Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttu Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuEi no mina olen teie mõlemaga nõus. Aga kipperis saavad kulpi vaid jahisõitjaid või siis väga väga äärmisel juhul alu kaatri tüübid. Samas ma pole nõus väitega, et Regal päris säästubränd oleks, sellest on ikka hulk odavamaid tootjaid nii siin- kui sealpool ookeani.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.12.2014 at 21:59
quote:wagoneer:
Tegelt aga on hammas juba millegi pärast tükk aega verel kaatri sooviga. Aga kuna ma vaatamata sellele,et olen kogu elu vee ääres elanud olen ikkagi totaalne maarott. Ehk nüüd peab hakkama endale selgeks tegema mida mul vaja on ja milleks. Et noh kas on vaja ainult sirgelt sõitta või peab vahest keerama ka Aga seda peab ilmselt tegema juba mõnes teises foorumis.
Raivo, sul nüüd ju kodu lähedal valmimas või äsja valminud ka tutikas sadam...
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.12.2014 at 10:56
quote:wagoneer:
Tegelt aga on hammas juba millegi pärast tükk aega verel kaatri sooviga. Aga kuna ma vaatamata sellele,et olen kogu elu vee ääres elanud olen ikkagi totaalne maarott. Ehk nüüd peab hakkama endale selgeks tegema mida mul vaja on ja milleks. Et noh kas on vaja ainult sirgelt sõitta või peab vahest keerama ka Aga seda peab ilmselt tegema juba mõnes teises foorumis.
Raivo, sul nüüd ju kodu lähedal valmimas või äsja valminud ka tutikas sadam...
See vist mingi väga privaatne teema on seal vist ja see jääb rohkem sinu lähedusse ju
Sissepääsu teel on tõkkepuu ees.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
19.12.2014 at 11:45
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuAjad on tõesti edasi läinud ja tavalise massipaadiga enam naisi ja kipperist feimi ei rebi. Kui "tavaline valge plastik", siis peab teistest suurem või kiirem olema, siis tuleb ka õnn. Bayliner on nagunii sõimusõna.
19.12.2014 at 20:17
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuAh, ei ole asi nii hull, kui ma arutasin oma paadi valikut, siis keegi ei tampinud otsesel plasti valiku pärast.
19.12.2014 at 20:53
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuKas just ainuke, aga meie mereriiklus on alles nii lühikest aega eksisteerinud, et enamiku jaoks on juba ükskõik millise paadi omamine hobi ja luksus. Enamik nii kaugele ilmselt ei jõuagi, et saaks ka midagi hingele, mitte lihtsalt loksuvat plastmasskorpuses diivanit, kus joomas käia.
Hacker'i Gentleman's Racer-iga võiks ka ilma häbenemata veele minna. Ja neid ilusaid paate on vääga palju. Ka plastikute hulgas. Nii kaatreid kui jahte. Igasugused glastronid, baylinerid ja suurte kõlaritega regalid ja muu selline on ikkagi müra ja paratamatus, millega vaesed ja igavad inimesed peavad leppima
19.12.2014 at 22:15
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuVot paadis stereo on mulle täiesti vastuvõetamatu raha kulutamine. Isegi autos. Seal on 2 erinevat hetke. Kas kuulata sumpade muusikat, või siis teisel juhul omi mõtteid
19.12.2014 at 22:30
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuMitte järvepaat, vaid siis olid laevad puust ja mehed rauast. Praegusel keemiliste tualettide ja bacardi briizerite ajastul ei saa enam päris hästi aru
19.12.2014 at 22:32
quote:trs200: Mitte järvepaat, vaid siis olid laevad puust ja mehed rauast. Praegusel keemiliste tualettide ja bacardi briizerite ajastul ei saa enam päris hästi aru
Ma just mõtlesin, et sellega ei julgeks isegi Tallinna madala taha piiluda, kuigi ma ikka enda arvates rauast olen.
19.12.2014 at 22:41
quote:trs200: Kas just ainuke, aga meie mereriiklus on alles nii lühikest aega eksisteerinud, et enamiku jaoks on juba ükskõik millise paadi omamine hobi ja luksus. Enamik nii kaugele ilmselt ei jõuagi, et saaks ka midagi hingele, mitte lihtsalt loksuvat plastmasskorpuses diivanit, kus joomas käia.
