Poster |
Message |
Timo |
Speedest Dunlop Nightrace, 5 juuni, Tartu Raadi lennuväli
quote: Marko L: quote: Peeter82: Paar kommentaari:
Osad toovad ette raja libedust - endal polnud sellega mingit probleemi.
60 feet 1,68 vs Haapsalu 1,65.
Taganttuules enda kiirusrekord 201. Kui poleks tagasi hoidnud, siis oleks sügavale kümnesse ilmselt sõitnud.
Seega minu arust pole Raadi rajal häda midagi.
Korraldajate kapsaaeda:
Ajasõitude algusest ei teavitatud kordagi. Ajasõidud peaks toimuma klasside kaupa, see oli paras anarhia.
Lõpuks vist taheti siiski meid klasside kaupa sõitma saada, aga isegi finaalide ajal kippusid osad tiimid
suvaliselt lineupi aeda sisse trügima ja siis tuli neid sealt kõrvale ajada koguaeg.
Aega saaks küll minu arust võistluse käigus kokku hoida. Minu tööpäev oli 26 tundi ja seda ei tahaks kogeda enam.
Miski rekka lasti terve raja pikkuses kulgeda - pange mingi märk sinna raja lõppu üles, et get the hell away.
Lätlaste bemmi pidi raja lõpus remontima ja selle aja jooksul kärutati 3x edasi-tagasi. Äkki peaks mõtlema puksiirile,
mis suudaks rajalejäänud auto sealt minema lohistada. Päästjate autot tuli oodata, enne kui see kohale ilmus.
Kas on vaja tingimata kella 12-ni välja venitada, võistlejaid oli ju vähevõitu. Publik läks enne superfinaale enamjaolt minema, nende tüdimust saab mõista.
Tegelikult oli tore võistlus!
Bemmi kohapealt ei saa ka kõike ette näha. See et ta support täiesti puruks oli ja velje vahele kinni jäi ei osanud küll keegi ette näha. Selle jaoks oli tõesti eraldi vaja suure kangi järgi sõita. Lükati raja kõrvale - võistlus läks edasi.
Usun et aastas korra vaja minevat puksiiri keegi ostma hetkel ei hakka.
Kas mitte eelmine aasta ei tõmmatud kõva kisa üles kui võistlus varem läbi sai?
Alati on midagi pahasti aga muidu oli tore jah!
Tegelikult oli selle parema tagumise piduriga juba stardis mingi kala, sest peale burouti jooksis see ratas täiega loha. Tagurdades hakkas uuesti ringi käima. Nii, et õnnelik õnnetus oli. Endal korra selline asi juhtunud, et esimene suport jooksis lahti ja kukkus velge sisse maanteel lubatust natuke suurema kiirusega sõites- ütleme nii, et lõbus ei olnud.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.06.2010 at 12:42 |
|
partel |
Kuuse asi mõjutab vast turboautosid kõige rohkem oma spoolimise ajakuluga.
BTW, näit. NHRA profid eelistaks üldse "instant green" foori, s.t. et kaoks ära punatuled.
Ja Soome Street klassid on ka Pro'ga samal põhjusel, kuna tänavavedrustusega punast ikka ei võta.
Sportsman peamiselt ikka neile, kes lähevad eri aegadel, näit bracket.
07.06.2010 at 12:46 |
|
korgits |
Ikka see raha.
Läti kukkumine läks kalliks maksma ning hetkel vajab käigukast remonti lisaks ning mootori kaane tihend andis ka otsad ning tsiklil ei käi see asi päris nii ,et uus tihend vahele ja kõik .
quote: otipoiss: quote: korgits:
Kahju kohe lõppetada seda kiirendust ning veel rohkem kahju hayabusat juppideks maha müüa kuna nüüd sai lõppuks väga tibens-tobens seadistusse.
Mis sellise otsuse tingib? Kahju!
http://www.motomaania.ee/racing/ |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.06.2010 at 15:13 |
|
mosseman |
Veits veel pilte. |
07.06.2010 at 20:15 |
|
paf-x |
Kurb et esimene EMV etapp lõppes sellisena nagu ta lõppes. Me keegi ei soovinud sellist lõpplahendust, kuid nii ta läks.
Üritan siis omaltpoolt, kui TIIMI liige, ühtteist selgitada.
