala tegelastest puhtaks jääda.
Omaltpoolt käsi südamele, tõesti väga ilusad tööd Victoria!
Ise kah saanud mõned korrad kätt proovida aerograafi pliiatsiga aga jah mida pole seda pole
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
13.02.2015 at 18:21
Aerograafia autodele Tallinnas !Mul alguses kah ei tulnud midagi välja. Siin on väga tähtis see kes õpetab . Mul on hea meel näha, et keegi siin jälgib mu töid.
Teema puhtaks jätmise suhtes jah.. juhtub.. Õnneks biker. ee foorumis hoitakse mu teema puhtana väikese sümboolse tasu eest
13.02.2015 at 20:22
Aerograafia autodele Tallinnas !Suur tänu toetuse eest, mida Te avaldate mulle. Kui ma alustasin sellega, ei osanud oodatagi nii palju toeust ja sooja suhtumist klientidelt ning lihtsalt kõrvalt vaatajatelt. Olen tänulik kõigile ! <3
03.03.2015 at 22:17