Hacker'i Gentleman's Racer-iga võiks ka ilma häbenemata veele minna. Ja neid ilusaid paate on vääga palju. Ka plastikute hulgas. Nii kaatreid kui jahte. Igasugused glastronid, baylinerid ja suurte kõlaritega regalid ja muu selline on ikkagi müra ja paratamatus, millega vaesed ja igavad inimesed peavad leppima
Kas veel vaesematel ja igavamatel inimestel on lubatud ka autodega leppida? Nuh, et kui paadid aspaluutsesti mingit elevust ei tekita? Mkay, tegelikult 1986 Wellcraft SCARAB 38' KV teatavat nostalgiat esile kutsub aga kuna selle ümberpööramiseks kulub kogu sisemeri, siis jätame vahele.
20.12.2014 at 12:38
quote:Rein000: Vot paadis stereo on mulle täiesti vastuvõetamatu raha kulutamine. Isegi autos. Seal on 2 erinevat hetke. Kas kuulata sumpade muusikat, või siis teisel juhul omi mõtteid
Keset vett pulpuleerides raadiot pole lubatud kuulata?
20.12.2014 at 12:39
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuHiljuti oli üks vahva asi Eestiski müügis:
quote:BlueStang: huvitav asjandus müügis - 5.7 v8 veeradadele http://www.veetehnika.ee/used/1758883
hind ka suht normaalne, kui keegi siit selle ära ostab, siis ma broneeriks ühe tiiru...
Leidsin väikese stiilinäite ka
Edit: Krt, juba müüdud - ühesõnaga mingi selline asjandus oli:
quote:trs200: Kas just ainuke, aga meie mereriiklus on alles nii lühikest aega eksisteerinud, et enamiku jaoks on juba ükskõik millise paadi omamine hobi ja luksus. Enamik nii kaugele ilmselt ei jõuagi, et saaks ka midagi hingele, mitte lihtsalt loksuvat plastmasskorpuses diivanit, kus joomas käia.
Nu eks siis kvalifitseerun ka mina sinna vaeste ja igavate inimeste alla kes omale plaanivad igava paadi(7..8m) osta millega siis vajadusel ka pikemaid otsi merel teha kannataks(normaalse ilmaga). Ja noh kui naine peale kõikki mu hobisid mind kodust välja viskab siis peab ju olema ka koht kus magada ja süüa teha
Mis teha kui lotoga veel võitnud pole ja kvaliteet kaatrit osta ei jaksa(lõbu/hobi asju ju ometi ei liisita).
Eks siis tulebki piiluda jänkistani paadituru poole kus ikka valik on kosmiline ning mulle sobilikku, näiteks mootori rikkega paati on oluliselt lihtsam leida kui jevroopast.
Need lahedad kiired paadid on toredad, eriti kui V8 paadist välja möirgab. Aga nu ma ei tea. See vast juba nii öelda hobide hobi. Mitte,et sellised mulle ei meeldiks. Ja vast leiab ka sobiliku stiilse veduki sellise paadi ette
Olles sõitnud firega paari tankimist välja arvestades ühe jutiga viimsist riiga ,siis oleks tahtnud esimesele kodanikule kes peale auto mootori väljasuretamist riias tuli paluma,et ma seda häälte kuulamiseks käivitaksin, kallale minna. Firel siis kaks 2" toru otse püttidega olid. Ja maanteel sai lastud ikka 100+ hooga, ehk karjus kui kurat. Kuni Pärnuni oli lahe, edasi järjest tüütavam
Aga noh ma ikka veel kogun julgust,et ka kipperi foorumis väike arutelu sobiliku kaatri leidmisel tekitada.
20.12.2014 at 21:25
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttukunagi eelmisel sajandil sai kord mingi flipperiga soome ja tagasi reis tehtud. olemuslikult selle miami vice paadi sarnane. jõletumalt pikk ja kitsas ja madal. no teoorias oli seal justkui ka magamiskoht kahele. a mudu mingit nänni ja tilulilu polnud. sel hetkel oli küljes üks kahe ja poolesaja hobusega päramootor. tulemuseks 48 sõlme. kolmesaja liitrine paak oli napikas vist edasi-tagasi otsale, või oli see ainult ühe otsa teema, ei mäleta. vahel kasutas peremees kahte samasugust päramootorit. siis kuuldavasti pidi peegli peal saama kaheksakümmend millegagi. jõhker aparaat.
