Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu arutelu Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:madis: Mhh.. ja lowrideri teooriat kinnitab:
Õitsev "appalachi" regioon USAs, monorahvuslik põhja-korea, perfektsed immigrandivabad alad vene karjalas
Ja roiskuvad Rooma, London, Berliin
Jube hea on mingit kindlat rida ajada, siis pole vaja mõelda.
Mis puutub suurärimeeste lobistamist, et sooviks nagu odavat tööjõudu ja ei tahaks üldse kohalikku haridust toetada, siis kas sul on mõni näide selle kinnituseks ka ? Kas mina ja sina elame eri eestis ja me tunneme hoopis erinevaid suurärimehi ?
Mul on - Veskimägi nimeline organism. Kui sellest vähe, leian veel.
19.01.2014 at 01:49
USA poolelt muidugi arhitekt oli Zbigniew Brzezinski (julgeolekunõunik ja NL kokkukukkumise peaarhitekt, poolakana ju ekstra motiveeritud).
Muidugi üks risk liidritele see, et kodused radikaalid peavad neid reeturiteks ja koksavad ära, nagu Egiptuses Sadatiga juhtuski ning 1995 Isra PM Rabiniga.
Praegune seis siis selline, et diili põhiasjad on suht selged, aga Isra on liiga tugev ja Palestiina liiga nõrk, et valusaid kompromisse teha...
Seetõttu peabki USA president neil "kõri pihku võtma".
quote:Jesper: Mina küll ei saa aru, et seksuaalvähemuste paraadid kuidagi tihemini ja rohkem pealetükkivalt toimuksid, kui näiteks jooksjate, jalgratturite ja USA autode paraadid. Ainuke vahe on klikimeedia propaganda - nende jaoks on mõtlemisvõimetu massi närvi ajamine tuluallikas.
Homo-paraadid mind ei häiri, ei pea ju osalema, vaatan, kuidas oma südamelähedaste naisterahvastega hakkama saan!
Mind härib just see massimeedias kajastamine. Spordiuudises on nr.1 uudis, et keegi sportlane tunnistab, et ta on pede!
Ok võib-olla autospordiuudiseid on palju tahetud, aga võiks ikka asjakohasemat olla.
* Pikemas perspektiivis - ühiskonda demoraliseerida, alustalade, nagu religioon ja perekond, hävitamine.
Mis USA välispoliitikasse puutub, siis praegu on USA riigisekretär John Kerry, kauaaegne Senati väliskomisjoni juhtfiguur ehk peaks asja enam-vähem oskama ja nagu näha, viitsib asjaga tegeleda.
Ehk peaks olema umbes nagu mu lemmikbandi, Iron Maideni liikmed, kes on kõik on sellisel tasemel, et võivad kritiseerijatele öelda, et "palun ära tule vanaisale nikkumist õpetama"!
Samas on ta Yale'i ülikooli salaühingu "Skull & Bones" liige, nagu ka George W. Bush. Nad olid "rivaalid" 2004 presidendivalimistel, ükskõik kes oleks võitnud, "bonesman" oleks võitnud.
quote:partel: Mis USA välispoliitikasse puutub, siis praegu on USA riigisekretär John Kerry, kauaaegne Senati väliskomisjoni juhtfiguur ehk peaks asja enam-vähem oskama ja nagu näha, viitsib asjaga tegeleda.
Kerryl oleks olnud võimalus ja autoriteeti sekkuda kui tal oleks munad olnud. Paraku vähemalt viimased tal kindlasti puuduvad.
quote:44prot
Any man who watches another person be electrocuted, arrested and removed, because that person asked a question regarding his past has no place as a leader, and certainly not a leader.
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluPole olemas mingit Kerryt, on Kohn. Selline Kohn, kelle maailmapildiga sedasorti reageerimine sõnavabaduse praktiseerimisele kenasti ühildub.
31.01.2014 at 20:28
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluIron Maiden on küllalki loll bänd muide... Pmst unisoonis heliredelid. No mojo, no touch, no look...
Aga samas seletab nii mõndagi, sestap olgem neilegi tänulikud. Meditsiiniline juhtum.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
31.01.2014 at 01:43
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluIron Maiden muidugi n.ö. "safe choice", samas kõik kontserdid on välja müüdud, uued albumid edetabeli #1 jne.