Tiim koosneb sõitjast Reimo Pavelsonist ning kahest mehaanikust. Meil on mustad lühikeste käistega triiksärgid. Fännidel punase ja mustaga T-särgid. Tähelepanek järgmiseks korraks. See kui mõni abivamis fännidest lükkab lapiga auto üle või käib korra auto all ära ei tähenda ju veel midagi. PS! Ise aitasin hr. Käbil auto ust sulgeda lineupi alas (ta ise ei ulatanud seda autost teha) ei tähenda, et olen nüüd tema tiimi liige.
Nagu aru olen saanud, siis suurimaks kõneaineks on rahapakkumine Viljarile. Seda korraldasid fännid ja pakuti tõesti raha peale kordusstarti UUESTI STARTI TULEMISE eest, et näha ikkagi mees mehe vastu sõitu mitte nagu nähtu kordusstardis. Reimo tuli vastu nii korraldajatele kui ka Viljarile (seda ei juhtu enam iial), kuid meid saadeti pikalt teise kordusstardi jutuga nii Vilari kui korraldajate poolt. Korraldajad eksisid rämedalt, said uue võimaluse oma bläkki siluda tänu Reimole ja oleks olnud aus anda siis teine kordusstart aga no milleks....reeglid on reeglid, see on tehnika sport. Sellega oli jutt lõppenud. Ennemgi on stardialas juhtunud tehnilisi probleeme võistlusautodega ning on antud aega tegeleda sellega. Ise märkasin kohe kui Reimo auto välja suri kordusstardis kuid starter ei märganud seda ja sellise müra sees on see täiesti mõistetav. Selleks hetkeks ei olnud Viljar veel PRESTAGE-inudki, kuid liikus vaikselt sinnapoole. Reimo autol aga uuesti käivitamiseks voolu ei piisanud enam ja sinna see sõit läkski. Sellepeale ütlevad paljud, et see ongi tehnikasport kuid mina ütleks samamoodi esimese ellika stardi kohta samuti, et see ongi tehnikasport ja tuleb olla valmis kõigeks. Võit võeti Reimo leeblikuse tõttu tema taskust ära ja vastutasuks on tambitud meid kõiki teiste osapoolte poolt maa-alla, kaasa arvatud osade pealtvaatajate poolt kes asjaga ise üldse kursis ei ole ja teevad turujuttude põhjal järeldusi. Ajab ikka harja punaskeks küll. Delfisse minge kommenteerima ütlen seepeale.
Loen veel siin mingitest karistuste määramistest ja sanktsioonidest Reimo suhtes. Halloo, mille eest! Selle eest mõned fännid on napsused ja elavad tulihingeliselt kaasa, mitte nagu tüüpilised hiirhallid eestlased, kel kulm ka ei liigu. Drag race on puhtalt shou üritus, millega kaasnevad ilusad autod, naised ja kesvamärjuke ja väike pulli tegemine. Ei jõua meie ka siin kõigil silmi peal hoida ja korrale kutsuda. NB! Ainukene inimene keda mina mälleris nägin oli keegi pealtvaatajatest, kes vedeles käed jalad laiali lineup ala aia kõrval maas ja seda liikumatult miskit 10-15minutit. Turvad lihtsalt vaatasid seda pealt ja irvitasid omakesksis.
Isiklikult häiris mind meie fännide sisenemine lineup alasse, kuhu olid lubatud vaid punase käepaelaga isikud. Ei olnud meil tõesti ise aega sellega tegeleda, kuid see oli ka puhtalt turvade rida ja jälgida keda lasta sisse ja keda ei. Järgmiseks korraks tähelepanek korraldajatele.
Loodan, et järgmine EMV etapp ei juhtu selliseid apse ja intsidente, millest oleks fännidel jälle kinni hakata.
Mis peamine, selle klassi autod tunduvad olema ääretult võrdsed, mis tähendab põnevat hooaja jätku. Vaid vähene osavõtjade arv teeb meele mõrudaks.
Ülar
|
08.06.2010 at 13:17 |
|
paf-x |
quote: Timo: quote: rice burner: Üritus oli väga pro, kui mõned viivitused ja mõne kohtuniku eksimused ning Tartu raja libedus välja arvata.
Üle pika aja oli startides vaja maksimaalselt keskenduda, sest Paavelsoni audi ja Veljo Buick olid meiega kõik paari sajandiku sees, mis näitas, et võidab mees, kellel paremad närvid ja rajaseadistus.