ää seukest osta, kulub kogu papp kütusele.
a kui just elada-suvitada paadis vaja pole, siis liikumiseks ja ohtraks fun-iks passiks kõva v põhjaga kummipaat. mingi alt saja jõulise päramootoriga sai seukest keerutamist ja hüppamist kord reisijana kogetud, et siiamaani tahab rops välja tulla kui meenutan. seuke teeb ka pikema otsa üsna mõistliku küttekuluga ja nobedalt.
20.12.2014 at 23:28
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuSee vaeste ja igavate jutt oli mõeldud rohkem huumorina, et astrossi üritusele hoogu juurde anda Aga kui auto liisitakse ja maja ostetakse laenuga, siis miks ei võiks ka kaatrit või jahti liisida? Selles osas ongi Eestis veel väikelaevanduse osas kõvasti areneda, et esiteks peetakse kaatreid ja jahte rikkurite lõbustuseks ning teiseks kujutatakse ette, et merel saab käia nagunii ainult 3 päeva aastas. Tegelikult on ka meil siin käimist kõvasti ning kasvõi Soome on kiviga visata. Siin piirkonnas võib ikka õige mitu hooaega ringi kolistada ja ikka on veel kusagil käia ja midagi näha.
20.12.2014 at 01:22
quote:trs200: See vaeste ja igavate jutt oli mõeldud rohkem huumorina, et astrossi üritusele hoogu juurde anda Aga kui auto liisitakse ja maja ostetakse laenuga, siis miks ei võiks ka kaatrit või jahti liisida? Selles osas ongi Eestis veel väikelaevanduse osas kõvasti areneda, et esiteks peetakse kaatreid ja jahte rikkurite lõbustuseks ning teiseks kujutatakse ette, et merel saab käia nagunii ainult 3 päeva aastas. Tegelikult on ka meil siin käimist kõvasti ning kasvõi Soome on kiviga visata. Siin piirkonnas võib ikka õige mitu hooaega ringi kolistada ja ikka on veel kusagil käia ja midagi näha.
Eks see liisimine on jah nii ja naa teema. Mina lihtsalt oma hobi asjad ja ka igapäevased autod liisinguta soetan. Tänu sellele siis lihtsalt natuke tagasihoidlikumad. Siis on vähemalt hapuks minnes midagi maha müüa
Kui kõik on panga oma ja asjad jamaks lähevad oled paljas kui püksinööp, ning suure tõenäosusega maksad veel pangale oma kohustusi edasi. Aga see on minu arvamus. Ma usun,et sellest liisimise mõtekuse teemast saaks käima tõmmata veel pikema teema kui talverehvid
Aga jah just nimelt ongi tegelikult paadiga siin läheduses juba palju teha. Mul tuttav soomlane masu alul omale ka mingi 6m kaatri ostis. Kolistas Soome sisevetel ringi. Siis vahetas kaatri 7,5m vastu välja ja hakkas Soome ümbrust läbi kammima. 2012/2013 sai omale soodsalt USA-st mingi 10+ meetrise kaatri. Nüüd on juba ma ei tea kõik kus sellega ära käinud. Suvel tuli nii mõnigi kord kõne,et kuule ma siin jõuan kohe piritale. Ajaks natuke juttu(omab ka päris palju vanu Euroopa autosid ning juttu jätkub alati kauaks ) ja käiks söömas.
Eelmise paadile lasi ta Soomes diisli peale panna. Viimane paat juba on kahe diisliga.
21.12.2014 at 09:02
Kaatri transport USA-st ja muud paadijuttuSee kütuseteema sõltub väga palju sõidustiilist. See suvi sai veedetud paar nädalat sõbra kaatri peal, millel 2 600hp diislit. Kui sõita tühikäiguga, siis võttis miski 7 l tunnis, samas oli võimalik 1,5 tonnine paak mõne tunniga tühjaks kaarutada. Kusjuures ka tühikäigul liikus üsna asjalikult edasi.
Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks
21.12.2014 at 10:42