Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - 4th Gen. Camaro/Firebird küsimused
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 4th Gen. Camaro/Firebird küsimused   1 2 3 4  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
mikimouse
4th Gen. Camaro/Firebird küsimused
bagi aju on kül seal paremal. bagi-asjandusega seotid juhtmed on jah kollase teibiga sisse mässitud. andurid on kesk-konsooli all käigukangi juures ja ees kapoti tuuleluku juures. üks oli vist veel aga ei mäleta enam :D sügisel viskasin enda autost kogu selle jama välja just ...

hmmm ... kas aut. kastiga ei ole mingit "aju" kuskil rohkem? ABS on igatahes vasakul armatuuri all !

EDIT:
Jube huvi tekkis kohe, mul pole seal tõesti mitte midagi enam järgi, peale selle:
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/328/8/082004411b6b8a.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/328/8/08200441383a81.jpg

mis jubin se selline on?

salongiradika nokkisin ka maha, tõesti oli lihtne. Tänud, antennimees !

Aga kas keegi oskab seletada, kuidas kondi radika kätte saaks?? omaarust tegin algust, aga seda hoidev kopsik tahab ka salongipoole tulla ja se eeldab vist armatuuri täielikku lahtikangutamist??

03.03.2011 at 16:34
1 edit. Last edited 03.03.2011 at 20:03 by mikimouse
antennimees

quote:
mikimouse:Aga kas keegi oskab seletada, kuidas kondi radika kätte saaks?? omaarust tegin algust, aga seda hoidev kopsik tahab ka salongipoole tulla ja se eeldab vist armatuuri täielikku lahtikangutamist??

See jah keerulisem ja vaja kogu armatuur välja võtta siis saad soojenduse kopsiku kätte ja sealt siis eemaldad kondi radika.

03.03.2011 at 20:54
mikimouse
HELP

mu 93a z28 on üle talve leiutanud endale juurde 2 uut veakoodi. 26, ehk EVAP, mis ilmselt "üle pe***e" puuduvat solenoidi petma pandud takisti ühendus olla võib.

ja 28.

viimase kohta ütleb juhend "Code 28- Transmission Range (1994-95). Check the transmission control range circuit for any opens or shorts. Verify transmission range pressure switch is working. Range "A" is on ecm pin "C28" to terminal "N" on transmission plug in, Range "B" is on ecm pin "C29" to terminal "R", Range "C" is on ecm pin "C30" to terminal "P"."

mingi kastiteema? mu auto on manuaal ;) ja aastast 93. ma ei suuda sellele 28 koodile mõistlikku seletust leida enam ...

14.03.2011 at 18:09
mikimouse
vaatasin uuesti üle, et äkki olin liiga purjus. aga ei. (st et koodid on samad :D )

ei oska keegi targem miskit kommenteerida selle 28 kohta??

15.03.2011 at 18:46
antennimees

Minu programm annab selle koodi kohta küll teistsuguse info.

CODE 28 - QUAD-DRIVER NO. 3 ERROR (5.7L "F" BODY)
ECM uses Quad-Driver Modules (QDMs) to control several devices. When ECM is commanding a component on, voltage of output circuit will be low (near zero volts). When ECM is commanding component off, voltage of output circuit will be high (near battery voltage). Primary function of quad-driver module is to control ground circuit for component being activated. ECM has an internal fault line for each quad-driver module. Fault line status can be displayed on a scan tester. If ECM detects an output voltage other than what is expected on fault line, ECM will set Code 28; however, ECM will not turn on SERVICE ENGINE SOON light.

NOTE: Test numbers refer to numbers on diagnostic chart.

Code 28 will set if ECM detects wrong voltage on fault line for 3 seconds. This step helps determine which QDM-driven component may have set Code 28.
This step helps check for a partially shorted coil which would cause excessive current draw. Excessive current draw will be detected on fault line and set this code. If excessive current draw is present, check circuit, and replace defective wiring or component.
This step will help determine if problem is related to component, wiring or ECM.
Drive Circuit Test
To verify drive circuit is operational, turn ignition off. Disconnect component connector. Turn ignition on, and ground ALDL test terminal "B". Probe drive circuit terminal of harness using a test light connected to battery voltage. If test light does not glow, backprobe appropriate terminal at ECM connector. If test light now glows, repair open in circuit between ECM connector and component harness connector. If test light does not glow, problem is faulty ECM connection or faulty ECM.

Diagnostic Aids
Using a scan tester, monitor QDM status while moving related harness connectors, including ECM harness. If a failure is induced, a fault will appear on scan tester. If code reappears and no faults can be found, replace ECM.

