Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu arutelu
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu arutelu   .. 17 18 19 20 21 22 23 ..  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
DevilDeVille

USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu arutelu
quote:
madis:
quote:
DevilDeVille: Kui venemaa tänapäeva mõistes läände integreerida, siis saaks ka venemaast pederaste ja toleraste normiks seadev rämpsuimporti propageeriv jätkusuutmatu ollus :)

Palju parem oleks kohapeal ise rämpsu toota ja kõigil, kelle nägu ei meeldi, saapaga vastu molli anda.

Kasva suureks ometi.

Kui suureks kasvamine tähendab igasuguste perverssuste normaalsusena presenteerimise tingimusteta heakskiitmist, valimatut neegrite ja liivaneegrite sissevedu jms, siis eelistan surra ilma suureks kasvamata.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.01.2014 at 19:20
partel

Ah, mis te nüüd tülitsete, võiks parem mõelda, miks nii on, mida te mõlemad kui intelligentsed inimesed vast teate isegi.

Viimasel ajal on massimeedias tõesti jube homo-promo.

Peamine spordiuudis on see, et keegi tunnistab, et ta on homo.

Välispoliitika uudis see, et mingi riik võttis homovastase seaduse vastu.

Võiks ikka mõelda, mis eesmärgil seda tehakse, ning kes seda teevad.

Ei nõua kuigi palju uurimistööd...

17.01.2014 at 22:36
madis
Hell yeah, keep the spirit up !

Devildeville, võtame F250 ja ostame kõrged nokamütsid ning puhvis pardijahivestid.
Siis joome kahe peale kolm sikspakki budweiserit.
Ja siis ajame mööda põldu taga neid ahve kes meile ei meeldi. Alguses oled sina roolis, mina kastis, pärast vastupidi.

Nii võiks iga õhtu teha, see on õige ja hea !

Ja kui auto on katki, siis istume pereringis ja korrutame lastele: "peded" on pahad. "neegrid" on pahad. Ega muud haridust vaja polegi.

-------------

Mul on üpris suur tutvusringkond, tegelen paljude asjadega ja no kurat ELU SEES ei ole ükski "pede" ja "neeger" minu toimetamisi seganud.

Äkki jäta õhtuleht ja elu24 lugemata, on endal ka kergem ?

17.01.2014 at 01:18
DevilDeVille

Selline suhtumine viibki olukorrani, kus need mittesegavad neegrid ja liivaneegrid põletavad Pariisi, Londoni või Stockholmi eeslinnasid. Segamatult. Sinu lahmimine on samaväärne pedepropagandistide omaga, kes tituleerivad inimese hoobilt homofoobiks, kui see ei taha naerusui pederastiat normaalsuseks tunnistada. Niisamuti pean ma miskipärast hakkama mingi ovaalprobleemse kastiautoga neegreid jälitama ja ebamõistlike inimeste seltskonnas joomiskõlbmatut õlut tarbima, kui ma arvan, et lihtsaim viis vana euroopa probleemide elimineerimiseks on rämpsrahvaste sissevoolu lõpetamine.

Valgeid rootslasi enam ammu ei sega neegrite toimetamised oma eeslinnades, sest sinna keeldub tuletõrjegi ilma relvastatud politseieskordita sisenemast, tavainimesest rääkimata. Niisamuti ei sega rootslasi igalpool õilmitsevad pederastid, sest kui avalikult julged arvata, et see pole normaalne, siis järgnevad repressioonid alustades töökoha kaotusest kuni erinevate kohtukaasusteni välja. Eravestlustes on millegipärast viikingitel endiselt säilinud kenad ütelused "jävla neger" ja "jävla bög". Loomulikult on avara silmaringi ja laia tutvusringkonnaga intelligentse inimesena eksisteerimise predikaadiks täielik tolerants kõige suhtes, väljaarvatud nende, kellel on erinev arvamus. Lahmiv sildistamine vohab mõnuga - kui ma ei taha näha parasiite ja perverte, siis olen ma loomulikult kitsarinnaline inimene, kes pole kunagi lugenud Baudelaire´i, nautinud klassikalist muusikat, töötanud juhtival kohal, reisinud maailma eri paigus, huvitunud ajaloost (geograafiast, füüsikast, millestiganes), ei tunne ühtegi inimest teistelt elualadelt etc. etc.

