| Poster |
Message |
hunt
|
kere värvimine
quote: wagoneer: quote: hunt: ikka 1000 oli
see 1000 natuke odav tundub. 2000 oli selline tavaline hind nagu ka tfr mainis. Kindlasti kuskil keegi tegi ka 1000.- ja 500.-
hetkel just uurisin bjuumeri ukse värvimist ja taheti ka 2000.- eek. (küsisin mingist 4 kohast vast hinda)
seega 100.- juurot on päris hea.
nii,et kui saladus pole siis maini kus see koht pesitseb. pakuks neile ka natuke tööd kui hinnad head.
Ammeco Auto Paldiski mnt.
15.04.2011 at 22:12 |
|
wagoneer |
kere värvimine
quote: Rein000: Buumerile lammerist ei saa õiget värvi ust, ilma et peaks värvima?
Ja mis otsast see odavam tuleb? kisu uks maha, vaheta polstrid, sõida läbi x kogus lammutusi lootuses leida õige värv. Ja siis vedeleb mul garaazis uks mis tegelikult on täiesti korras, lihtsalt peale suurema mõlgi vaakumiga välja tõmbamist on uksel inetu kriips. Vajusin kastikaga lumehanges ronides(seletamatul põhjusel oli sinna vaja ronida, kusjuures mõtlesin enne hange otsa sõitmist,et nii võib juhtuda ) tagastangega maja ääres seisvale naisukese bjuumerile otsa.
Aga hr. Hundi mainitud kohast käin nädala alul läbi. Kui hinnad mõistlikud siis saavad omale ühe kunde juurde.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.04.2011 at 23:44 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
antoonio |
kere värvimine
siin igast ilusat värvimise juttu ja sellega tekkis ka endal lootus audule uus kiht värvi selga valada. Ok väikese mööndusena, et 2 tooni ja triip kah.
Vaadati puha üle ja midagi pahtliga ehitamist ei tuvastatud. Mingit muuseumi eksponaati kah ei taha ning ka haljastamist mitte.
Nii täna sain pakkumise ühelt rakvere firmalt. Isegi kõige kurjemas unenäos ei osanud arvata seda ja ükski siin topicus pakutud hind pole isegi ligilähedane sellele, mis mulle ette söödeti.
Vanas ühikus 89K ja veel pudinat peale.
Enda arvates ülekuldamisest ei rääkinud küll midagi. IRW
12.05.2011 at 20:05 |
1 edit. Last edited 12.05.2011 at 20:06 by antoonio
|
STW |
kere värvimine
quote: antoonio: siin igast ilusat värvimise juttu ja sellega tekkis ka endal lootus audule uus kiht värvi selga valada. Ok väikese mööndusena, et 2 tooni ja triip kah.
Vaadati puha üle ja midagi pahtliga ehitamist ei tuvastatud. Mingit muuseumi eksponaati kah ei taha ning ka haljastamist mitte.
Nii täna sain pakkumise ühelt rakvere firmalt. Isegi kõige kurjemas unenäos ei osanud arvata seda ja ükski siin topicus pakutud hind pole isegi ligilähedane sellele, mis mulle ette söödeti.
Minul buss värvimises ja 1700 täna kehtivat raha sai hinnaks lepitud, kuu lõpuks saan kätte eks siis näha ole, kas sai ka hää. Laiali võtsin muidugi ise suures osas bussi enne ja kokku pean kah ise ta panema. Mitut värvi kah ei pidanud vajalikuks. Aga eks vanema auto juures on see lahti võtmine päris suur tegemine, äkki sealt see hind? |
12.05.2011 at 20:34 |
|
antoonio |
kere värvimine
värmise real seisab 4974 öirut, rida mis tähendab pulkadeks võtmist ja kokku panekut on 351 öirut, ülejäänu annavad muud "lisateenused".
12.05.2011 at 20:52 |
|
jeebik |
kere värvimine
quote: antoonio: siin igast ilusat värvimise juttu ja sellega tekkis ka endal lootus audule uus kiht värvi selga valada. Ok väikese mööndusena, et 2 tooni ja triip kah.
Lääne-Virumaa on vist oma majandus arenguga muust Eestist üldse mingi 10 aastat ees või siis 4 aastat taga. Uurisin seal paaris kohas velgede liivapritsimist - ühes kohas 20€ velg, teises kohas 22€ velg. Tallinnas kaks kohta, kus tehakse 8€ velg. Uskumatud mehed seal LV-l.
12.05.2011 at 00:48 |
|
ivoalaska
|
kere värvimine
Pole seal imelikku midagi. Suuremad tegijad ( üks neist mu hea sõber ) L- Virumaal ei hakka velgede pärast oma pritsi pöördesse ajama, pole mõtekas lihtsalt. Sellepärast öeldaksegi selline hind, millega pärast miinusesse ei jää. Buiseness juunou |
13.05.2011 at 08:51 |
|
Kummipuru
|
kere värvimine
quote:
... Tallinnas kaks kohta, kus tehakse 8€ velg. Uskumatud mehed seal LV-l.