Skeem

15.03.2011 at 20:29
1 edit. Last edited 15.03.2011 at 20:34 by antennimees
cauboy15

Küsiks siis targematelt veits nõu,nimelt plaan 18 tolli veljed alla kruvida aga mis oleks see norm offset,et oleks ilusti poridiivaga kohakuti.Taha 9,5 ja ette 8,5 lai originaalis on offset-35 auto on trans am 96a.

21.03.2011 at 21:08
antennimees

quote:
cauboy15: Küsiks siis targematelt veits nõu,nimelt plaan 18 tolli veljed alla kruvida aga mis oleks see norm offset,et oleks ilusti poridiivaga kohakuti.Taha 9,5 ja ette 8,5 lai originaalis on offset-35 auto on trans am 96a.

Pigem ikka +35 su originaal offset. Aga eks nad enamvähem sama offsetiga peavad need uued ka olema või natsa rohkem väljapoole. Siin saad proovida kuidas uued veljed sobivad ja kust kui palju rohkemaks/vähemaks läheb.

21.03.2011 at 22:17
mikimouse
mul samuti 8.5/9.5" ja 18. peegliga velje pealt õngitsedes oleks siis taga ET32 ja ees 35 aga pead ma nende nr-te õigsuse eest siiski ei anna :D

kui võimalikult laia rehvi allaväänamine on eesmärk omaette, siis teadmiseks et üle 265 taha alla väga ei pane sellise komboga. suht napikas, 265 hakkab juba tiivaserva ripsama. mul nüüd 255 taga, vedrusid ka pool keerdu maha nüsitud, sõit probleemivaba. ees 235.
välja näeb selline http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/288/110/072055173083c1.jpg

22.03.2011 at 10:29
1 edit. Last edited 22.03.2011 at 10:31 by mikimouse
Peeter82

Kogu vajalik teadus:
http://www.camaroz28.com/forums/showthread.php?t=312442

Mälu järgi sai sinna vist 305 rehve ka alla vägistada mingi komboga.

22.03.2011 at 11:23
cauboy15

Jah egas ei tahagi üle 245/45 taha ja ette 235/45 velg lihtaslt koopas peidus tahaks veits välja tirida, selleks neid õigeid ET-sid vaja ongi.Kirjandus ütleb,et originaal on 55et ja et 8,5 lai velg ette oleks 35 ET ja 9,5 taha oleks 45 ET ? Pildil oleval camarol ju ET paigas aga numbrid teised?

22.03.2011 at 00:19
mikimouse
ET oleneb velje laiusest. Ehk siis kuhupoole velje keskpaigast se flants jääb vms. No et näiteks 7" ja 9" velg sama ET-ga ei jää koopaservast samale kaugusele. Vähemalt mina nii aru saanud. Segane jutt tuli vist :D . Tegelt on se paras teadus jah. Õnneks mul oli võimalus laos erinevaid alla proovida.

245 9,5" peale jääb väheks. 255 on mul juba kergelt "saksa tuuning". 265 ideaal, aga seda kuulsin paar korda lohkudest läbi sõites koopasse käimas, kui keegi taga ka istus.

23.03.2011 at 14:39
cauboy15

No jah negatiiv ja positiiv offset! Aga kuda see veljel kirjas ? Pole küll tähele pand sellist märget,aind ET ja number.

23.03.2011 at 17:34
mikimouse
positiiv ikka. nullilähedale kiskus ET minu mäletamist mööda 3gen autodel.

http://kgm.tiwing.com/calcs/img/offsetdiagram1.jpg

23.03.2011 at 18:04
2 edits. Last edited 23.03.2011 at 18:05 by mikimouse
mikimouse
Mure roolilati lõtkuga. Rooli pealt miski 8mm kruttides nagu loksub. Loodetavasti pole se mingi "ameerikalik" asi jälle??

Puksid muidu polyrethanid all ja võiks asi nagu ikka väga konkreetne olla... a no hetkel rool küll ratastega ühendatud ei ole :D

On keegi äkki sama jamaga kokku puutunud? Annaks seal miskit remontida, või lati vahetus? (jumal hoidku kui se loomulik-loks on :D)

15.06.2011 at 16:35
Maik

No aga hakka vaatama MIS sul loksub.
Kas roolil enda rist, mul nagu mingi teema meenub,et steering colum võis salongist kuidagi lahti olla..ilmselt see sul ei ole case.

Vüibolla on rooliotsad ära vms ?

22.06.2011 at 21:55
mikimouse
ei ole rooliotsad. ja roolivõlli kõikvõimalikud liigendid ka mitte. loks konkreetselt lati sees. sisemised rooliotsad vaatasin ka üle. kisub vist lati vahetuseks :S

25.06.2011 at 13:06
ERAK

Hei.
Kas keegi siin oskab öelda, kas 4 gen Camaro (2000) salongi plastikud sobivad üks-ühele 4. gen Trans Am'ile (1999)?