Kuna päev oli pikk, siis saime vaatamatta viivitustele seha 4 eelsõitu, mis lubas meil auto antud rajale ära seadistada, sest päeva alustasime mannetu 10,7xx sekundigaja ja lootus pidamist leida oli väikene.
Iga sõiduga aeg kahanes ja rehvi liimimine tõi meid finaalides juba 9,9sekundile ja lõpukiirusele 240km/h, mida suutsime peaaegu iga järgnev sõit korrata.
Eriti närvesööv juhtum oli esimeses finaalis, kus üks kohtunik arvas, et tore oleks tiime mitte teavitada ja teha start PRO treena, kus tuled süttivad korraga ja reageerima peab kiiresti. Seega alustasin starti nagu alati, kuid tuled süttisid korraga ja mul jäi sõna otses mõttes suu lahti ning ei jõudnud isegi spoolima hakata, kuid nägin, et Audi hakkas liikuma, mille tulemusena oli minu reaktsioon umbes 0,7sekundit, mis ei ole väga meeldiv otsustavas poolfinaalis.
Õnneks olid meeskonnaliikmed juba kohtunikega rääkinud, ja peale minu suulist kaebust tunnistati viga ja määrati kordussõit, mitte ei leppinud mina ja Reimo kordussõidus kokku nagu Prr Audiklubis kirjutas!
Pean veel märkima, et kõige häirivam lugu asja juures oli see, et üks nokastunud meeskonnaliige Audi tiimist tuli peale kordussõidu määramist minu juurde ja pakkus 5k eeki, et ma starti ei tuleks Smile Loodan, et see oli tema isiklik otsus ja mitte Reimo korraldatud. See on minu karjääri jooksul esimene kord ja tegi ettevaatlikuks, sest see seltskond, kes selle auto ümber jooksis oli mitte meeskond, vaid jooksupoisid, kelle vigade tõttu Audi peaaegu alati starti hilines. Selline suhtumine on omane pigem streetracele, mitte dragracele. Lisaks toimus veel üks koomiline lugu peale kordusõidu lõppu, kus osa Audi tiimist näitas mulle paljast tagumikku tagasisõidu teel Smile Õnneks ei näinud ma seda ise, sest meestel sai auto lähenedes julgus otsa.
Aga kokkuvõttes meeldis mulle lõpplahendus, kus Veljo Buigiga meie kõrval finaalis seisis ja suutis peaaegu 250m kõrval püsida ja seega peaaltvaatajatele korraliku vaatemängu pakkuda. Buick sõidab ja annab järgmisel võistlusel kindlasti veelgi kõvema lahingu. Märkimisväärne oli see, et reaktsiooni aeg oli minul 0,166 ja Veljol 0,182, mis on selliste autode puhul raske saavutada ja veelvähem finaalis, kus võit kaalul.
See Audi seltskond jättis minulegi väga kahtlase mulje. Peale teie kordussõitu tekis minu seljataha seltskond, kes hakkasid midagi kõvatama, et lähevad kaebama kohtunikele, et uus sõit saada. Samas käis jutt ka mingist 5KEEK´ust, millest ma aru ei saanud, sest kuulsin jutuajamist suht juhuslikult pealt! Aga nüüd oskan siis ära seostada, millest nad rääkisid. Samas muidugi kahju, et Audil stardis aku tühjaks sai ja kontrolleri offline´i lõi, aga kuulge, see ju ongi mootorisport. Samas Audisse tundub päris jäme hunnik raha topitud olema, kuid nüüd jääb mulje, et tüübil plekki nagu putru, et veel kohta ostma tahab hakata. Selline käitumine ikka väga labane minumeelest!
Ja muidugi Sinu ja Veljo start oli fantastiline vaatepilt. Mõlemad saite ilusti üles spoolitud ja kui roheline süttis tõusid mõlema ninad täpselt üheaegselt. Kõige ilusam ja võrdsem start, mida mina siiamaani Eesti dragis näinud!
Mina jäin üritusega igatahes rahule, häirisid küll mõned umbjoobes kodanikud, kes arvasid, et neile kõik lubatud, kuid muidu kõik OK. Samuti sain jälle suure suure inspireeriva süsti enda masinat jälle edasi ehitama hakata, nii, et pöidlad püsti ja samas vaimus edasi!
Ühesõnaga üritusega rahul ja pikisilmi järgmist ootamas.
