Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Ilusaid usaraudu laiast maailmast. Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:Lowrider: Ei krt päris kirju tänavapilt oli vanasti, erinevate tootjate disainid erinesid nagu öö ja päev ja mõnel mudelil uuendati iga aasta disaini päris korralikult. Tänapäeval on kõik autod nii sarnased.
Seda sõnumit üritasingi nende fotodega rahvale edasi anda, paistab,et tabasid selle mõtte 100% ära
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.04.2010 at 10:51
Ilusaid usaraudu laiast maailmast.Eeskuju on tõesti nakkav teema, samas eks selles teemas on ka hea saada ülevaadet,kellele milline usaraud hingelähedane on
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.04.2010 at 21:03
Aitäh, Lowrider, et tutvustasid mulle minu tulevast automarki/mudelit.
Oot kas see tähendab, et on unistustes üks 67 Impala teil?
Väga hea, saingi aastanumbri ka teada. Nüüd pole muud kui vaikselt uurima ja eeltööd tegema hakata, et aastakese pärast või soodsal võimalusel leida see OMA.
Imperial ja Impala sobiksid ju kokku küll
Aitäh, Lowrider, et tutvustasid mulle minu tulevast automarki/mudelit.
Oot kas see tähendab, et on unistustes üks 67 Impala teil?
Väga hea, saingi aastanumbri ka teada. Nüüd pole muud kui vaikselt uurima ja eeltööd tegema hakata, et aastakese pärast või soodsal võimalusel leida see OMA.
Imperial ja Impala sobiksid ju kokku küll
Niipalju ma teile ütlen, et 67 on üks haruldasemaid Impalasid. Öeldakse, et need on vähesed õnnelikud inimesed, kes omavad ühte. Neid on lausa nii vähe tehtud, et mitte keegi ei tee 67 aasta omast hopperit(võistluslowriderid, kus enamasti välimus, interjöör, mootor jne ei oma mingit tähtsust, kuna nendega tänaval ei sõideta nigunii. Tugevat tähelepanu saavad ainult raam ning võistluspumpade süsteem)
Sellised on tüüpilised hopper'd või hi lo roller'id või kuidaiganes neid kutsutakse:
17.04.2010 at 09:59
1 edit. Last edited 17.04.2010 at 10:03 by Lowrider
Ilusaid usaraudu laiast maailmast.Pole ammu siia postitanud aga, ühel tuttaval Floridas on selline loom siis garaazis
Tegu siis konkreetselt filmis kasutatud autoga mitte selle järjekordse klooniga. Kurvastama pidi ta mind sellega,et ta seda siiski ära osta ei saanud
kuid see toodi talle kuna vajab natuke suuremat üle käimist, mis praegust ka käimas. Iluvigade parandus ja kuluv osad üle vaadata jne.
Peaks mainima,et küll mõnel ikka veab
23.07.2010 at 16:14