Poster |
Message |
Aspelund |
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil
Loota, et sellega osade kogumiga käivad kaasas dokumendid...?
Aga miski ei takista seda osade kogumit arvele võtmast. Ma arvan, et korralik ostu-müügi leping ja eelmise omaniku seletuskiri ARK-s võivad imet teha.
A. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.02.2015 at 20:25 |
|
vvt |
Samal lehel on täiesti automoodi projekt: http://www.kuldnebors.ee/search/soidukid/uunikumid/adler-1936/search.mec?pob_post_id=38386700&pob_action=show_post&pob_cat_id=10698&pob_browser_offset=0&pob_view_language_id=et&search_X_cat_ids=10698
Sellest Ford T risuhunnikust on hotrodinduseks kasutatavad ehk esiporitiivad ja tulekopsikud.
Taolise nõrga jõudlusega autole ette nähtud raam ja jooksuosa suurt midagi välja ei kanna ja oleks tänapäeva mõistes suisa ohtlik.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.02.2015 at 10:37 |
|
vvt |
quote: Ma ei räägigi mingist "maitsest" või "ilumeelest", minu point oli selles, et teadmata tagamaad inimesest, tema võimalustest jne., oleme varmad kõiki ja kõike arvustama ja hindama! Ma vanasti, kui noor ja päris loll veel olin, siis ka teadsin kõigest kõike ja olin mihkel soovitusi ja arvamusi jagama!
Respect mees.
Seda võiks kõvad kriitikud iga postituse eel läbi lugeda.
10.02.2015 at 10:39 |
|
otsiabi |
quote: vvt: Samal lehel on täiesti automoodi projekt: http://www.kuldnebors.ee/search/soidukid/uunikumid/adler-1936/search.mec?pob_post_id=38386700&pob_action=show_post&pob_cat_id=10698&pob_browser_offset=0&pob_view_language_id=et&search_X_cat_ids=10698
Sellest Ford T risuhunnikust on hotrodinduseks kasutatavad ehk esiporitiivad ja tulekopsikud.
Taolise nõrga jõudlusega autole ette nähtud raam ja jooksuosa suurt midagi välja ei kanna ja oleks tänapäeva mõistes suisa ohtlik.
oota vaid kuni motorist su postitusele peale satub - saad siis ilmselt pikalt seletada, miks sa seda saksa peldikut hot rodi toorikuks julged pakkuda... aga noh sa tead ilmselt kõiki maailmaasju kõige paremini enivei nii et no worries
'86 STW |
10.02.2015 at 14:01 |
|
Astro SS |
See oleks päis huvitav meelelahutus Hot Rodi teemal, VVT versus Motorist
10.02.2015 at 14:24 |
|
vvt |
Ma sellistesse vaidlusse ei viitsi enam süveneda, minu pleki väänamise oskus piirdub ühele turboautole "scoobi" tegemisega, millega ma ise küll rahule ei jäänud. Seepärast minu silmis on see mosserood midagi saavutamatut, mida ma teha ei oskaks.
Adleri selge pluss lihtsalt praktilise meele kohapealt on tema komplektsuse ja säilimise aste, toorikuna kasutades saad sealt osturaha originaalsõlmede (nt esisild) müügist ebayst kindlasti tagasi. 2000 eur on suhteliselt kommiraha ka, sellest odavamalt võib veel saada Mosse 401 jäänuseid.
10.02.2015 at 14:59 |
|
altraditional |
Kah üsna potentsiaalikas asi, GM ja puha: http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=51169 |
11.02.2015 at 10:15 |
|
hotrod |
selle p4 üle käis mõni lehekülg tagasi suur arutelu.
11.02.2015 at 11:15 |
|
altraditional |
Tõepoolest käis läbi. Aga asjal on ka jumet. Olemasolevate paberitega küll V8 ei pane, aga nelibanger-flatty-ga kannatab kasutada ikka.