Edit: Ahjaa, loomulikult oli suurim heameel näha ükskord Veljo autot sõitmas ka lõpuks. Loodame et auto siis oma tujutsemised minevikku jätnud on.
Mina olen oma lühikese elu jooksul õppinud seda, et kui ikka päris täpselt ei tea ja kindel ei ole endas siis hoian oma lõksu leiva jaoks. Sama soovitan ka sul teha. Selliseid turujutu tasandil veksleid ei ole vaja siia postitada. Selle kohaostmise jutuga oled sa küll muhu ära teeninud ja sama ütleks ka Viljarile kes on selle siin tekitanud. Pole hullemat asja maailmas kui labased valesüüdistused. Tehke mulle selgeks, kuidas saab tagantjärgi kohta osta, kui kordussõiduga oli nagu kõik "selge" Lugege eelmist postitust.
Võistlusautosse on tõesti investeeritud ja mis selles nii ebaloomuliku on. Äkki sind huvitab ka see, kuidas see raha teenitud on. Vastan sulle: "Nagu ikka... narkootikumid, prostitutsioon, väljapressimised jne." Ega legaalse tööga ei teenigi ju niipalju
|
08.06.2010 at 13:43 |
|
vlzman |
Ei taha ega taha see teema maha rahuneda...
Rakendame oma vastasseisu ikka rajal, pole mõtet nendest kommentaaridest häirida lasta. Eks me kõik alguses paugutasime esmaemotsiooni pealt. Usun, et see enamusel maha lahtunud juba, suuname parem energia sellele, kuidas auto järgmiseks etapiks kiiremaks saada
08.06.2010 at 13:53 |
|
krooks |
Team Outlaw sooviks tänada AmeerikaAutot meisse uskumise, Otti Leakist mõnusa sauna ja ööpaiga eest ja Tõnist, Oldsi, Ahtot ja Rivot nende abi eest.
Üritus oli tegelikult ju korda läinud, pealtvaatajaid oli, talvega rooste läinud oskused tulid ka teamidel-kohtunikel lõpuks tagasi. Meie jäime rahule kuigi pisike süütunne närib ühe motomehe ees kelle treila me peaaegu et kinni parkisime oma boksitelgiga. Aga kuna hiljem pakkusime nende telgikesele tuulevarju siis vist oleme tasa.
Juhtumisi ja apsakaid oli meilgi. Lineupis tahtis karpa leek kapotilt skuubi maha põletada, millegi pärast käis Camaro juhiuks tagurpidi ära ja ei tahtnud enam kinni minna, masin ei tahtnud eelviimasel sõidul käivituda jne. Tegelikult ju lahe seltskond, üksteist aidatakse. Need hilisemad hõõrumised on veidike häirivad aga küll siis asjad rajal paikka pannakse-selleks seal joone taga ju ollakse.
Ja prr, mul on ikka veel külm ja tahan oma särki
08.06.2010 at 14:01 |
4 edits. Last edited 08.06.2010 at 16:58 by krooks
|
prr |
quote: paf-x:Reimo tuli vastu nii korraldajatele kui ka Viljarile (seda ei juhtu enam iial), kuid meid saadeti pikalt teise kordusstardi jutuga nii Vilari kui korraldajate poolt. Korraldajad eksisid rämedalt, said uue võimaluse oma bläkki siluda tänu Reimole ja oleks olnud aus anda siis teine kordusstart aga no milleks....reeglid on reeglid, see on tehnika sport. Sellega oli jutt lõppenud. Ennemgi on stardialas juhtunud tehnilisi probleeme võistlusautodega ning on antud aega tegeleda sellega. Ise märkasin kohe kui Reimo auto välja suri kordusstardis kuid starter ei märganud seda ja sellise müra sees on see täiesti mõistetav.
Ülar, ma saan endiselt teie kibestusest aru, aga sa võiks natuke ka aru saada, keegi lõppude lõpuks jääb kannatajaks, antud juhul siis teie tiim.
Siinkohal aga küsiksin, et kui sa märkasid, et autol on probleeme, miks siis midagi ette ei võetud ? Ega keegi ei ole hiromant, Reimo oleks ju võinud akna lahti teha ja märku anda, et on probleem. Kindlasti oleks võistlus peatatud, võetud vastu otsus, võimalusel ka mingisugune aeg auto käivitamiseks.
