Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Igakuine USA-kate kruiis. Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Igakuine USA-kate kruiis.Mina arvan, et ette reserveerida on kahtlane - kes teab palju inimesi tuleb. Nii, et otsustame kohapeal, kuhu minna.
Sel korral saan ka ise kohale tulla ja tundub et kahe autoga isegi.
26.06.2008 at 13:48
Igakuine USA-kate kruiis.Kuna nähtavasti läheb mu masin homme hommikul automaatkasti kapremonti, siis ei õnnestu liituda. Kas oleks võimalik kellelgi mind oma auto peale võtta? Ei tahaks üritust vahele jätta küll. Saatke palun e-mail, kellel võimalik! Tänud ette...
Igakuine USA-kate kruiis.Seoses Türisalu pangaga tuli meelde,et seal on suured teetööd ja vaevalt meie kruiis sinna teele sobib. Ka Eldorado osalemine on küsitav, kuna saaksime liituda alles peale kella 20 ja ei tea kus suunas kruiis siis juba liigub.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
26.06.2008 at 16:34
quote:kissi: Seoses Türisalu pangaga tuli meelde,et seal on suured teetööd ja vaevalt meie kruiis sinna teele sobib. Ka Eldorado osalemine on küsitav, kuna saaksime liituda alles peale kella 20 ja ei tea kus suunas kruiis siis juba liigub.
Alati on võimalus ka üksi natuke kesklinnas ja mujal kruiisida veidi ja vaadata, kas näkkab jaleiab teised üles...
26.06.2008 at 16:41
Igakuine USA-kate kruiis.Mul jääb ka vahele. Laupäva varahommikul pean tagasi ida piiri peal olema, seega Tallinnasse tulek reede õhtul suht raske. Aga eks varsti juba American Car Beauty ja piletid taskus
26.06.2008 at 17:24
Igakuine USA-kate kruiis.Nii nii õnneks õnnestus meil ka ikka osa võtta. Ürituse enda kohta võib öelda,et uhke tunne oli kuna isegi seadusesilmad austasid meie kruiisi oma kohalolekuga Ka BabyBacki pizza oli super!!!
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.06.2008 at 13:50
Igakuine USA-kate kruiis.Autosid kolmekümne ringis - mul on küsimus, kus ülejäänud rahvas oli? Töö, vaja sõpradega liha sussutada? Millegipärast alati (seekord oli isegi eriti kena sõiduilm), olles ennast tavalise autoga kohale vedanud ja linnas enne kruiisi, selle ajal ja järel ringi sõitnud, olen näinud tänavatel kulgemas rohkesti tuttavaid ja vähemtuttavaid autosid. Miks mitte siis koos kulgeda, nii vähe kui neid võimalusi on!?
Omamoodi naljakas on ka alt platsilt vaadata möödasõitvaid raudasid - kes üritusest teadlik, võiks paar minutit tihedast päevaplaanist eraldada ja tulla kasvõi hetkekski oma masinat näitama/kohalolevatele pilku heitma..
Aga õnneks leidub ka selliseid isikuid, kes tavakruiisi puhul ei pea paljuks tulla kohale 2 ja rohkema autoga.
28.06.2008 at 15:18
Igakuine USA-kate kruiis.Mina üritasin jah fotosid klõpsida nii palju, kui võimalust oli. Ses suhtes positiivne, et seekord oma sõidukiga ei olnud ja sõitma ei pidanud. Fotode avaldamine seisab veel väikeste "tehniliste probleemide" taga, kuid äkki saan õhtuks üles.
Igakuine USA-kate kruiis.Tegin ülevaate mõttes ka paar seebise läikega pilti. Neid saate vaadata, kui klõpsate alloleval pildil.
Kaugemaltnurga-rahvale väike klipp toimunust samuti:
Seekordse kruiisi märksõnaks oli vähene osavõtt. Vaatasin, et pea veerand (pisut liialdades) kohalolnuist oli tulnud hoopis igapäeva-euroriisiga. Hea seegi, huvi ja tahtmine paneb rattad liikuma. Enamik rauda jõudis kohale siis, kui pidi sõitma hakkama, st oleks tahtnud nii mõnegagi veel vestelda, kuid eks siis järgmine kord..
Oli ka huvitavaid ning isegi uusi autosid. Sai seal siis nähtud Constrictori ´78 Caddy Eldoradot. Pean möönma teatavat imestust, kui nägin pildi objekti viimast tähte:
Siis pälvis seal veel üldist tähelepanu ilus must, hiline C3, millel olid veidrad sidepipe´id ja päris hää mulje jättis ka kenasti taastatud roheline Town Coupe. Nagu piltidelt näha, siis oli kruiisijaid ka kaugemalt - väga toreda välisilme ja sisu on talve jooksul saanud mulle juba eelnevalt tuttav Ninety-Eight. Kes mäletab, siis enne oli see auto rohekat tooni. Oli veel Mustangeid, Vane, varane boattail Riviera ja uuemat rauda. Ilm oli suurepärane ja igal teisel tänavanurgal võis korravalvureid näha.
Ah jaa, Kaedoo, minu arust Caprice´i parempoolses tagatules oli midagi ordnungist ära. Võib-olla eksisin, vaata üle.
28.06.2008 at 22:20
Näitamiskõlbulikke fotosid sai oodatust vähem ja kahjuks unustasin end klõpsima RAW formaadis (kõige mahukamad failid) ning teist mälukaarti polnud käepärast. Järgmine kord olen targem.