Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Millega katta auto põhja rooste eest?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Millega katta auto põhja rooste eest?   1 2  
Poster Message
spinner
Millega katta auto põhja rooste eest?
Oskab keegi öelda kas Buvanoli veel müügil on kuskil? :)

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
31.03.2005 at 20:44
ROKIPEER

Täidsa saadaval, vähemalt Haapsalus ja usun et ka mujal.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
31.03.2005 at 21:22
meintz
quote:
spinner: Oskab keegi öelda kas Buvanoli veel müügil on kuskil? :)
Tallinnas Järvel Ben autotarbes peaks olema saada küll.

01.04.2005 at 07:48
13piisab

kasuta CRC roostemuundurit - on küll kallis, aga puhast kontsentraati kasutades on ikka Rooste Surma nime vääriline!

soovitan erinevate materjalide võrdluseks uurida seda juttu (ma vist olen sellele teemale juba siin foorumis viidanud). "Motamehe" tänuväärne eksperiment algab seal natuke varem, kui minu viidatud koht...
sealsamas on ka minu tehtud väike eksperimendike, mis kinnitas roostemuunduri vajalikkust - illustreeriv pildimaterjal on seal antud hetkel viimases postituses.

juhisnööre:
- kuivanud roostemuundur kindlasti (mehaaniliselt) maha võtta - muidu ei kinnitu (aktiiv)krunt korralikult.
- krundi ja mastiksi/korrosioonitõrje vahele panna kindlasti ka värv. Põhjuseks krundi poorsus - mastiksi alla on ikka pinnaka "kilet" vaja.
- grafiitõli on võimeline pleki ja värvi vahele ronima. Paha-paha.
- sprayd tuleb värvidena küll ära unustada. Pealegi läheks nendega suuremate pindade katmine jube kalliks :) Tõsi, vedelaid tõrjeaineid on väikesteks "täppimisteks" mugav kasutada - aga minu kogemuses jäävad nad kole vedelaks ega kuiva ära (mis tähendab ka kole õhukest kihti)

01.04.2005 at 11:53
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Millega katta auto põhja rooste eest?   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.