Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Kätepuhastusaine
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kätepuhastusaine   1 2 3  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
Harry_R
Kätepuhastusaine
Nende kinnastega saab väga edukalt tööd teha.

http://www.becky.ee/et/toeoekindad/kummikindad/item/55-kummikindad-6237-6240

18.11.2010 at 08:23
ivoalaska

Kätepuhastusaine
Endale miskipärast kinnastega ei meeldi teha, kui siis suuremaid töid nagu rattavahetus jne. Mootori ja peenemate asjade kallal nokitsedes kindaid kanda ei meeldi. Senini olen kõik jama maha saanud tõepoolest pesupulbri ja Fairyga. Samas pole ka elukutseline mehhaanik ja iga päev käsi ei määri.

18.11.2010 at 11:32
tõnisson

Kätepuhastusaine
Pesupulbriga on siis vähe jama kui käed lõhki on.
Oma hääle annan sellele kollasele sidrunilõhnalisele ainele, vist oligi dreumexi oma? See teeb tõesti käed puhtaks.
Würthi pro miskine selline valge aine on küll täis pask.

18.11.2010 at 11:45
1 edit. Last edited 18.11.2010 at 11:46 by tõnisson
vvt

Kätepuhastusaine
Mina kasutan Valvoline Hand Cleanerit. Ei kiida ega laida. Paberiga käsi pärast päris kuivaks ei saa, ikka tuleb ämbris loputada. Kasutan ohtralt mingeid 5 kr paar maksvaid kootud kummimummudega sõrmikuid, ostan paki kaupa ja iga tööpäeva peale võib 1 paari arvestada. Sestap pole puhastamine ka eriline probleem. Töökojas on meil miski professionaalne kätepesu handcleaner (veega pesemiseks) (ei tea, mis nimi), see peseb küll täiesti puhtaks ja sellega ma pesen ka pead (peale auto all käimist, ei salli mütsi). Olen aastaid kasutanud ja mingeid kõrvalmõjusid ei tähelda.

Olen tähele pannud, et igasugu kalleid neopreenist vms nahataolisi töökindaid pole eriti mõtet "üldtööks" osta, liiga kallid et lõhkuda ja sõrmeotsad lähevad ikka kohe katki. Samas ühe neopreenkinnaste paari eest saab 4-5 paari kootud sõrmikuid. Keevitamise jaoks on mul eraldi need pika varrega keevitajakindad (Stokkeri omad, kallid, kuid sõmede vooder kõige paksem) ja rellaka jaoks mingid aiatöö omad (kootud sõrmik ei kaitse sädemete eest).

18.11.2010 at 14:14
2 edits. Last edited 18.11.2010 at 14:18 by vvt
anryo
Kätepuhastusaine
Kootud kindast tuleb ju kogu sodi läbi?

19.11.2010 at 10:14
v6sa
Kätepuhastusaine
Minu kätele pole peale Comma Manistaga ülekäimist küll midgi peale kerge sidrunilõhna jäänud. Isegi sihuke kõnts, nagu seda on korstnatahm, tuli üsna valutult maha, rääkimata tavapärasest õlist-piduritolmust-määrdemögast. Kergelt abrasiivne ja hind ei tapa.. Lisaks saab purgi tühejenedes tihedalt sulguva sangaga potsiku, millese remondi ajal hea pisikesi tükke hoida (ei jookse mööda põrandat laiali, kui õnnestub ümber ajada).

Kunagi oli miskine Würthi pudel - see toimis õlile hästi, kuid piduritolmust jagusaamiseks tuli vaeva näha.

19.11.2010 at 12:55
tarmo4x4ee
Kätepuhastusaine
Annaks samuti hääle Locktite 7850 (oranž 3-liitrine potsik). Kergelt abrasiivne, hästi puhastab ja lõhn ka meeldiv. Üks hea asi veel see, et kui loputusvett pole käepärast, siis võib ka niisama lapiga maha pühkida ja ei jää kuidagi ebameeldiv.
Samas enamik töid teen siniste nahk-riie kinnastega. Sinised on minu kogemuse järgi natuke vastupidavamad, kui punased. Viimased kipuvad õmblustest rebenema.
Hobi-mehhaanikuna leian, et käed ja nahk on kallimad, kui suhteliselt kallihinnalised kindad.
Ja kinnastega töötamise mugavus/ebamugavus on puhtalt harjumise asi.

Võibolla igapäevaleiba mehhaanikuna teenides mõtleks teisiti, ei tea.

20.11.2010 at 10:10
Tim

Kätepuhastusaine
Tööjuures kasutatakse würthi toodangut, ei kiida ei laida. Endale meeldib floora toodetav manu, eelista eestimaist :D See hüdroscandis müüdav oranzis plännis on kõige meeldivama lõhnaga siiamaani kasutatutest.

