Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil   .. 17 18 19 20 21 22 23  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
ervin
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil
quote:
Astro SS: ...

Sa võid ise ehitada mida tahad aga ära targuta omaniku soovide kallal
ära nüüd riku teise rõõmu, las tartlane tõestab oma tartlust :)

Edit: unustasin popcorni haarata

29.01.2015 at 12:00
1 edit. Last edited 29.01.2015 at 12:02 by ervin
kasp
Anna andeks Motorist, et Su pead vaevama hakkasin oma autoga ;)

Lihtsam oma nurgas oma asja ajada kui mdiagi jagada ;)

Edit: liiga terav oli esimene kord :D

29.01.2015 at 22:23
1 edit. Last edited 29.01.2015 at 22:29 by kasp
altraditional
Teen viimaks juttu enda masinast, Eestist hangitud materjalist, Eestis ülesehitatud ja Eestis numbrid külge saanud Rodist.

See on teemakohases foorumis: http://www.estonianchopper.com/t1177-rsf-model-a

30.01.2015 at 01:18
viplala
quote:
altraditional: Teen viimaks juttu enda masinast, Eestist hangitud materjalist, Eestis ülesehitatud ja Eestis numbrid külge saanud Rodist.

Ma nägin su masinat esimest korda ühel teie lahedal üritusel, kus kahjuks tekkis autode tulemöllu rohkem kui vaja oli. Juba siis ma vaatasin, et tegemist on vist ühe kõige algelisema rodiga üldse meitel. Ärge nüüd minust valesti aru saage, algelise all ma mõtsi rohkem seda va toormaterjali kogust, kust asi alguse sai :) Aga tõesti, müts maha juba regamise eest, rääkimata rodi ehedast välimusest ning tegelikult ei saa ei üle ega ümber ka tundest, mis tekib selle kõrval viibides. Asi tekitab selle õige vibratsiooni, nagu tunde või nii. Päris garaaž, päris käed, päris tahtmine ja päris tulem. 5+

30.01.2015 at 01:45
DevilDeVille

quote:
altraditional: Teen viimaks juttu enda masinast, Eestist hangitud materjalist, Eestis ülesehitatud ja Eestis numbrid külge saanud Rodist.

Nii peavadki asjad käima. Asi on valmis, siis on valmis ja "targad" võivad mune edasi lutsutada või lapikuks istuda vabal valikul. 5+ tahtmise ja selle mittelõppemise eest.

31.01.2015 at 09:38
ivoalaska

Uhke asi. Kas arvele võtmise ajal pidid esirattad kaetud olema?

Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks

31.01.2015 at 09:43
DevilDeVille

quote:
ivoalaska: Kas arvele võtmise ajal pidid esirattad kaetud olema?

Jah. Teatud kraadid vertikaaltelest ettepoole ja veelrohkemad tahapoole on miinimum

31.01.2015 at 09:59
Astro SS
Ülikõva .

Aastaid tagasi just selliste postituste ja reaalsest elust tagasiside pärast saigi tee teema tehtud.

Mul on siiralt hea meel,et oled teinud pilli enda maitse, oskuste,tahtmiste ja võimaluste piires.

:hail

Nüüd,et õli tulle visata peaksin küsima: ka see on siis sinu meelest HOT ROD? :uhoh

Minu meelest täiesti õige, :D

Ilmselt isand Motorist trambib su mättasse, kuna sa ei jaga asjast midagi ja oled ületanud hea maitse reegleid, ehk tehnika pooles on see ropp porr kui oled Fordi puhul kasutanud Mopari tehnikat ........ :finger

31.01.2015 at 10:36
ervin
quote:
Astro SS:
Ilmselt isand Motorist trambib su mättasse, kuna sa ei jaga asjast midagi ja oled ületanud hea maitse reegleid, ehk tehnika pooles on see ropp porr kui oled Fordi puhul kasutanud Mopari tehnikat ........ :finger

jep. see masin riivab ilmselgelt tema tartlust :(

31.01.2015 at 10:45
ivoalaska

Eile kell 14.05 tuli Discoveri pealt saade, milles kajastati hot rodinduse ajalugu. Kahjuks endal ajamasin jampsib ja järgi ei saa vaadata.

Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks

31.01.2015 at 13:02
olevtoom

quote:
ervin:jep. see masin riivab ilmselgelt tema tartlust :(
Ksf! ervinile on keegi tartlane vist hiljuti väga valusasti varba peale astunud, koguaeg vaja nüüd vastu astuda :D.

31.01.2015 at 13:14
kaedoo

quote:

See on teemakohases foorumis: http://www.estonianchopper.com/t1177-rsf-model-a
10 punkti minu poolt, väga asjalik aparaat! ;)

31.01.2015 at 20:45
hents99

Väga lahe. Pulss kiirenes...ja hakkas jubedalt meeldima.

Kusjuures, see eelolev bmw mootor näeb 100x parem välja kui originaalis.