Eesmärk on kunagi hakata auto sisu uuendama ja vaikselt kuulan maad juba, sest plastdetaile vist ei nahatata?

Uksepolstreid Camaro omi ei taha, huvitab just tagumiste küljeplastikute sobivus ja see kui sarnased nad on? Pildilt tunduvad üsna sarnased olema.- esimesel pildil (beež salong) on minu auto sisu ja teisel pildil on must 2000 a Camaro salong.

Tänud kui keegi teadja viitsib vastata.
ERAK.

rehvide müük

01.12.2011 at 21:59
Maik

Mismõttes ei nahatata, tehakse seda mis vaja.
Ma nahatasin terve esiarmatuuri ,keskkonsooli,uksepolstrid ära.

01.12.2011 at 22:19
rescue

sobivad asjad paika 1:1 ainus asi on selles et firekal küljepaneelil see kõlarikatte juurest tuleb kerge nõgusus sisse ;)

01.12.2011 at 22:55
anryo
Ja IMO on Fireka sisu isegi ilusam... :)

02.12.2011 at 09:45
ERAK

Tänud vastuste eest- minu arvates on ka Fire sisu ilusam, mulle ei meeldi lihtsalt enda auto beež sisu ja arvasin millegipärast, et neid plast-osi ei saa nahatada. Seepärast otsisin musti sisudetaile ja uurisin nende sobivust. Mida esiistmete seljatugede tagumiste külgedega teha? Neid ometi ei saa ju nahatada (detailiderohke, augud, vahed...)? Need tuleks siis ilmselt kuskilt mustad saada. Ahjaa, ja selline küsimus ka veel, kes on lasknud salongi uuendada- minu autol vajuvad seljatoe õhkpadjad pikapeale ise tühjaks- kas neid lapitakse või tuleks väljavahetada?

pilt seljatugede plast-tagakülgedest ka

ERAK

rehvide müük

02.12.2011 at 13:22
2 edits. Last edited 02.12.2011 at 13:29 by ERAK
rescue

ma usun et kui sa nahatada tahad asju siis kõige lihtsam on sul minna tegelaste juurde ja näitad näpuga mida sa nahatada tahad, nende asi on välja mõelda juba kuidas seda teha saab
;)

02.12.2011 at 13:25
ERAK

quote:
rescue: ma usun et kui sa nahatada tahad asju siis kõige lihtsam on sul minna tegelaste juurde ja näitad näpuga mida sa nahatada tahad, nende asi on välja mõelda juba kuidas seda teha saab
;)

ok, uurin siit-sealt :)

rehvide müük

02.12.2011 at 13:28
Maik

Sa ei pea neid ju nahatama,kui küsimus on AINULT värvis. Lase plastiku krundiga üle värvida ja mustaks värvida.

Aga hinnaklassi soovitaks kummalgi variandil enne uurida, võivad tulla sarnased? Soovitaks sul võibolla vahetada mingi teise vennaga,
mulle see beez sisu sobiks vabalt näiteks.

02.12.2011 at 23:07
1 edit. Last edited 02.12.2011 at 23:08 by Maik
ERAK

quote:
Maik: Sa ei pea neid ju nahatama,kui küsimus on AINULT värvis. Lase plastiku krundiga üle värvida ja mustaks värvida.

Aga hinnaklassi soovitaks kummalgi variandil enne uurida, võivad tulla sarnased? Soovitaks sul võibolla vahetada mingi teise vennaga,
mulle see beez sisu sobiks vabalt näiteks.

See vahetuse mõte on hea, seda soovitati ka mailitsi juba täna varem siinse foorumi kasutaja poolt ja eks osalt ka sel põhjusel uurisin Camaro salongi plastosade sobivust. Ega neid musti 4. gen Fire sisusid vist liiga palju Eestis ei ole ja veelvähem neid, kes tahaks vahetada :) Minu auto sisu on suht räbal ja vajab tegemist, päris korras sisu ainult värvuse pärast vahetama ei hakkaks jah. Kui asi veelgi päevakorralisemaks saama hakkab siis postitan vastavasisulise soovi siia foorumisse :)

Tänan kõiki, kes vaevusid vastama- olen nüüd tibakese targem jälle.

Salongi värvilahendusena meeldiks must nahk, kombineerituna alcantara'ga, punaste õmblustega :P

kodumaine stiilinäide värvilahendusest

rehvide müük

02.12.2011 at 00:08
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 4th Gen. Camaro/Firebird küsimused   1 2 3 4  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.