Sellistest olukordadest õpitakse, kõik teevad seda.
PS Lööme lahku siiski korraldajad ja ajavõtu. Korraldaja ostab seda teenust sisse, pole mõtet kõike ühise nimetaja alla mätsida.
08.06.2010 at 14:03 |
|
paf-x |
quote: prr: quote: paf-x:Reimo tuli vastu nii korraldajatele kui ka Viljarile (seda ei juhtu enam iial), kuid meid saadeti pikalt teise kordusstardi jutuga nii Vilari kui korraldajate poolt. Korraldajad eksisid rämedalt, said uue võimaluse oma bläkki siluda tänu Reimole ja oleks olnud aus anda siis teine kordusstart aga no milleks....reeglid on reeglid, see on tehnika sport. Sellega oli jutt lõppenud. Ennemgi on stardialas juhtunud tehnilisi probleeme võistlusautodega ning on antud aega tegeleda sellega. Ise märkasin kohe kui Reimo auto välja suri kordusstardis kuid starter ei märganud seda ja sellise müra sees on see täiesti mõistetav.
Ülar, ma saan endiselt teie kibestusest aru, aga sa võiks natuke ka aru saada, keegi lõppude lõpuks jääb kannatajaks, antud juhul siis teie tiim.
Siinkohal aga küsiksin, et kui sa märkasid, et autol on probleeme, miks siis midagi ette ei võetud ? Ega keegi ei ole hiromant, Reimo oleks ju võinud akna lahti teha ja märku anda, et on probleem. Kindlasti oleks võistlus peatatud, võetud vastu otsus, võimalusel ka mingisugune aeg auto käivitamiseks.
Sellistest olukordadest õpitakse, kõik teevad seda.
PS Lööme lahku siiski korraldajad ja ajavõtu. Korraldaja ostab seda teenust sisse, pole mõtet kõike ühise nimetaja alla mätsida.
Olen nõus sinuga, et siis võistluse korraldajad ning ajavõtu korraldajad. Parandan ennast ses suhtes. Vähemalt olen ka siin foorumis suu tühjaks rääkinud. Oleme leppinud selle kannataja rolliga aga me ei lepi alusetute süüdistustega, millel pole isegi loogikat kui peaga mõelda. See teema ei puuduta nüüd korraldajaid.
Parimat soovides,
Ülar
PS! Teades, et võtsid puhkuse siis soovitan seda mitte raisata siin vaieldes
|
08.06.2010 at 15:33 |
|
paf-x |
quote: vlzman: suuname parem energia sellele, kuidas auto järgmiseks etapiks kiiremaks saada
PS! VKM-s destroyeri kallal töö käib. Ootame pikisilmi järgmist etappi.
|
08.06.2010 at 15:44 |
|
VKM |
quote: Mina olen oma lühikese elu jooksul õppinud seda, et kui ikka päris täpselt ei tea ja kindel ei ole endas siis hoian oma lõksu leiva jaoks. Sama soovitan ka sul teha. Selliseid turujutu tasandil veksleid ei ole vaja siia postitada. Selle kohaostmise jutuga oled sa küll muhu ära teeninud ja sama ütleks ka Viljarile kes on selle siin tekitanud. Pole hullemat asja maailmas kui labased valesüüdistused. Tehke mulle selgeks, kuidas saab tagantjärgi kohta osta, kui kordussõiduga oli nagu kõik "selge" Lugege eelmist postitust.
Minu postitus oli ajendatud sellest, et viis ja aeg, millal mulle raha pakuti oli väga läbi mõeldud. Esiteks kutsuti mind enne kordusstarti rahva seest eemale ja tehti väga konkreetne pakkumine, kuid õnneks seisid minu seljataga tunnistajad ja on olemas ka fotod. Lisaks küsis Mart Pere (tehniline peakohtunik) Reimo käest minu juuresolekul, et mis rahapakkumine see oli. Aga mees ei vastanud midagi ja sellest jäi väga konkreetne ja kahtlustav mulje. Kui Reimo sellega seotud ei olnud, siis vabandan ette! Ütlesin väikesel arutelul Kaupoga, et ei süüdista Reimot milleski ja kui teeme kolm võistlusstarti, siis teine(kordusstart) läheb arvesse ja kõik osapooled olid päri ja kui oleksimegi korraldaja kutsel starti pidanud tulema, siis ilmselt Audi poleks ju käivitunud!? Või saan ma millegist valesti aru? Aga eks kogemused tulevad aastatega ja kui arvate, et te olete professionaalne tiim, siis vaadake ringi.