Sellise suhtumisega sobiksid sa kenasti täiendama SA Eesti Inimõiguste Keskuse või Tallinna ülikooli pedeõiguste kateedri säravate persoonide erinevusest rikastatud ridasid.

18.01.2014 at 02:42
viplala
Siinkohal pean ma aplodeerima DevilDeVille'le. Suisa rõõm on lugeda.

Kaine mõistus ja äärmuslikud vaated, on ainukesed asjad, mis meie rahvust suudaksid hääbumisest päästa veel. Täis liberaalsed hoiakud, ning rättpeade (või mis iganes teiste) sissevool, ei aita asjale kohe kuidagi kaasa.

Igale ettevõtjale on abiks, kui tema tööd teeks odavam tööjõud, värvusest, sünnikohast ja keelest olenemata. Kuid MEILE toob see ainult hävingut.

Kes on siis need, kes igatsevad meitel näha teisi? Eks ikka need, kellel kasu neist taskusse pudeneb. Kas see igatsus ka oma inimeste mõtteid kaasab... lubage naerda.

Mnjah... Erinevused rikastavad... my ass!

18.01.2014 at 03:51
Märt
Ma olen 8 aastat oma elust olnud selline pasapea, kes mujal tööd ja leiba teenib.

Samamoodi võib ju öelda, et kõik venelased on ikka parajad mxxxid, vaata, mis nad pronksiööl kokkukeerasid. Devil ja teised mõttekaaslased - loodan, et te senini mitte ühega vene keelt emakeeleks pidava inimesega ei suhtle! Mina tunnen palju venekeelseid inimesi, kui õnneks mitte ainsatki sellist, kes seal end välja elas! kuid siin on ju kombeks üldistada! või kõlbas see ainult nahavärvi puhul? Et valge mees või laamendada, kollane, pruun ja must mitte?

Sarnane üldistamine EI toimi - araablasi (teie keeles siis - rätipäid) ja muid etnilisi gruppe on maailmas üsna palju ja 99% neist on VÄGA normaalsed inimesed. Need, keda on näha Pariisi ja Stocki äärelinnades "elamas" võib samapalju inimesteks pidada, kui pronkisöö "vabadusvõitlejaid"! Nende põhjal ei pea tegema üldistusi!

Ebatervest uudishimust uuriks kohe, kas oled suhelnud mõne araablasega otse, et suudad Pariisis/Kistas asuva inimrämpsu põhjal teha suure üldistava ostuse nad kõik samasse patta panna? Muide samamoodi olid veel üsna hiljuti kõik eestlased soomes pätid ja/või sutenöörid. Tänaseks oleme saanud kõrgema koha ja kõik eestlased on kas koristajad või ehitajad. Ma olin Bahreinis tööandjaks ja noored araablased oli 80% ulatuses saanud ülikooli diplomi korralikest lääne ülikoolidest (täpsemalt siis 2 autojuhti olid mõhihariduse mehed ja 8 inseneri olid kõik ka UK või USA diplomitega). Võibolla on mul sellest jäänud neist parem mulje, et suhtlesin ja suhtlen ikka veel enamasti maailma näinud ja tublide inimestega, mitte kibestunud ja puuduliku maailmavaatega inimestega.

Homofoobiast ka juurde - niiakua, kui keegi minu perset ei torgi, on kõik kena:) Ma pole siiani suutnud aru saada, miks peaks mind segama asjad, mida keegi omas kodus teeb. Oskab ehk keegi lahti seletada, millest selline hirm selle ees? Või kuidas see peaks minu elu halvemaks/paremaks muutma?
Parimat,
Märt, abielus ja laste isa!
Kolm aastat soomes pätiks
pea aasta Dubais odvaks tööjõuks
Peale seda veel 4 aastat Bahreinis liivaneegritele lahmiva sildistamise objektiks:)
ja eila saabusin tagasi Udmurtiast, seega räägin siin omast kogemusest, mitte e24 ja muude meeldivate väljaannete omast.

18.01.2014 at 08:02
DevilDeVille

* Teises riigis töötamises pole midagi laiduväärset. Jutt käib ikkagi töötamisest mitte parasiteerimisest.