Võtad ära? |
11.02.2015 at 14:08 |
|
hotrod |
jätan siiki kõrvale.. Hinna poolest on hea pakkumine. Ja saaks küll mingi bängeri valmis teha ka. P4 on iseloomult väga pisikese kuudiga masin, arvan et isegi pisut väiksem kui Ford model A. Mulle meeldiks siiski traditsiooniline rod rohkem . P4 on üsna puine auto ka.. seda sõna otseses mõttes. Loodetavasti keegi haarab keevituse ning võtab ja teeb sellest midagi head. Või kui keegi ise ei tee, võib mulle tuua ja öelda mida ta sellest soovib saada
Piltidel olev p4 asub ka eestis, sai hooldatud, pisut reguleeritud ja proovi-sõidetud.
11.02.2015 at 20:18 |
3 edits. Last edited 11.02.2015 at 20:23 by hotrod
|
DevilDeVille |
Lihtsalt sae käigushoidmiseks väike mäluvärskendus sellest, kuidas näeb tänaselpäeval välja eelpoolmainitud kivikaitsealune Pigilind. Taliralli on tulekul
11.02.2015 at 21:10 |
|
kefka |
quote: DevilDeVille: Lihtsalt sae käigushoidmiseks väike mäluvärskendus sellest, kuidas näeb tänaselpäeval välja eelpoolmainitud kivikaitsealune Pigilind. Taliralli on tulekul
Ja mis on sellel pistmist rodiga?
Kivirood?
11.02.2015 at 22:28 |
|
DevilDeVille |
quote: kefka: quote: [b]
Ja mis on sellel pistmist rodiga?
Kivirood?
Mittekõigevähematki, samas täpselt samapalju, kui mask-vissil
11.02.2015 at 22:29 |
|
Jarmo |
Sel nädalavahetusel toimub Helsingis Kaablitehases järjekorras kolmas "Kustom Kulture Show".
Rodid, kustomid, chopperid, jalgrattad, kunst jne.
Stiilinäide ka Stockholmi sadamas laeva ootavate näituseautode poolt:
Üritus avatud laupäeval ja pühapäeval.
http://www.kustomkultureshow.com
12.02.2015 at 23:54 |
2 edits. Last edited 12.02.2015 at 23:55 by Jarmo
|
Motorist |
Okei. ma olen vaikselt jälginud teemat ja proovinud mitte õli jurude kallata tulle.
Kogu see hiljutine kisa igasugu kodanike poolt sai alguse peale seda kui teema oli varjusurmas päris pikka aega ja mina võtsin sõna et mingi masskviss julgeb ennast nimetada Hotrodiks. Siis tekkis jube palju kriitikuid kes tampisid virtuaalselt mu larhfffi et ma olen loll ja see maskviss ongi hotrod. Ei ole. Per..e minge. Seale võid sadula selga panna aga ega see temast veel ratsahobust tee.
Kohati tundub et Hotrodi mõistest on paraku asru saanud ajalugu teades devi, riq, al, hotrod ja mõned veel. Kordan et traditsioon paraku maksab ja enamus ei vaevu sellest aru saama. Al seletas oma teemas asja lahti päris hästi. Samas me ei saa iialgi kõrvutada massitoodanguna valminud ford 32 ja e36. see oleks loomuvastane nagu mõned muud kalduvused. Seega ma lihtalst ütlen oma arvamuse: hotrod mõistet ei ole mitte kaaperdanud vanamehed habemetega vaid nagad kes ei viitsi asja õieti ehitada. Suunad on teada aastakümnete kaupa ja markide ning modifinatsioonide kaupa . Paraku ei kõlba Hotrod nime kandma ükski esiveoline s..t ega kandevkerele ümberehitatud p..k.