Ja kui arvad, et olin rõõmus, kui audit finisis polnud, siis eksid, sest selline lõpp saab alati negatiivset vastukaja, sest keegi jäi ikkagi kaotajaks.
Kui käsid mul jälle suu pidada, siis pöördu minu poole otse silmast silma!
PS. aga kui me suutsime teie auto arengule kuidagi kaasa aidata, siis on mul sellest ainult hea meel
Haltech ECU
Hoosier tires |
08.06.2010 at 17:08 |
|
Ets |
Vabandan, aga paar viimast aastat ei ole reeglites näpuga järge ajanud ja seetõttu toetun ehk pisut liialtki antud jutulõimes mainitule.
Kui ma õieti aru saan siis kõnealusele konfliktile alguse andnud võistlusstart Viljari ja Reimo vahel anti reeglitele mittekohase märguandega?
Seega, kõnealune start ei olnud reeglipärane?
Kui kõnealune start ei olnud reeglipärane (ja seda mitte osalejate süü vaid antud juhul ajavõtuteami süü tõttu) siis olenemata osalejate nõusolekust/vastuseisust oleks uus sõit vastavate osalejate vahel olnud vältimatu. Ja sõiduvahendite uus sõidukorda seadmine oleks olnud võistlejate mure.
Mingid kauplemised teemal "parim kolmest" jne. ei oleks olnud FIA poolt aktsepteeritav protseduur.
Eksimine on inimlik! Ja see kehtib ka kohtunike kohta. Aga peakohtuniku kohta see ei peaks kehtima: tema peab olema kõiketeadja robot. Ehk nagu isand Hunt juba mainis siis jumal. Aga tegelikult on temagi (noh, nii Hunt kui ka peakohtunik) ainult inimene.
Aga igasugu kaplemine peab EALi välistele üritustele jätma.
Kahjuks ei saanud ise Tartu üritusel osaleda aga heameel on, et peale tuleb uusi inmesi, kelle "tööpäev" kestab üle 24h... |
08.06.2010 at 19:51 |
|
Raceboy |
quote: Ets: Kui kõnealune start ei olnud reeglipärane (ja seda mitte osalejate süü vaid antud juhul ajavõtuteami süü tõttu) siis olenemata osalejate nõusolekust/vastuseisust oleks uus sõit vastavate osalejate vahel olnud vältimatu. Ja sõiduvahendite uus sõidukorda seadmine oleks olnud võistlejate mure.
Et nagu starter keerab jama kokku ja siis peab sõitja kohe olema valmis kordussõitu tegema? Et sõitja pole süüdi, aga ikka peab karjuma "Jawohl!" ja stardis olema, olgugi, et auto ei pruugi kohe valmis olla (vari kokkupakkimata, kasti õli ja jahutusvedelik keevad vms)?
08.06.2010 at 20:28 |
|
Jörm |
BHRA on EAL-i alamkomitee, mis omakorda on FIA liige, seega kehtivad ka kiirendusrajal üldreeglid, nagu näiteks registreerija litsents ma loodan? Kui ühe meeskonna liikmed või nende lähedased fännid saavad hakkama sportlastele mitte sobiva käitumisega, siis vastutab registreerija. Kes on registreerija ja tema ametlik esindaja, seda teab BHRA ja võib sellest omad järeldused teha. Tavaliselt algab asi hoiatusest, hiljem rahatrahvist ning võib lõppeda kuni litsentside peatamiseni. Soovitan BHRA-l ja korraldajatel selliseid asju jälgida tähelepanelikumalt spordi üldiseid huvisid silmas pidades. Tagumiku näitamine kellegile ei ole spordi huvide edetabelis kunagi väga kõrgelt hinnatud olnud.
08.06.2010 at 20:37 |
|
VKM |
quote: Et nagu starter keerab jama kokku ja siis peab sõitja kohe olema valmis kordussõitu tegema? Et sõitja pole süüdi, aga ikka peab karjuma "Jawohl!" ja stardis olema, olgugi, et auto ei pruugi kohe valmis olla (vari kokkupakkimata, kasti õli ja jahutusvedelik keevad vms)?