* Loomulikult laamendasid pronksiööl kõige siledamate ajukäärudega okupandid. Samas on mu parim sõbranna venelanna. Venelaseks nimetaksin ma siiski Dostojevski või Tolstoi tüüpi kultuurseid inimesi (kellesarnased püüti revolutsionääride poolt kiirelt välja juurida), mitte juurteta rahvarämpsu. Veelahe ei jookse siin kusjuures mitte aadlisoo ega haridustaseme järgi - lihtne Venemaa külaelanik on tänini väga tore ja eluterve inimene.

* Haritud araablane ei trügi oma viisaka elatustasemega riigist valge inimese kaelapeale parasiteerima. Niisamuti ei tee seda haritud neeger. Millest ma omastarust rääkisin, oli valimatu massilise rämpsuimpordi lõpetamine - normaalne inimene (rahvusest sõltumata) leiab oma tee alati sinna, kuhu tal on vaja jõuda/kus teda oodatakse.

* Homofoobia on kena sõnavärd, mis teeb minust justnagu pedesid ja lesbisid kartva olendi. Mida ma kõigi pedepropagandistide kurvastuseks siiski pole. Tunnen ka ise mõnda pedet ja lesbarit ning nemadki on kõik seda meelt, et kogu propagandatsirkus on tülgastav. Igaüks elagu oma (sugu)elu oma parema äranägemise järgi, mitte nii, et enamusele tullakse vähemuse hälbelist käitumist vägisi normaalsusena presenteerima.

18.01.2014 at 08:50
partel

Rassidest:

Mina ikka teeksin vahet:

* rassil
* parasiteerimise/vägivallatsemisel

Kui pätikamp kallale tuleb, siis pole paha ju nahavärv, vaid ikka kallaletung.

Mul samuti oli venna üliõpilasorganisatsiooni juhatuses aasta aega Nigeeria neeger, võib-olla ka moslem (??), null probleemi, lisaks suhelnud usa neegritega.

Samuti on mu vennanaise õemees üldse hindu, sattusid vist Austraalias kokku. jne

Ega valgetest pättidest puudust pole...

----

Homo-värgist häirib lihtsalt uudiseid jne vaadates, et "uudiseks" on eelpoolmainitu, mis vast rohkem propaganda, kui uudis...

18.01.2014 at 09:57
ivoalaska

Olles istunud saunas ja libistanud õlut mõne Rootsi KOV tegelasega, siis on nad ikka päris pissed off oma sisserände poliitika kohta. Heaolu riigis puudub vaestel õnnetute ja oma kodumaal rõhututel immigrantidel motivatsioon tööd teha. Eluase antakse niisama, elamisraha tuleb ka poolmuidu, mis võimaldab kordades parema äraelamise kui kodumaal, seega puudubki motivatsioon midagi panustada. Peamiselt kehtib see noorte kohta. Kui midagi ei meeldi, minnakse laamendama ja see ongi nende jaoks normaalne. Rootslased oma ajuvaba ja praeguseks ülevõlli keeratud poliitkorrektsuse tõttu ei tohi muidugi midagi öelda, kuid privaatvestlustes julgevad nad probleemi tunnistada. Kaugel pole aeg, kus kõige vähem õigusi omav ja vähemus on sealkandis valge töölkäiv heteromees.
Samuti pole mõtet tuua mingeid meelevaldseid paraleele redneckidega. Ma võin arvata mida iganes immigrantidest, pededest, venelastest ja absoluutselt kõigest ja ma võin selle julgelt välja õelda. Kui keegi sellega nõus ei ole, siis pole vaja arvamust halvustada, puhtalt selle pärast, et need ei kattu! Kui suudate tolereerida kõike ja absoluutselt kõiki maamunal, siis ühe pisikese subjektiivse kirjatüki peale tati pritsimine on silmakirjalik. Rohkem tolerantsi paluks!

Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks

18.01.2014 at 10:02
Märt
quote:
ivoalaska: Olles istunud saunas ja libistanud õlut mõne Rootsi KOV tegelasega, siis on nad ikka päris pissed off oma sisserände poliitika kohta. Heaolu riigis puudub vaestel õnnetute ja oma kodumaal rõhututel immigrantidel motivatsioon tööd teha. Eluase antakse niisama, elamisraha tuleb ka poolmuidu, mis võimaldab kordades parema äraelamise kui kodumaal, seega puudubki motivatsioon midagi panustada. Peamiselt kehtib see noorte kohta. Kui midagi ei meeldi, minnakse laamendama ja see ongi nende jaoks normaalne. Rootslased oma ajuvaba ja praeguseks ülevõlli keeratud poliitkorrektsuse tõttu ei tohi muidugi midagi öelda, kuid privaatvestlustes julgevad nad probleemi tunnistada. Kaugel pole aeg, kus kõige vähem õigusi omav ja vähemus on sealkandis valge töölkäiv heteromees.
Samuti pole mõtet tuua mingeid meelevaldseid paraleele redneckidega. Ma võin arvata mida iganes immigrantidest, pededest, venelastest ja absoluutselt kõigest ja ma võin selle julgelt välja õelda. Kui keegi sellega nõus ei ole, siis pole vaja arvamust halvustada, puhtalt selle pärast, et need ei kattu! Kui suudate tolereerida kõike ja absoluutselt kõiki maamunal, siis ühe pisikese subjektiivse kirjatüki peale tati pritsimine on silmakirjalik. Rohkem tolerantsi paluks!

Kas Sa soovid sellega öelda, et valget tooni inimrämpsu Rootsis polegi? Sarnaselt on kõik skandinaavia maad täis ka kohalike parasiite. Mind häiris ja siiani häirib üldistamine - eelnevalt on mitmeid kordi mainitud rätipäid kõige halva alusena - tegelikult on tegu lihtsalt inimrämosuga, sarnaseid on siin eestis ja nägime neid pronksiööl, ka Londoni põletamistes oli küllaltki palju algupäraseid valgeid möllamas jne.

18.01.2014 at 10:17
DevilDeVille

quote:
Märt:

Kas Sa soovid sellega öelda, et valget tooni inimrämpsu Rootsis polegi? Sarnaselt on kõik skandinaavia maad täis ka kohalike parasiite. Mind häiris ja siiani häirib üldistamine - eelnevalt on mitmeid kordi mainitud rätipäid kõige halva alusena - tegelikult on tegu lihtsalt inimrämosuga, sarnaseid on siin eestis ja nägime neid pronksiööl, ka Londoni põletamistes oli küllaltki palju algupäraseid valgeid möllamas jne.

Eks asja tuum ongi selles, et piisab ka kohalikust rämpsust, miks on seda vaja veel juurde importida. Meie pronksiöölgi laamendas geneetilistest eestlastest tiblasid. Tiblal, üldisemalt, pole ju rahvust. Tibla on nagu nõukogude inimene.

18.01.2014 at 10:28
Märt
quote:
DevilDeVille:
quote:
Märt:

Eks asja tuum ongi selles, et piisab ka kohalikust rämpsust, miks on seda vaja veel juurde importida. Meie pronksiöölgi laamendas geneetilistest eestlastest tiblasid. Tiblal, üldisemalt, pole ju rahvust. Tibla on nagu nõukogude inimene.

Oleks Sa kasutanud kohe väljendit "Tibla", poleks ma ennast siin käima tõmmanud:) Olles veetnud 5 aastat araabias, hindan sealseid inimesi väga kõrgelt ja selline üldistav sildistamine teeb mind alati veidi tigedaks! PS. egiptuse libemüüjad ei ole taas kord araablased:)

18.01.2014 at 10:35
ivoalaska

quote:
Märt:
quote:
ivoalaska: Olles istunud saunas ja libistanud õlut mõne Rootsi KOV tegelasega, siis on nad ikka päris pissed off oma sisserände poliitika kohta. Heaolu riigis puudub vaestel õnnetute ja oma kodumaal rõhututel immigrantidel motivatsioon tööd teha. Eluase antakse niisama, elamisraha tuleb ka poolmuidu, mis võimaldab kordades parema äraelamise kui kodumaal, seega puudubki motivatsioon midagi panustada. Peamiselt kehtib see noorte kohta. Kui midagi ei meeldi, minnakse laamendama ja see ongi nende jaoks normaalne. Rootslased oma ajuvaba ja praeguseks ülevõlli keeratud poliitkorrektsuse tõttu ei tohi muidugi midagi öelda, kuid privaatvestlustes julgevad nad probleemi tunnistada. Kaugel pole aeg, kus kõige vähem õigusi omav ja vähemus on sealkandis valge töölkäiv heteromees.