Peab ju ikka mingi põhjus ka olema...
Ei maksa muretseda, et mulle muud, vägagi erinevad stiilid ja bändid ei meeldi.
Lihtsalt vana arm ei roosteta!
---
Mis Kerry'sse puutub, siis see, et ta peaks asjast nii mõndagi teadma, ei tähenda üldsegi, et ma teda või tema tegevusi heaks kiidan.
quote:Lohutuseks, et Putin on ka omade käest vastu nina saanud.
Rääkis raketikilbi teemadel, kuidas see Venemaad ohustab ja hakkab vene rakette hävitama.
Sellepeale sai ühel tuumaraketi-gurul mõõt täis:
Tegelikult on natuke internetis uurides see raketikilbi teema üks kenake mull.
Sel teemal on kõvasti vahtu pekstud, aga kui süveneda kuivadesse faktidesse, siis ainuke täna reaalselt toimiv raketikilp on see, mis asub USA sõjalaevadel, kuid see on põhimõtteliselt võimetu peatama venelaste tuumarünnakut. See on kindlasti tõhus paariariikide madala lennukaarega Scud'ide vastu, kahjuks ICBM-id omavad sootuks teistsuguseid näitajaid. Nende baasid kipuvad asuma nii USA-s kui Venemaal mandri keskosas ja selleks ajaks, kui nad jõuavad laevadel olevate rakettide kohale, on nende lennukõrgus juba sadades kilomeetrites, samamoodi on nad väga kõrgel ka siis, kui rünnatakse vastaspoole tuumajõudusid sisemandril (rannikujoone ületamisel on nad 100 km lennukõrgusega tõrjerakettide jaoks liiga kõrgel). Siia lisandub veel selline probleem, et USA-Venemaa vaheline tuumalöökide vahetus toimub üle polaaralade ja enamik sellest merest pole laevadele niisama läbitav.
Vene tuumaraketi-gurud on kindlasti rohkem ülikoolis käinud kui keskmine poliitikust mölalõug.
02.02.2014 at 10:27
quote:vvt: Tegelikult on natuke internetis uurides see raketikilbi teema üks kenake mull.
Sel teemal on kõvasti vahtu pekstud, aga kui süveneda kuivadesse faktidesse, siis ainuke täna reaalselt toimiv raketikilp on see, mis asub USA sõjalaevadel, kuid see on põhimõtteliselt võimetu peatama venelaste tuumarünnakut. See on kindlasti tõhus paariariikide madala lennukaarega Scud'ide vastu, kahjuks ICBM-id omavad sootuks teistsuguseid näitajaid. Nende baasid kipuvad asuma nii USA-s kui Venemaal mandri keskosas ja selleks ajaks, kui nad jõuavad laevadel olevate rakettide kohale, on nende lennukõrgus juba sadades kilomeetrites, samamoodi on nad väga kõrgel ka siis, kui rünnatakse vastaspoole tuumajõudusid sisemandril (rannikujoone ületamisel on nad 100 km lennukõrgusega tõrjerakettide jaoks liiga kõrgel). Siia lisandub veel selline probleem, et USA-Venemaa vaheline tuumalöökide vahetus toimub üle polaaralade ja enamik sellest merest pole laevadele niisama läbitav.
Vene tuumaraketi-gurud on kindlasti rohkem ülikoolis käinud kui keskmine poliitikust mölalõug.
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluRaketikilbi rajamise probleemid:
* See on nii $$$ ja ebakindel, et USA Kongressist läbi ei lähe.
* Teised suurendavad lihtsalt oma rakettide arvu, et sobiv kogus läbi läheks.
Kaitse või "heidutus" vms see "deterrant" ongi eesti keeles, on ikkagi allveelaevade vastulöök. Maismaa tehakse maatasa, aga allveelaevade SLBM'd ju alles.
Allveelaeva leiab põhimõtteliselt ainult teine allveelaev, aga ookeanid on üsna suured!
Kilbi puhul just, et näiteks Hizbollal on rohkem rakette kui enamusel riikidest.
quote:DevilDeVille: Päeva lõpuks oleme seisus, kus neegrite ja liivaneegrite pealetungi vastu tulebki Venemaaga seljad kokku panna viimastel valgetel inimestel.
Venelastest/venekeelsetest inimestest paar kogemust:
Ma olen pea kogu elu elanud Tallinnas, s.t. põhimõtteliset 50/50 community's.