Minu ajaloo jooksul pole mind kunagi tagant kiirustatud, kui ilusti lisaaega palun. Vähemalt mitte paar viimast aastat. Selle koha pealt on kõik korrektne ja autod, mis vajavad lisaaega jahutuseks selle ka saavad. Muidugi mitte tunde.
Tartus saime iga sõidu vahel vähemalt 30min jahutada ja autot kontrollida, mis on piisav!
Haltech ECU
Hoosier tires |
08.06.2010 at 20:56 |
|
partel |
Eks ajavõtuäpardusi juhtub ka parimatega, näiteks eelmise aasta NHRA avaetapp:
http://dragracecentral.com/DRCStory.asp?ID=175046&Filter=Year2009#indextop
Kusjuures Pomona rada on:
* NHRA kodurada
* NHRA omandis
* Statsionaarne rada
P.S. Jahutuspauside koha pealt on korraldajad minu käest isegi küsima tulnud, et kui kaua vaja on.
08.06.2010 at 21:07 |
|
anryo |
quote: Raceboy: Et nagu starter keerab jama kokku ja siis peab sõitja kohe olema valmis kordussõitu tegema? Et sõitja pole süüdi, aga ikka peab karjuma "Jawohl!" ja stardis olema, olgugi, et auto ei pruugi kohe valmis olla (vari kokkupakkimata, kasti õli ja jahutusvedelik keevad vms)?
Vaatasin logist järele, "vale" fooriga start anti kell 21:10 ja kordusstart kell 21:38, seega vahe oli 28 minutit.
Me ei taha ennast õigustada, kuid kuna see juhtus meie (minu) süül, siis pidasin õigeks ka faktid välja tuua. Isiklikult arvan, et 28 minutit on vast piisav aeg aku laadimiseks? Samas, me oleks võinud ka veelgi rohkem aega anda, kui seda oleks vaid küsitud....
Ka meil on väga kahju, et sellise võimsa ja proffessionaalse auto esimene võistlus niimoodi lõppes - kuid eks sellest õppisime nii meie, kui ka teie (st. Reimo team).
09.06.2010 at 12:10 |
1 edit. Last edited 09.06.2010 at 12:15 by anryo
|
Raceboy |
Anryo, ega minu postitus polnud etteheiteks konkreetse võistluse ajavõtu/korraldustiimile, vaid ajendatud rohkem Etsi postitusest läbi kumanud korraldajate suhtumisest sõitjatesse:
quote: Kui kõnealune start ei olnud reeglipärane (ja seda mitte osalejate süü vaid antud juhul ajavõtuteami süü tõttu) siis olenemata osalejate nõusolekust/vastuseisust oleks uus sõit vastavate osalejate vahel olnud vältimatu. Ja sõiduvahendite uus sõidukorda seadmine oleks olnud võistlejate mure.
09.06.2010 at 13:20 |
|
anryo |
Ega ma seda nii ei võtnudki - pigem olid sinu postituses küsimused, millele viidates oli hea vastata.
Võistluse logi on nüüd alla laaditav:
http://www.bhra.ee/data/Logid/05.06.2010_Logi.xls
09.06.2010 at 13:24 |
|
korgits |
E klassi rekord on uuendatud bhra lehel. Aga millal uuendatakse F klassi rekordid ehk siis minu rekordid ?
quote: anryo: Ega ma seda nii ei võtnudki - pigem olid sinu postituses küsimused, millele viidates oli hea vastata.
Võistluse logi on nüüd alla laaditav:
http://www.bhra.ee/data/Logid/05.06.2010_Logi.xls
http://www.motomaania.ee/racing/ |
09.06.2010 at 15:45 |
|
Wolle |
quote: korgits: E klassi rekord on uuendatud bhra lehel. Aga millal uuendatakse F klassi rekordid ehk siis minu rekordid ?
Kas oled sa rekordi uuendus protseduurid läbinud nagu on ette nähtud?
Edit:
quote: Võistluste rekordid
UUS nõue hooajast 2009: „Võistluste rekordid“ – võistleja esitab Alakomiteele ettepaneku rekordi kinnitamiseks, tuues välja kiirusajad (1% nõue) ning aja ja koha, kus rekord sõideti. Alakomitee kontrollib ja kinnitab ja viib sisse muudatused.
Tean, et sa esitasid oma timeslipid võistlusel aga minu soovitus oleks igaks juhuks saata veel meeldetuletuseks e-kiri alakomiteele.