Ei seda ma ei ürita väita. Vahe tuleb sisse sellega, et kohalikud ei pane autosid põlema, ei märatse tänavatel jne. Need kes lamenti löövad on natukene pruunima nahavärviga ning ei pärine viikingitest. Ma pole kunagi väitnud, et kõik rätipead on halvad. Seda kohe kindlasti mitte! Omas kultuuriruumis, oma kommetega on nad kindlasti toredad inimesed, kuigi ma ei jaga paljusid nende usulisi kõi ühiskondlike kombeid. Minnes külla neile, austaksin ma nende kombeid vaatamata kõigele, seetõttu ei ole palju tahta, et nemad teeksid sama.

Buick Electra 86
Ford Mustang 97

18.01.2014 at 10:50
partel

Mis vägivallatsemisesse puutub, siis vast olulise määral on põhjuseks mitte rass/religioon, vaid lihtsalt vaesus ja lootusetus.

Samas kui vaadata, mis toimub või mis seisus on Aafrika (neegrid), Lad-Ameerika (latiinod) ja Saksamaa, siis midagi ikka rassiga tegemist peaks ju olema, isegi kui avalikult ei julgeta tunnistada...

Mis diskrimineerimisse puutub, siis näiteks USA edukad neegrid kiruvad "affirmative actioni" jms maapõhja, esiteks, et nad on saavutanud staatuse omal jõul, mitte kvootide abil ja teiseks, et kui neegri töölevõtul on suur risk tööandjale tõsiseks jamaks, siis teda ei võetagi tööle.

Samuti "reverse discrimination" - nagu juba mainiti, siis kõige õigusetum grupp on noor valge hetero mees...

Kõik teised võivad lihtsalt rassistiks, seksistiks, homofoobiks vms tembeldada kui asi ei meeldi. Valge mees ei saa midagi teha...

Rootsi: autofoorumites rootsi liikmed on öelnud, et mõõt hakkab tõsiselt täis saama. Ja kui pendel teise äärmusse läheb, siis... :uhoh

18.01.2014 at 12:58
ivoalaska

No ja lugedes selliseid uudiseid, siis tekib küsimus, kas inimesed on täitsa lolliks läinud? Varsti ei tohi sitt ka pruun olla, kuna see solvab mingeid tegelasi. Asi kisub absurdiks kätte ära ja tehke või tina aga varsti tõepoolest tundub Venemaa juba mõistlik koht.
http://www.postimees.ee/2665834/haribo-kommid-osutusid-rootsis-ja-taanis-liiga-rassistlikeks

Buick Electra 86
Ford Mustang 97

18.01.2014 at 14:05
Lowrider
quote:
ivoalaska: No ja lugedes selliseid uudiseid, siis tekib küsimus, kas inimesed on täitsa lolliks läinud? Varsti ei tohi sitt ka pruun olla, kuna see solvab mingeid tegelasi. Asi kisub absurdiks kätte ära ja tehke või tina aga varsti tõepoolest tundub Venemaa juba mõistlik koht.
http://www.postimees.ee/2665834/haribo-kommid-osutusid-rootsis-ja-taanis-liiga-rassistlikeks

Just selliste asjade pärast kaldun ma pigem DevilDeville arvamusega nõustuma. Mind muidu neegrid ja homod ei segaks kui nad omaette omi asju ajavad, aga kurat millejaoks on neil vaja olla valgete heteroinimeste seas võrdsemad kui valge inimene ise.

Läheks õige aafrikasse ja nõuaks oma õigusi et mind valgeks on rassistlik kutsuda. Heteroparaade tahaks ka.

(mitte et valge inimene väga süüst puhas oleks samas, ajaloo vältel on suursugused valged kolonialistid ka pressinud end igale poole kus pole nende kodu)

18.01.2014 at 14:44
ivoalaska

Sama ajuvaba oleks eskimojäätise ärakeelamine, kuna

1. Ta võib olla solvav eskimode suhtes, kuna neile ei meeldi limpsimine
2. Jäätis on valge ja minule kui valge nahavärviga inimesele on see solvav
3. Võib põhjustada külmetusi
4. Mõtle ise mingi ajuvaba põhjus...