Edit: .....aga ma olen ka tartlne :)

31.01.2015 at 22:19
1 edit. Last edited 31.01.2015 at 22:20 by hents99
Motorist

Härra tross ja Urvin ei peaks omale herneid ninna tõmbama ja lõugu laiutama enne kui asjast ise nooti ei jaga. Kui tross ei lugenud ennem läbi postitusi mis seletavad lahti mootorite kasutamise eri markidel ja tuju on vaid suust sooja auru ajada siis pole ju mõtet seda suud lahtigi teha. Lihtsam on suu vett täis võtta nagu vanarahvas soovitas. Lihtsam on oma ram ja cumminsi juurde jääda kui hakata Flatheadidega alguse saanud kultuuris pläägutama. Mina ei tea mitte muffigi ramist ja cumminsist selletõttu ma ei hakka mingit jama ajama selle suunalistes arutlustes. Samas tundub et mõnel on nii igav et teadmata kultuuri traditsioone ja alustalasid on vaja hakata igal pool jutustama. Kui sa teaksid natuke rohkem asja sisu siis poleks vaja isegi kommenteerida et Fordi vahel on blowed hemi, see käib sellise 200mph autoga igati kokku ja on igati hotrod. Mosse ja bemari rida kuue loomuvastane suguühe aga on nagu siga sadulaga....

NB. Motoristil on päris ehtne Fordi V8 Flathead töökoja nurgas vedelemas, mitmel siinsel lõualaiutajal seda on??? See mootor pole seal ka nagu päris niisama juhuslikult. Olen uurinud ka haruldast 2,4liitrilist V8 flatheadi Tudori vahel ja seda eestimaal ning eesti numbritega auto vahel. Ma leian et kui mul rodindus on suht kaanest kaaneni läbi loetud siis julgen naglalt oma arvamust avaldada ja väiteid esitada ning põhjendada. Iga kloun kes soovib kah internetis tark näida ja teemasse mingit sooja p..a haisu juurde ajada võib minna ennem natuke lugeda nii harimise mõttes kasvõi ca 50 Hotrod magazine läbi ja siis hakkab ka tema natuke rohkem jagama antud suunal ning ei esita lolle arutelusid.

Jah mina ise ei kiida just Ali mootorivalikut heaks aga saan aru et see on parim mida hetkel sinna võtta oli. Vähemasti pole bemari errkuuus. Või mis iganes derivaat. Vähemasti on asi ehtne ja õieti teostatud ning mis peamine , Meeletu töö on siiski ära tehtud.

Kuid minu meelest on Ali Ford üks ehedamaid ja üks tunnustustväärivamaid sõidukeid nimega Hotrod. Vähemasti mina enda jaoks ja oma tutvusringkonnas nimetame seda Fordi kui Eesti esimene päris hotrod. Kõik ülejäänud on alati olnud möendustega huinamuina.
Ei saa me ka üle ega ümber Erki tehtud chevyst , kuid ma pakuksin et tegu on ühe filigraanseima 40date Customiga.
Mõni vahva rodi sugemetega europill oli veel hooajalõpetamisel väljas. See tumepruun kabriolett. Sellel autol on maitse ja viimistlus ning lõpptulemus äärmiselt hea ja kaugelt võis teadmatum inimene lihtsasti segamini ajada mõne vana mikimaa rodiga. Viisakalt öeldes parim tulemus eurorauast mis kõige lähemal rodi tulemusele. Selline hea maitse piirides euroraud:

Mõte veel: Ei ole see et mingi habeme ja vuntsidega vanamehed on Hotrodi nimelise temaatika kaaperdanud ja üritavad seda monopoliseerida. Pigem on vastupidi, mingi moodsam põlvkond soovib kaaperdada traditsioonilise suuna nimetust et seda hägustada ja lisada seda oma maitsevääratustele vaid selleks et see kõlab lahedalt. Noh näide: kas see on Hotrod? Kõik nõuded on nagu kaudselt täidetud, samas nagu ei ole ka. Pigem siiski mingi Modern Rod suunaline derivaat, kuigi üritatakse ka seda Hotrodiks kutsuda.

Noh mis seal ikka , eks õli tulle juurde, minu poolt siis ikka mineraali.
:)

31.01.2015 at 22:44
Astro SS
Isan Motorist, kui sa pead mind Hot Rodi teemas täielikuks võhikuks siis pead sa tõsiselt eksima

Vastupidisel sinule ,kes on jäänud kinni 1950/60 aastatesse , pooldan mina modernset HOT RODI suunda ja suudan rõõmu igat sorti autode ümberehitusest millest, alati ei pea igat masinat HotRodiks nimetama , aga teiste tehtut või lihtsalt ideed täielikuks porriks nimetada näitab sinu võhiklikkust.