Kui raatsid, viska siia ka infot nende kohtade kohta. Mul (ja mõnel ehk veel) varsti sama töö vaja ette võtta... |
13.05.2011 at 15:54 |
1 edit. Last edited 13.05.2011 at 15:55 by Kummipuru
|
cipo |
kere värvimine
Heal ajal öeldi selliste hinnapakkumistega kliendile "EI" Tööd oli küllalt!
Et juhul kui klient on isegi nõus, saab endale kuhjaga võid leivale. Küllap on Virumaale head ajad tagasi tulnud või on tegemist nii ebapädevate maalritega, et eos on sisse arvestatud ka teistkordne ülevärvimine - kaks värvi ja triip: business juunou!
13.05.2011 at 17:14 |
|
antoonio |
kere värvimine
quote: cipo: Heal ajal öeldi selliste hinnapakkumistega kliendile "EI" Tööd oli küllalt!
Et juhul kui klient on isegi nõus, saab endale kuhjaga võid leivale. Küllap on Virumaale head ajad tagasi tulnud või on tegemist nii ebapädevate maalritega, et eos on sisse arvestatud ka teistkordne ülevärvimine - kaks värvi ja triip: business juunou!
Eks see vist ole ka praegune "peenetundeline" ei ütlemine.
Ja eks ma võta seda ka tõsiselt ning sealt uksest ei kutsu mind enam ükski vägi sisse jalutama enam.
13.05.2011 at 17:37 |
|
ervin |
kere värvimine
mis puutub velgede värvimisse, siis tasuks arvestada et eeltöö mida on vaja teha korraliku tulemuse saamiseks ei ole mitte pisike. ma ise arvan, et 8€ on liiga väike hind et sealt mingit kvaliteeti loota tasuks, aga võibolla ma eksin |
13.05.2011 at 19:41 |
|
STW |
kere värvimine
quote: ervin: mis puutub velgede värvimisse, siis tasuks arvestada et eeltöö mida on vaja teha korraliku tulemuse saamiseks ei ole mitte pisike. ma ise arvan, et 8€ on liiga väike hind et sealt mingit kvaliteeti loota tasuks, aga võibolla ma eksin 
jutt on liivapritsist, mitte värvimisest |
13.05.2011 at 20:38 |
|
ervin |
kere värvimine
quote: STW: quote: ervin: mis puutub velgede värvimisse, siis tasuks arvestada et eeltöö mida on vaja teha korraliku tulemuse saamiseks ei ole mitte pisike. ma ise arvan, et 8€ on liiga väike hind et sealt mingit kvaliteeti loota tasuks, aga võibolla ma eksin 
jutt on liivapritsist, mitte värvimisest
minu viga. |
13.05.2011 at 20:45 |
|
jeebik |
kere värvimine
quote: Kummipuru: quote:
... Tallinnas kaks kohta, kus tehakse 8€ velg. Uskumatud mehed seal LV-l.
Kui raatsid, viska siia ka infot nende kohtade kohta. Mul (ja mõnel ehk veel) varsti sama töö vaja ette võtta...
männiku 108b tel: 55633941,
teine on Tln lähedal Maardus Maagi tänaval, nr ei tea, kuid see oli kuskil siin mingis teises teemas, searchi kasutades sain sealt kontakti ja firma nime.
veel on üks koht Kuusalust mingi viis km Narva poole - Kahalas, kui huvi, siis tema nr. privasse.
13.05.2011 at 23:16 |
|
Kummipuru
|
kere värvimine
quote:
männiku 108b tel: 55633941,
teine on Tln lähedal Maardus Maagi tänaval, nr ei tea, kuid see oli kuskil siin mingis teises teemas, searchi kasutades sain sealt kontakti ja firma nime.
veel on üks koht Kuusalust mingi viis km Narva poole - Kahalas, kui huvi, siis tema nr. privasse.
tänud! teen uuesti kisa kui uued veljed kohal ja vanadelt rehvid maas... |
16.05.2011 at 14:17 |
|
Turx
|
kere värvimine
Kel huvi saan aidata liivapritsi töödega,päris igapäevaselt ei ole aega tegelda sellega aga kuna endal korralik prits ja muu tehnika olemas siis saan/saaks mõnda aidata,kirvest hinda ma kah ei küsi.Kõik kokkuleppeline,muidu ise tallinnast väljas kuusalus selle kahala ligidal aga käin koguaeg tallinna vahet nagunii,mis see mõni asi vahest peale visata ja tagasi pärast tuua siis on. |
16.05.2011 at 18:07 |
|
kenu |
kere värvimine
Valga linnas teen ka värvimise eeltööd ja värvimist.
Hind normaalne ja tulemus korralik.
58 21 27 21 |
01.06.2011 at 09:57 |
|
BlueStang
|
kere värvimine
ter, vaja oleks keretööde tegijat/värvijat, kes oskaks lisaks tavapärasele (tiib maha-tiib külge) ka vähe custom tööd teha
asukoht pole nii kriitiline aga soovitavalt tallinnas või tallinnast ida pool põhja-eestis |
16.09.2011 at 12:17 |
|