Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Sinisest Mustangist
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : Sinisest Mustangist   1 2  
Poster Message
devilc
Moderator
Sinisest Mustangist
quote:
peep:Mõtle näiteks hobikart vs. Estonia Aravetel - samad kurvikiirused aga kumb oli parem sõita ?
No kuule, jutt käib ikka umbes 1.5-2x kaalu/võimsuse suhte erinevusest, mitte kümnekordsest.

Aga OK, see niikuinii mõttetu vaidlus.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.06.2003 at 15:56
prijuhin

Sinisest Mustangist
quote:
Riho:
quote:
PlyVal64:
Ahjaa, Fierost peaks ju sigahea ringrajaauto saama?

Vot täpselt minu mõte:) Juhul, kui miskil põhjustel Fierot müüdud ei saa/taha, siis ...

Riho kui siis tekib tahtmine Fierost lahti saada siis anna ikka siin või mulle mailile teada:) Kui just võidusõidupisik hinge ei poe.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.06.2003 at 17:15
BlueStang

Sinisest Mustangist
quote:
rustang:
Halb uudis on see, et mul ei ole enam Mustangi (ega ka ühtki muud USA-rauda).

See on nüüd küll halb uudis - kuidas see müügimõte siis nii äkki tekkis?

10.06.2003 at 18:15
5.0
Sinisest Mustangist
quote:
rustang: On kaks uudist, halb ja hea.

ega ka ühtki muud USA-rauda

kahju küll;
selliseid tõsiseid tegijaid just palju pole;
mind isiklikult kannustas tehtud töö küll kõvasti;
loodan, et päris kõrvale ei jää;
oleks kohe päris kahju;
kui millegagi aidata saan uuel teel, siis olen kindlalt käsi

10.06.2003 at 19:09
rustang

Moderator
Sinisest Mustangist
Ärgen'd päris maha ka matke! Mingisuguse neljarattalise kompunnin ma Stangi asemele niiehknii. Vahepeal mõtlesin tõsimeeli Mosse Liiga peale aga sealne modimiskeeld mulle eriti ei istu.

10.06.2003 at 00:20
kristjan_l

Sinisest Mustangist
Welcome to The Mustang Club, Riho!

11.06.2003 at 23:03
tqhq.ee foorum : Autod : Sinisest Mustangist   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.