Nüüd kui ma helistaks Haribo kommivabrikusse ja ütleks, et palun ärge tootke enam heledaid kummikomme, kuna see on minu kui heledanahilise jaoks solvav, siis kui kiiresti mind perse saadetaks? Samas musta värvikomm võetakse liinilt täpselt sama põhjusega maha! Ja sarnaseid näiteid on kahjuks veel väääääga palju.

Buick Electra 86
Ford Mustang 97

18.01.2014 at 14:55
partel

Latiinodest saab Californias enamus:

http://www.economicpolicyjournal.com/2014/01/latinos-set-to-surpass-whites-in.html

Võib muidugi juba ammu olla illegaalide tõttu.

"Vähemuste diskrimineerimine" saab vast uue tähenduse...

18.01.2014 at 14:56
otipoiss
Rääkides Suurbritannias kümnete kohalikega kujunes välja muster keda sealne keskmine inimene (umbes nagu austatud siin foorumis viibijad - minu meelevaldne üldistus) ei salli. Esikohal pakid (indialase näoga krtteab kust tulnu), siis poolakad, ja siis kõikvõimalikud muud rahvused. Paki ja poolakas oli aga põhiline, ja justnimelt selle jõhkra massi pärast mis neid seal on juba. Vastavad arvud ilmselt suudab huviline võrdlemisi kiiresti ise internetist leida. Loomulikult vihkas suvaline harimatu lihttööline ka mind - eestlast, sest ta arvas, et ma olen ka poolakas.

Mina sellepeale ei osanud nende murjamite kohapealt mingit arvamust kujundada, kuna lihtsalt ei puutunud ise kokku nendega. Kuniks paar nädalat hiljem siis teiselpool maakera juhtus üks tööots olema, ja seal laevatehases juhtus siis neid töötama tuhandete kaupa, ei lugenud mitmete sadadega kokkupuudet esines, küll aga loen selle hulga isegi miljardilisest koguarvust piisavaks, et siis oma arvamus sellest rassist paika panna. Ja ma võin süümepiinu tundmata öelda, et mida aeg edasi seda tugevamat tülgastust nende vastu ma tundma hakkasin. Siinkohal teadvustan endale, et jaa tõepoolest on olemas väga tarku ja rikkaid ja võimsaid indialasi ja ma ei tohi üldistada, ja ma ei vaidlegi vastu, jätan igale ühele võimaluse oma elu jooksul ise kasvõi mõne keskmise murjamiga kokku trehvata ja siis ise vaadata mis on mis.

Pole ilmselt väga raske arvata, et isiklikult ei taha ma Eestisse mingeid immigrante, ja seejuures ei teeks ma isegi vahet mis värvi või rassist nad on. Meil on neid immigrante siin niigi juba kuuekohaline arv, ja eestlase enda kõntsast ei hakka üldse rääkimagi.

18.01.2014 at 17:29
Märt
quote:
otipoiss: Rääkides Suurbritannias kümnete kohalikega kujunes välja muster keda sealne keskmine inimene (umbes nagu austatud siin foorumis viibijad - minu meelevaldne üldistus) ei salli. Esikohal pakid (indialase näoga krtteab kust tulnu), siis poolakad, ja siis kõikvõimalikud muud rahvused. Paki ja poolakas oli aga põhiline, ja justnimelt selle jõhkra massi pärast mis neid seal on juba. Vastavad arvud ilmselt suudab huviline võrdlemisi kiiresti ise internetist leida. Loomulikult vihkas suvaline harimatu lihttööline ka mind - eestlast, sest ta arvas, et ma olen ka poolakas.

Mina sellepeale ei osanud nende murjamite kohapealt mingit arvamust kujundada, kuna lihtsalt ei puutunud ise kokku nendega. Kuniks paar nädalat hiljem siis teiselpool maakera juhtus üks tööots olema, ja seal laevatehases juhtus siis neid töötama tuhandete kaupa, ei lugenud mitmete sadadega kokkupuudet esines, küll aga loen selle hulga isegi miljardilisest koguarvust piisavaks, et siis oma arvamus sellest rassist paika panna. Ja ma võin süümepiinu tundmata öelda, et mida aeg edasi seda tugevamat tülgastust nende vastu ma tundma hakkasin. Siinkohal teadvustan endale, et jaa tõepoolest on olemas väga tarku ja rikkaid ja võimsaid indialasi ja ma ei tohi üldistada, ja ma ei vaidlegi vastu, jätan igale ühele võimaluse oma elu jooksul ise kasvõi mõne keskmise murjamiga kokku trehvata ja siis ise vaadata mis on mis.