Põhiline millele ma vihjata tahtsin oli see et on olemas traditsioon mida foorumi ideed arvestades peaks järgima ja mitte kahtlase väärtusega uutle suundadele liikuma. Näide F bodile bemmi diisel mootorit aretades ei ole tegu mitte auto ehitamisega vaid pederastiaga. F bodile viie liruse asemel big blocki ehitamine on foorumi suunale väga kohane ehitamine. Või vaidleb mulle pimedalt tross ja vvt vastu
Traditsioonide eiramine toobki meile sellise toreda oleukorra kus ühel päeval võib su poeg tuua koju kallima kellel on kraan küljes ja sina saad tõsisema südamerabanduse. Igati pooldan traditsioone kus Hotrod on ameerika juurtega jne, kus mehed võivad olla karvased( keegi kunagi märkis et karvaste munadega) ja naised võivad olla seksikad , kus ei ole nö soo neutraalsust ja samasoolist p..ka .
Kui mõni ei saanud aru et ma ütlesin et mees on kõvasti vaeva näinud aga nimetab asja valesti vastavalt oma Wishful thinkingule siis minge ja arenege.
Endiselt ütlen et Ali Ford on esimene PÄRIS HOTROD ja Erki chevy on ikka päris esimene eesti Custom. Ülejäänud on vaid imitatsioon ja jama.
Kedagi ei taha mutta tampida ega halvustada kuid nimetame asju nii nagu nad on. Võite küll musta üritada valgeks rääkida aga tulemus on sama igav nagu 50 halli varjundit mis lohiseb ühte ja sama igavat jama korrates. Must jääb mustaks ja valge jääb valgeks.
Soovin edu üritajatele ja muudele tublidele. Virtuualvaildejatele ja virtuaalnäopeksu poistle soovitan muid keskkondi kus traditsioon ei austata.
Tahaks juba näha ka ühte ehtsat eesti esimest Streetrodi aga tundub et sellel mehel on muul rindel liiga palju tegemist ja garage aega on tal vähe.
Motorist jätkuvalt ise kogub toorainet ja loeb kirjandust et mitte lajatada maitsetut russiantjuuningut nagu need leedukad või venkud. BTW: suvalisele 35 a vanale autole käbedama mootori intsalleerimise puhul ei julge ma seda nimetada mitte kuskilt otsast Hotroddinduseks, kuigi neid on tehtudd mitmeid. Pigem viisakas väljend youngtimer.
Mis puudutab bjuutil parklas mingit kullimängu siis ässitajaid ikka leidub aga need on tavaliselt need mehed kes ilma sõpradeta ei julge tulla. Õige mees seisab üksi ja selg sirge oma väärtuste eest. Neid ku.ikuidd kes sõpradega tulevad ärplema nägin juba Old ironil paari. Mind pole mõtet otsida Bjutil telklast , ei ole selline joodik kes kes selle läbu seal välja kannataks. Pigem leidke mind linna pealt tiksumas, kainena ja korrektsena. Ilusa tehnikaga tutvumiseks ei pea ennast täis jooma. Ja kellel midagi mulle tõestada on siis tulge ja räägime viisakat juttu tehnika ajaloost ja arusaamadest.
Edu härrased rauahaiged!
13.02.2015 at 22:53 |
|
viplala |
Ma saan aru su frustratsioonist, kuid jättes asjade nimed sinnapaika, ei saa eales üht meistrimeest ega tema hästi tehtud loomet nimetada valeks või sitaks ainult selle pärast, et tema loome on sildistatud valesti või ette söödetud mitte söödava nime all. Olenemata sellest, et mina olen teinud valmis mingi rauakolaka, ei anna mulle õigust maha teha teist rauakolaka valmistajat ainult selle pärast, et kolaka nimi virtuaalmaailmas on mulle vastuvõetamatu. Nimetagem asju õigete nimedega, jah , aga väärtustagem samas ka teiste poolt hästi tehtud tööd. Vaielgem nime üle aga samas võiks jääda tehniliselt professionaalseks nagu foorumile kohane . |
13.02.2015 at 00:00 |
|
DevilDeVille |
Selles võtmes olen kodanik Motoristiga nõus, et igale asjale on konkreetne nimetus või definitsioon. Kui me nimetame mask-vissi hotrodiks, siis samahästi võime nimetada pederastide paari perekonnaks või varest laululinnuks. Ja endiselt olen sedameelt, et mossel on sisu väga viisakas saanud aga katusejoone juures oleks võinud suvalise lekaali asemel joonlauda kasutada.