20.11.2010 at 12:04
KaroK
Kätepuhastusaine
Tallinnas Kadaka tee 62A tegutseb T-Puhtax nimeline ettevõte.
Koduleht: www.t-puhtax.ee
Tegemist kodumaise ettevõtmisega, kogemused nendega on väga meeldivad.
Tootesortiment on lai - saab puhtaks mootori, töökoja ja pärast käed ka.

Kätepuhastamiseks on Eestis toodetud kollane ja punane pasta.
http://www.t-puhtax.ee/et/puhtaks
Kollane pasta vähemalt oli mõnusa sidrunilõhnaga abrasiivne kraam.
Ei oma väga võrdlusmomenti Würthi pasta jms. toodetega, kuid käed läksid ilusti puhtaks.

Ei ole seotud antud ettevõttega, aga toetan kohalikku initsiatiivi :)

22.11.2010 at 13:22
viplala
Kätepuhastusaine
Veel üks, millest võiks eemale hoiduda. Viimased pool aastat just seda kasutanud, nüüd leitsin ka potsiku üles, kus peal nimi on.
Ei tee korralikult puhtaks, vajab kõvasti hõõrumist ja mis kõige napakam on, kui käsi pesed ja see must-õline aine, puhta randme peale läheb, siis hakka teda omakorda pärast sealt ka veel maha nühkima.
Toodetud Henkel'i poolt, samuti nagu Locktite 7850.

23.11.2010 at 13:29
compact
Kätepuhastusaine
quote:
Harry_R: Nende kinnastega saab väga edukalt tööd teha.

http://www.becky.ee/et/toeoekindad/kummikindad/item/55-kummikindad-6237-6240

Annan oma hääle seda tüüpi kinnastele, kummiosa on kestnud väga hästi ka õliga kokkupuutes, mul räbaldub tavaliselt enne riideosa. Kuna kinda käeselg ja osaliselt ka sõrmed on pealtpoolt riidest ei hakka nendes kinnastes ka pikema töö korral käed ebameeldivalt higistama ... nagu juhtub tavaliste kummikinnaste kasutamisel. Igasuguste kalliste käepesuvahendite ostmisest olen tänaseks loobunud, pärast tööd kindad käest ja lihtsalt tavalise seebiga kergelt üle pesta ja loputada ning mure murtud.

29.11.2010 at 13:52
partel

Kätepuhastusaine
Võrdlusteste pole teinud, aga see pole hätta jätnud:

http://www.dreumex.com/Pages/Products/Cleansing.asp?f_section=products&f_count=2#produkt8

Vaatasin, et üks koostisosa on C9-C16 ehk diisel siis. Samas on kosmeetikatoode.

Kindaid on ikka mitmeid erinevate operatsioonide jaoks. Lehmaseemendamise kindaid siiski mitte.

Nagu Madis mainis, siis mõni asi tahab läbi naha imbuda, näit metanool.

29.11.2010 at 23:21
ylovoitka
Kätepuhastusaine
Meil hinnatakse samuti Dreumex't.
Isiklik lemmik on CarBrite Grease Eater.

Objektidel käies kasutatakse Kent'i kätepuhastuslappe.

03.12.2010 at 23:49
Jaan
Kätepuhastusaine
Kinnastest veel niipalju, et kitsenahksed (sinised enamasti) kestavad paremini kui seanahksed.
Kunagi hakkas silma veel selline nimi nagu mechanix gloves, kuid ei ole seda siinmail ammu kohanud.

04.12.2010 at 19:34
diesel
Kätepuhastusaine
mechanix on täitsa eestimaal saadaval. isegi sellised nimetissõrme külges olevate led lampidega kindad valikus olemas. peab tunnistama, et täitsa pädevad asjad.

04.12.2010 at 21:17
viplala
Kätepuhastusaine
quote:
Astro SS:
quote:
Timo: Diisel jätab tõesti käed haisema. Ise olen iga päev tehnika kallal, puutun kokku igasuguse õli ja mustusega nagu diisliõli, siduri ja piduritolm, tahm j.n.e. Olen proovinud Würthi tooteid- üks sõna ainult selle jaoks- kallis pask, millele on nimi külge pandud, nagu enamus würthi keemiast, siin mõtlen nt mootoripesu ja autopesu vahendeid! Ma ei mäleta enam kus, aga kellegil oli garaasis kunagi selline toode, nagu Locktite 7850 hand cleaner. Ausalt, sellest paremat kätepesu vahendit pole veel leidnud.
Kergelt abrasiivne, mõnusa lõhnaga vahend. Võtab kätelt maha pm kõik asjad, isegi aerosool värvi, samas ei kuivata, ega kahjusta kätt ega midagi. Ennem oli pidevalt probleem, et kui reedel mingi üritus oli, ei tahtnud nagu eriti minna, sest käsi ei saanud puhtaks :D . pesupulbri ja harjaga nühkimine aitas ainult, aga pärast käed marraskile nühitud.
Seda vahendit julgen soojalt soovitada, viimased 4 aastat ise kasutanud ja käed otsas veel. Mina ostan seda Paide Hydroscandist. Mujal silma jäänud vähestes kohtades. 3l pumbaga potsik maksab mingi 350 raha. On ka väiksemates anumates minu meelest.
Kuna minu töö on piisaavalt suurte mootoritega ja need on seest piisavalt määrdunud,siis olen igasugust 'sitta' oma käte puhastamiseks proovinud.