Pole ilmselt väga raske arvata, et isiklikult ei taha ma Eestisse mingeid immigrante, ja seejuures ei teeks ma isegi vahet mis värvi või rassist nad on. Meil on neid immigrante siin niigi juba kuuekohaline arv, ja eestlase enda kõntsast ei hakka üldse rääkimagi.

:) kui sa käid siinkandi odavama otsa massitehases, näed sarnast valget massi samamoodi. See igal pool nii, et töötleva tööstuse odavamad tööd teevad madalama haridusega vennad. Miks on sisserännanute maine halb? Sest nad teevad musta tööd ja ongi sellised õnneotsijad/kalkuni kitkujad...

18.01.2014 at 17:44
smr
quote:
ivoalaska:
Samuti pole mõtet tuua mingeid meelevaldseid paraleele redneckidega.

Needsamad redneckid on ise ka ju immigrandid

18.01.2014 at 17:49
partel

quote:
otipoiss:Esikohal pakid (indialase näoga krtteab kust tulnu),
Võib-olla keegi ei tea, siis:

paki = pakistani

---

Samas vastumeetmetega võiks ka ettevaatlik olla:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wisconsin_Sikh_temple_shooting

Sikhid kannavad ka turbanit, aga nad on Põhja-Indias, ehk USA'ga pole mingit kokkupuudet olnud ehk see oli küll "vale aadress"...

Muuseas, sikhide nimi "Singh" tähendab "lõvi".

----

Mina ise rassi/rahvuse/religiooni järgi liiga palju ei üldistaks, pätte on igaühest, samuti võib arutleda, kuivõrd need "islami-terroristid" ikka islamit järgivad.

Eestlase puhul muidugi töötegemine veres, põhjamaal põllumees olla on ikka üsna karm, kes polnud usin töörügaja ja talupojatarkusega töömees, see suri lihtsalt nälja või külma kätte...

Samas meil ikka suht rahulik koht: pole maavärinaid, tsunamisid, vulkaanipurskeid, üleujutusi, mudavoole, tornaadosid jne.

18.01.2014 at 18:22
tfr

quote:
ivoalaska: Nüüd kui ma helistaks Haribo kommivabrikusse ja ütleks, et palun ärge tootke enam heledaid kummikomme, kuna see on minu kui heledanahilise jaoks solvav, siis kui kiiresti mind perse saadetaks? Samas musta värvikomm võetakse liinilt täpselt sama põhjusega maha!

Mina sain aru, et konkreetses kaasuses polnud häda mitte neegrikommides üksi, vaid selles, et nad olid seal pakis segi muude vidinatega ja seda turundati kui "asjad, mida meremees saab merereisilt koju tuua".

18.01.2014 at 18:24
otipoiss
quote:
partel:
quote:

paki = pakistani

Kahtlemata, kuid kuna tolle kandi rahvas ju kõik ühte nägu (Pakistan pole just teab kui kaugel Indiast ;) ) siis oli neil kasutusel selline käibeväljend. Täpselt samamoodi nagu eestlane oli poolakas, tõsi sellist üldistust tehti väga vähe, ennem küsiti, kes teadis midagi geograafiast see teadis, lollim siis arvas mis ta arvas.

Lihtsalt täpsustuseks.

18.01.2014 at 18:34
Märt
quote:
otipoiss:
quote:
partel:
quote:

paki = pakistani

Kahtlemata, kuid kuna tolle kandi rahvas ju kõik ühte nägu (Pakistan pole just teab kui kaugel Indiast ;) )

Lihtsalt täpsustuseks.

India ja Pakistan oli üks suur Briti India kuni aastani 1947, peale seda muslimid said Pakistaniks ja muu osa jäi Indiaks
edit: wiki ka juurde
http://en.wikipedia.org/wiki/Indian_Independence_Act_1947

18.01.2014 at 19:16
1 edit. Last edited 18.01.2014 at 19:16 by Märt
tqhq.ee foorum : Vaba teema : USA presidendivalimised 2012 ja eesti elu arutelu   .. 17 18 19 20 21 22 23 ..  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.