14.02.2015 at 12:05 |
|
rai |
Loomulikult on ja härrased Eestist on sellel alal kõige suuremad eksperdid. http://www.autoblog.com/2015/02/11/jay-leno-jaguar-xk-120-hot-rod-video/ |
14.02.2015 at 14:19 |
|
Ri-Q. |
quote: viplala: Ma saan aru su frustratsioonist, kuid jättes asjade nimed sinnapaika, ei saa eales üht meistrimeest ega tema hästi tehtud loomet nimetada valeks või sitaks ainult selle pärast, et tema loome on sildistatud valesti või ette söödetud mitte söödava nime all. Olenemata sellest, et mina olen teinud valmis mingi rauakolaka, ei anna mulle õigust maha teha teist rauakolaka valmistajat ainult selle pärast, et kolaka nimi virtuaalmaailmas on mulle vastuvõetamatu. Nimetagem asju õigete nimedega, jah , aga väärtustagem samas ka teiste poolt hästi tehtud tööd. Vaielgem nime üle aga samas võiks jääda tehniliselt professionaalseks nagu foorumile kohane .
Khm, kui asja oleks nimetatud õigesti, poleks hakatud vaidlemagi... Minu meelest asja iseeneses pole keegi maha teinud (v.a neid lätlasi).
14.02.2015 at 15:02 |
|
Astro SS |
Nimetus ei määra midagi, kutsu oma ChevY Vanni kasvõi tollibussiks
Kui sa nimetad oma naist või sõbrannat "maailma kõige ilusamaks naiseks"(ise seda siiralt uskudes) siis vist keegi teine ei tule ja viruta sul silma siniseks ja ei karjuks,et kus kurat sa seda võtad, millistel iludusvõistlustel ta sul on osalenud, mis koha saanud ja üldse , vastavalt traditsioonilisele naise ideaalile pole ta üldse ilusgi mitte...
Mille poolest hobiautod naistest erinevad, nii kui nii on nad kulukamad ja enamasti veedetakse nendega rohkem aega ...
14.02.2015 at 15:18 |
2 edits. Last edited 14.02.2015 at 16:44 by Astro SS
|
PlyVal64 |
quote: DevilDeVille:Kui me nimetame mask-vissi hotrodiks, siis samahästi võime nimetada pederastide paari perekonnaks või varest laululinnuks.
Vares ONGI laululind, värvuliste seltsi vareslaste sugukonna liige koos ronga, haki, pasknääri ja harakaga näiteks Ja kuna näiteks pasknäär on Eesti üks kaunimatest lindudest aga ronk jälle arvatavalt targim, siis minu arust sobib Eesti olematu skeene kontekstis hot-rodiks nimetada nii mosset kui musta kädit. Saati et kädi on ka reaalset kuuma elik hot'i oma elus näinud...
Aga siis ilus lind, kevad tuleb, minge vahepeal hoopis Loodusesse õlihaisuse pimeda garaaži asemel!!! Võtab pinged maha Lindudelt võib ka kauneid värvilahendusi tulevaste projektide jaoks otsida! Kui nüüd vaadata, sisi pasknääri tiib on väga sarnane mõne eheda kroomikülalse "tiivulise" USA-rauaga...
|
15.02.2015 at 14:30 |
|
peep Moderator |
Kuna teema algataja otsustas muuta pealkirja ja PlyVal'i viimasest postitusest õhkub harvanähtavat positiivsust, siis selle positiivse noodiga ka uroodide teema lõpetame. Hot Rod'ide ümber toimuv arutelu on jätkuvalt teretulnud aga parem siis juba uues ja vestluse sisu adekvaatselt kajastava pealkirjaga teemas. |
15.02.2015 at 18:12 |
1 edit. Last edited 15.02.2015 at 18:13 by peep (Moderator)
|
peep Moderator |
Lisan veel, et kui järgmises teemas siin aset leidnud vaidlus terminoloogia üle taaselustub, siis see kuulub eemaldamisele. |
15.02.2015 at 21:03 |
|