09.06.2010 at 15:51 |
1 edit. Last edited 09.06.2010 at 15:54 by Wolle
|
SeppSepp |
lahe üritus ja tore,et midagi tehakse ikka.
2 asja häiris mind.
1) 1 trenn ja aega ei saanud teada. lihtsalt sry,printeris sai paber otsa ja mõtle ise välja kuidas aeg oli ja uus seadistus rattal.
2) peale burnouti ajasõidus jookseb kohtunik juurde ja ütleb,et mine minema siit,erinevad klassid ei saa sõita koos,vaatan kõrvale,krt E klassi ratas kõrval ja ma ise ka E klassis, küsin siis,et mis su vigastus on,et mõlemad oleme E klassis ja siis tuleb vastuseks,et mina sõidan ju streetbike klassis ja saan alles siis teha ajasõidu kui rajal on streetbike.
tyri,paide,viljandi. sellel võistlusel ei olnudki streetbike klassi ja mind aetakse sinna sõitma. natuke vaidlemist ja Veedelri ja teiste abiga sai tehtud ikka selgeks,et e klassis olen,aga selline asi ajab ikka igasuguse keskendumise pealt ära ja rütmi ajab sassi.
selliseid apsakaid ootaks rohkem kusagilt külavõistlustelt kui EMV etapilt.
toitlustusest ei hakka rääkimagi
ja natuke liiga pikalt venis ka see asi. viimane tsiklisõit oli u kella 21.30- 22.00 paiku ja siis niisama passimist 00.30ni. liiga väsitav.
haapsalus näeme!
Krooks. see koht oli käru jaoks hea ja ärge muretsege,oleksime saanud seda liigutada kuhu iganes vaja. just oli hästi varjus suvaliste eest ja ise lükkasime selle risti sinna taha ju. |
09.06.2010 at 16:29 |
|
Timo |
quote: [b]
Mina olen oma lühikese elu jooksul õppinud seda, et kui ikka päris täpselt ei tea ja kindel ei ole endas siis hoian oma lõksu leiva jaoks. Sama soovitan ka sul teha. Selliseid turujutu tasandil veksleid ei ole vaja siia postitada. Selle kohaostmise jutuga oled sa küll muhu ära teeninud ja sama ütleks ka Viljarile kes on selle siin tekitanud. Pole hullemat asja maailmas kui labased valesüüdistused. Tehke mulle selgeks, kuidas saab tagantjärgi kohta osta, kui kordussõiduga oli nagu kõik "selge" Lugege eelmist postitust.
Võistlusautosse on tõesti investeeritud ja mis selles nii ebaloomuliku on. Äkki sind huvitab ka see, kuidas see raha teenitud on. Vastan sulle: "Nagu ikka... narkootikumid, prostitutsioon, väljapressimised jne." Ega legaalse tööga ei teenigi ju niipalju
Hää küll, aga kas ma olen siin kedagi süüdistanud? Mulje jäi selline lihtsalt, aga nüüd, kui on asja juba natuke selgitatud, mulje natuke muutunud!
09.06.2010 at 17:41 |
|
Marko L |
quote: SeppSepp:
2) peale burnouti ajasõidus jookseb kohtunik juurde ja ütleb,et mine minema siit,erinevad klassid ei saa sõita koos,vaatan kõrvale,krt E klassi ratas kõrval ja ma ise ka E klassis, küsin siis,et mis su vigastus on,et mõlemad oleme E klassis ja siis tuleb vastuseks,et mina sõidan ju streetbike klassis ja saan alles siis teha ajasõidu kui rajal on streetbike.
tyri,paide,viljandi. sellel võistlusel ei olnudki streetbike klassi ja mind aetakse sinna sõitma. natuke vaidlemist ja Veedelri ja teiste abiga sai tehtud ikka selgeks,et e klassis olen,aga selline asi ajab ikka igasuguse keskendumise pealt ära ja rütmi ajab sassi.
selliseid apsakaid ootaks rohkem kusagilt külavõistlustelt kui EMV etapilt.
Kui su ratta peal on number 153 siis ilmselt tekkibki segadus.
Kui raske on katta number ära ja panna E03?
Järgmisel korral peab olema E03 selgelt vasakult pool nähtav või ei saagi starti.
Loomulikult tunnen su stardis ära aga ilma õige numbrita ei saa midagi teha.
Peace!
10.06.2010 at 08:32 |
|
|