Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - MC 39 Nightrace - duubel2
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : MC 39 Nightrace - duubel2   1 2 3  
Poster Message
LaSa

Moderator
MC 39 Nightrace - duubel2
Härrased - aga Pärnus on ju kah toimiv lennuväli. Seal oli kuidagi siiski võimalik eelmisel õhtul toimetada ja rada üles sättida. Mis poolest Pärnu ja Ülenurme erinevad?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.08.2007 at 22:30
pacaan
quote:
suzumen:
To Pacaan: Sinu poolt viidatud probleemid ongi need, mis tuleb selgeks rääkida. Kuid kui on juba otsustatud, siis olgu see otsus ka vankumatu. Kui lahtris on selline koht, siis edaspidi oleks kaks varjanti. Kas muretsed endale lüliti või sõit jääb sõitmata. Rehvivahetus POLE ümberehitus. Kui aga tehtud raami muudatusi (pikk kiige jne), siis see kuuluks küll tehnilise ülevaatuse alla. Ja et kellelgi poleks vaidlemist teemal, "see oli enne" pole ju probleem pildistada ratas. Digiajastul nagu me elame.

Mis puutub alkosse, siis ma ei teagi kumbi baikereid oli rohkem. Kas kaineid või joobes. Peale võistlust pakkusin ise kõigile Sepa kooliviskit. Kuid seda PEALE võistlust.

ma võin küll eksida kuid neid nn avariilüliteid olen mina ainult mõnel üksikul kiirendusel võistleval rattal näinud see aasta.

see on muidugi tore, et sa viitad suuremahulisele alkojoobes tsikliklasside sõitjatele (???), miks sa siis võistlusel kohtunike/korraldajatega sel teemal ei rääkinud kui sinu arust olukord selline nagu kirjeldasid ja nö meetmeid tarvitusele ei võtnud? tagantjärgi umbe lahmimine pole ilus kui selline jutt ka mõne üksiku kaine sõitja (wtf) mainet võib rikkuda, ise suur mees juba.

ja nüüd tagasi tsiklifoorumisse, et mitte risustada seda siin.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.08.2007 at 23:51
Rain FTC
Tartus on rahvusvaheline lennuväli, Pärnus kohaliku tähtsusega maandumisplats.

24.08.2007 at 10:49
tmac

Mõtlesin siin natuke milline oleks minu nägemus järgmise aasta hooajast

1)speedest nightrace haapsalus
2)näiteks MC39 egiidi all Raadi üritus
3) Peep Pärnus
4) kuna tegu on finaalidega siis ma arvan, et 2 päevane üritus haapsalus.

miks haapsalus. Esiteks minu meelest parim meie vanadest lennuväljadest. teiseks kõige ruumikam kuna on 2 päevane üritus siis palju ruumi telklaagri püstitamiseks. Kolmandaks olles ise seotud turismi ja majutusega, siis haapsalus on eesti mastaabis suhteliselt madala hinnaklassiga majutuskohad.

ENDISELT MILLAL TOIMUB AUHINNA GALA

EAL koduleht on ma ei tea mis sajandist

24.08.2007 at 13:37
sistah
Pilte.

24.08.2007 at 13:38
Ets
quote:
tmac:

ENDISELT MILLAL TOIMUB AUHINNA GALA

Oktoobris-Novembris reeglina

24.08.2007 at 14:40
tmac

NUH OLDS KAS LÄHEB SUURES FORMAADIS MAGAMISTOA SEINALE

06.09.2007 at 01:45
Olds

tänud Tmac, pilt on hea. Smoke them all ;)

07.09.2007 at 11:30
tmac

See sama pilt oli ka selle kuu Forsaza ajakirjas ja päris kriitiline artikkel. Osalesin ise just nädalavahetusel Lätis ühel võistlusel ja kui pärast üks ajakirjanik ikka uuris miks ei võitnud Ilmars Zausajevs B-klassi vastasin talle : "Ilmars was without a doubt the fastest on the track and diserves to be a champion but nobody tried to doublecross him. the track was slippery and according to rules If race cannot be completed the results will be stands after qualification it is not the first time. Will get it next year :D:D.

Samas said lätlased korraliku õppetunni ohutuse kohta ja eesotsas Ilmarsi ja Forsazatiimiga karmistatakse Läti dragracingus reegleid.

10.09.2007 at 15:39
tqhq.ee foorum : Üritused : MC 39 Nightrace - duubel2   1 2 3  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.