Ja ikka on raskusi neist arusaamisel.
Kaks üsna erinevat näidet:
----
Naabruses elab üks pikakasvuline tore noor naisterahvas, kellega kohtudes ikka naeratame ja teretame.
Siis ükskord õhtul sattusime kokku kitsas koridoris, tal mees kaasas.
Ma tegin temast möödaminnes naisele tervituseks sõbraliku ühe õlalepatsu.
Sellepeale selgus, et tema mehel on süütenöör ikka väga lühike, täpsemalt seda ei olegi, on kohe detonaator.
Hakkas siis seletama "Thsivoo tõ trogajesh" teemal. Ma olin just majauksest väljumas ja ta jäi sinna karjuma.
Ma mõtlesin, et ju siis oli karm tööpäev ja kehitasin lihtsalt õlgu.
Aga võta näpust!
Nädala pärast olin ma pisut kõrvalisemas kohas, aga mees nägi mind ja tuli juttu ajama. Ütles, et ma tohin tema naisele ainult tere öelda, ja kui ma veel teda käperdan, siis lööb ta mu maha!
Seepeale sai siis sobivate tuttavatega sobivat juttu ajada, et mida teha kui minuga midagi juhtub.
Ei saa aru, miks nii tore naine sellisega koos elab
----
Teine:
Naabruses elab üks vene härra, kehaliselt suurusjärgus midagi Vitali Klitchko kanti.
* 2 meetrit pikk
* Väga heas füüsilises vormis
* Tegeleb võitluskunstidega.
S.t. kallaletungijad ei pea mõtlema mitte oma edushanssidele, vaid nende puudumisele.
Ei kujuta ette, milline idioot peab olema, et teda rünnata...
Samas on ta väga sõbralik ja lahe inimene.
Paneme omavahel kilde jne.
* Räägime tema uuest S-klass Mersust (mul teadagi teatud eelised autodest rääkides )
* Kallistan tema eestlannast naist
* Poiss käib karate trennis, räägin temaga oma martial arts kogemusenatukesest jne.
Ja pole raske aru saada, et ei ole mitte null probleemi, vaid vähem kui null probleemi!
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluPärtel, see kehtib iga rahvuse kohta. Troppe on igalpool.
Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.02.2014 at 12:13
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluSellepärast ma eriti ei ronigi islamiriikidesse.
* Põhjamaalasele kohaselt maitseb mulle õlu üsna hästi.
* Ma pole ainus, kellele meeldivad atraktiivselt/seksikalt riietuvad naisterahvad.
Täielik spekulatsioon, et mõõdukad arvatavasti vaatavad asjale läbi sõrmede, aga ei taha ju provotseerida, see ju ikkagi nende riik ja peab kohalikku kultuuri austama...
quote:partel: Sellepärast ma eriti ei ronigi islamiriikidesse.
* Põhjamaalasele kohaselt maitseb mulle õlu üsna hästi.
Kui ma viimati veel islamimaal elasin, siis õllemuret küll ei olnud. Puudus ka massiline roolijoodikute sündroom, peale baaris käiku sõitsid kõik ise rahulikult koju ja ei mingeid massimõrvu ja idioote roolis, nagu siin haritud ja valgete inimeste eestimaal toimub.
Kui juhtusid olema nii täis, et sõita ei suuda ja avarii tegid, pisteti sind pikemaks ajaks riigileivale, kuid korralikult liiklevaid juhte keegi puhuma ei pannud. Eestis taas võib saada kalli pileti riigilt, kui oled lõuna kõrvale julgenud õlle võtta. Samas täis peaga õnnetuse tegijaid eriti rangelt ei karistata (vs õlle joonud korralikult liiklevate juhtidega).
Kokkuvõtvalt pole need islamistid hullemad, kui siin meiecundi debiilikud
PS. ma siin ka võõraid naisi ei kallista ega patsuta...