Sinust on aga parku selles teemas jäänud mulje nagu äärmuslikust muslemist, kes ülistab kinnisilmi ainult oma usku ja kõik ,kes julgevad teisiti mõelda, tahaks maha lasta esimesel võimalusel.

Sa mainid ,et ma peaksin 50 Hotrod Magazinet läbi lugema, ma tunnen huvi kas need 50 ajakirja ongi kogu su raamatukogu/kollektsioon?

Lisaks kui sa pead Flathead mootorit nurgas mingiks näitajaks , siis mul on sinust tõeliselt kahju....

31.01.2015 at 23:06
BlueStang

quote:
Motorist: Kui sa teaksid natuke rohkem asja sisu siis poleks vaja isegi kommenteerida et Fordi vahel on blowed hemi, see käib sellise 200mph autoga igati kokku ja on igati hotrod. Mosse ja bemari rida kuue loomuvastane suguühe aga on nagu siga sadulaga....

Kahju küll sind kurvastada, aga hotrodinduse seisukohalt pole nendel näidetel mingit vahet.

31.01.2015 at 23:15
Astro SS
Milleks need 2 pilti mingist suvalisest värdliikurist?

Moder Hot Rod ? Kindlasti mitte,

Kõige ehdam näide oleks. Swenssonite Volvo Jackob

31.01.2015 at 23:16
Astro SS
Pilt ka

31.01.2015 at 23:18
Vanaisa

Moderator
poisid, paneks mõistliku suurusega pilte. Et ei peaks 80" ekraani pealt vaatama ;)

31.01.2015 at 23:49
Vanapagan

Selle viimase oleks võind teha veneaegsest istmega malmvannist, oleks isegi parem saand.

31.01.2015 at 23:51
Jarmo

quote:
Vanapagan: Selle viimase oleks võind teha veneaegsest istmega malmvannist, oleks isegi parem saand.

Mitte küll malmist, kuid vähemalt plekist (legendi järgi olla need vannid hullumajast pärit):

Põhjanaabrite rodder Akseli von Gardan on selle hulluse autor. Mõned aastad tagasi oli ta ka ABCS-l oma blown bigblock Nash'iga. Devil is in the details elik tore käiguvaheti.

Pikem teema ja rohkemad pildid siin:
http://www.jalopyjournal.com/forum/threads/wannabe-tubester.325560/

Volvo Jakob on väga ilus tulemus, sama mees tegi mõned (täpsemalt vist kaks) veelgi modernsemat, kuigi üsna teise stiiliga, Volvo-rodi veel.

31.01.2015 at 01:32
Maik

Mulle meeldivad mõlemad ülevapool esitatud autod . Miks ? Sest nad pole tänaval nähtavad suvaline corolla.
Ja mind ei huvita üldse kas nad vastavad mingile standardile, tegu on lihtsalt lahedate erinevate autodega.

Hotrodi suur miinus tundub mulle,et see mis peetakse lahedaks on meie kliimas absoluutselt mõttetu auto,
mõttetuid asju saavad lubada endale kahjuks padurikkad, ise tahaks ,et saaks ikka igapäev tarbida kui vaja.

01.02.2015 at 02:04
90Deville

Mulle ka need volvo-rodid meeldivad, väga hea joonega ja kvaliteetselt tehtud tunduvad olevat.
See, kas neid vöib vöi peab hotroodideks nimetama ei oma minujaoks üldse mingit tähtsust
Oluline on millegipoolest erineda
32 ford on minujaoks paraku igavuse etalon kuubis rodinduse vallas-neid pole ju mitteühtegi veel tehtud mittekuskil...
Lamepea on tore mootor (kui mingit jöudu ei eelda sellest), toreda häälega ja näeb ilus välja

Eesti asjadest, Altraditionalile tuleb austust avaldada, et asja löpuni ajas. Mosse teema, noh, eks see ole maitse asi täiesti. Möte ja pöhiplaan on iseenesest ju täitsa ok, tulemus mulle isiklikult ei meeldi ja olen seda ka lähedalt näinud, aga mis sellest. Inimene tahtis pilkupüüdvat autot ja seda ta teeb hästi.
Loodetavasti kunagi saan ka KKK pusimistest möne päevapildi siia panna, hotroodi pole siit siiski tulemas, pigem rott.
Ja löpetuseks:
Arvamus on nagu pe..eauk- köigil on üks.

01.02.2015 at 08:40
BlueStang

quote:
90Deville:
Ja löpetuseks:
Arvamus on nagu pe..eauk- köigil on üks.

Vat see see foorumite häda ongi, et kõik on kõvad arvajad ja räägitakse mida "teatakse", mitte ei teata mida räägitakse.

BTW, see hullari vannidest asjandus ei ole jälle mitte kuidagi hotrod.

01.02.2015 at 09:54
hotrod

googelda: T-bucket hotrod, saad aimu mis stiili on tabatud selle hullumaja vanniga.

01.02.2015 at 10:53
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil   .. 17 18 19 20 21 22 23  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.