07.02.2014 at 14:29
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluLisaks veel Märdi jutule juurde, et poolvaeses islamiriigis (Jordaanias), kohtad igal sammul riigiametnike suhtumist teemal: "Ela ise, ja lase teistel ka elada". Kiirusepiirangud on, aga keski ei kontrolli. Täpsemalt. Kontrollitakse, aga seal on ehitatud lamavad politseinikud maanteedele, ja tüüpiliselt kiirusepiiranguga 70kmh. (tavaline kiirusepiirang maanteel on 100-110-120kmh, sõltuvalt teest). Ja 70kmh sellest lamavast mendist üle sõites on isegi ametiautoga paras piin.. Aga kohalik politsei mõõdab radariga kiirust justnimelt enne lamavat politseinikut. Vot sedasorti inimlikkusest tunnen Eestis kõikse rohkem puudust.. Isegi meerika kiirteedel, kus heal juhul on 70mph lubatud, ükski politseinik sulle ei karga turja, kui 85-90mph liikled.. meil siin.. oojaa
08.02.2014 at 03:18
quote:epsum:
...
Isegi meerika kiirteedel, kus heal juhul on 70mph lubatud, ükski politseinik sulle ei karga turja, kui 85-90mph liikled.. meil siin.. oojaa
Ise ka usud seda lauset?
Kas sama inimlikkust kiidad ka siis, kui idioot oma võimete ülehindamise pärast Su lähedase kasti sõidab?
Eesti riigi puhul ei tohi unustada seda, et eks paarikümneaastane tahabki kangesti kõike kontrollida, kuid ei oska hästi... Kui meil tahtmist jagub veel paarkümmend aastat edasi oma riiki arendada (ja mitte ainult foorumis viriseda ), peaks pilt saama oluliselt parem.
Minu postituse mõte neile, kel süütenööri asemel detonaator:
"inimlikkusel" on alati kaks otsa ja selle puhul peab igaüks oskama otsustada ja julgema vastutada.
08.02.2014 at 08:24
quote:partel: Islami-asjast suht lõbus lugu eelmisest suvest.
Hommikul panin end siis riidesse ja läksin välja.
Juhuslikult olid seljas:
* Rohelised püksid
* Roheline särk
* Roheline pearätik
* 1 cm habe ees
Seepeale üks lõbusas tujus olev vene härra hakkas minule hüüdma:
"Allahu Akbar! Allahu Akbar!"
Seepeale teadagi oli mul püstiseismisega tõsiseid raskusi ja huumorivajadus tükiks ajaks rahuldatud.
Väike OT ka nalja näol.
Üks sõber just teatas, et ühes USA lennujaamas olid 1500 turisti ja 200 politsenikku hirmust püksid täis teinud kui üks vene mees oma naisele kõva häälega hõikas: "Alla ja v bar!
08.02.2014 at 14:25
...
Isegi meerika kiirteedel, kus heal juhul on 70mph lubatud, ükski politseinik sulle ei karga turja, kui 85-90mph liikled.. meil siin.. oojaa
Ise ka usud seda lauset?
Kas sama inimlikkust kiidad ka siis, kui idioot oma võimete ülehindamise pärast Su lähedase kasti sõidab?
.
Mis selle lausega on?
Ment siin üldjuhul jah ei koti sind sellepärast, kui sa sõidad ühtlaselt +10 v. +15 mph.
Aga kui sõidad oluliselt kiiremini liiklusvoolust, teed agressiivseid manöövreid vms - siis ilmselt tahetakse sinuga juttu ajada.
08.02.2014 at 16:25
...
Ise ka usud seda lauset?
.
Mis selle lausega on?
Ment siin üldjuhul jah ei koti sind sellepärast, kui sa sõidad ühtlaselt +10 v. +15 mph.
Aga kui sõidad oluliselt kiiremini liiklusvoolust, teed agressiivseid manöövreid vms - siis ilmselt tahetakse sinuga juttu ajada.
kinnitan eelnevat. huvi tõmbad ka siis kui liiklusvoolust oluliselt aeglasemalt sõidad. kui liiklus käib ühtlaselt 90mph, ka siis ei tule keegi massilist haarangut korraldama nagu meil sellise nalja peale ilmselt juhtuks.
08.02.2014 at 16:46
USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu aruteluKle Pärtel, martial art´idega kursis olevale inimesele peaks ju selge olema, et võõra inimese näppimine võrdub rünnakuga... Kui sa just ei ole talle sünnipäevaks õnne soovimas. Nii, et naabrit patsutades peaks enne endale valmis mõtlema, et kas tema on sinust samasuguses vaimustuses, nagu sina temast ja selles ka veenduma! Tervitame siinkohal korrusmajade elanikke!