Olen kasutanud ilmselt kõike , alates Würthi kogu valikust,Comma,Valvoline,Pennzoil ........

.. tänase hetke parim on see sama Loctite oranz topsik pumbaga

Komistasin vana teema peale. Eks aega on vahepeal merre voolanud kõvasti, ning proovitud ka megalt erinevaid tooteid :). Tänaseks vist pea kõiki turul olevaid aineid ja ma võin käe südamele panna, ning vanduda, et tõesti, Locktite 7850 on parim mis saada on. ainuke häda sellega on see, et letis küsitakse valusat hinda. Üle 40 euro 3l maksab kuramus, aga nii tõesti kui tõesti, paremat kätepuhastusainet pole saada meitel või ei ole olemaski teist. Kõikvõimalikud Dreumex'id ja muu taoline on paras kõnts 7850 kõrval. Soovitan ära proovida. Ma ostsin täna just, ei tea mitmendat korda, seda ollust.

24.09.2015 at 01:08
trs200
Kätepuhastusaine
Minu hääl läheb ka loctite oranžile potskale. Odav alternatiiv on fairy ja hari või švammi karedam pool.
Aga sellest parem on piisav varu puhti kindaid ja ühekordsed kummikindad. Nitriilkindad on äkki 5 euri 100tk pakk. Raudselt on mingeid paremaid ka. Lisaks kasutan tamrexi või tööohutuskeskuse punaseid sünteetilise peopesaga kindaid ja mingeid valgeid üleni nahast kindaid keevitamiseks ja plekitöödeks. Iga töö jaoks oma kinnas. Professionaalne õlinäpp muidugi naerab selle peale, sest kui tempo on taga, siis need ühekordsed kummikindad kipuvad eriti kiiresti katki minema.

25.09.2015 at 15:50
pimeroolis
Kätepuhastusaine
quote:
Astro SS:
quote:
Fog: Tavaline Fairy on ikka tegelikult sigahea asi, ei pea kuskilt X kohast ostmas käima, ning enamus rasvaseid-õliseid asju tuleb kätepealt maha nigu niuhti. Pole veel vajadust näinud garaazi midagi muud soetada.

Mulle tundub, et su kokkupuuted diiselmootoritega on kesised .... :devil

edit: kummikinnastest on ainult õlikindlad nn 'sinised' ehk nitriiilist kindad
Kasutan ka neid kindaid, hoiab kenasti käed puhtad. Ei ole tingimata vaja miskist spesiaalkeemiat kasutada. Seep ja vesi teeb käed puhtaks. Sõrmede tundlikus pea sama mis ilma kinnasteta. Kaua käes ei hoia peab vahepeal hingata laskma. Aga minu meelest eriti asjalik leiutis. Ja kokkuvõttes ei tule kallim kui spesiaalpesuaine.

01.10.2015 at 23:41
krss

Kätepuhastusaine
quote:
Kõikvõimalikud Dreumex'id ja muu taoline on paras kõnts 7850 kõrval.
Kuna on asja paljudesse erinevatesse töökodadesse, on olnud kah võimalus proovida kõikmõeldavaid vahendeid ja tsiteeritud lause asemel ütleks pigem seda, et nad kõik toimivad nii nagu ette nähtud, ükski pole kõnts. Lihtsalt meie kõigi nahk on erinev ja ka muutub koos vanusega. Minu naha jaoks sobib kõige paremini see LM oma

18.10.2015 at 23:02
Timo

Kätepuhastusaine
Samuti proovinud kõikvõimalikke vahendeid. Paremat Loctitest lihtsalt pole. Mõni saab ligilähedale, aga kas on vastik hais pärast, või jätavad käed ligaseks. Masinaid näppinud 15+aastat igapäevaselt ja peale loctite kasutama hakkamist töö palju lõbusam. Peale tööpäeva käed ideaalselt puhtad, ilma suurema vaevata ja ei pea häbi tundma, kui kuskile üritusele minek.

20.10.2015 at 17:58
viplala
Kätepuhastusaine
quote:
krss:
quote:
Kõikvõimalikud Dreumex'id ja muu taoline on paras kõnts 7850 kõrval.
Kuna on asja paljudesse erinevatesse töökodadesse, on olnud kah võimalus proovida kõikmõeldavaid vahendeid ja tsiteeritud lause asemel ütleks pigem seda, et nad kõik toimivad nii nagu ette nähtud, ükski pole kõnts. Lihtsalt meie kõigi nahk on erinev ja ka muutub koos vanusega. Minu naha jaoks sobib kõige paremini see LM oma

Ju siis sa ei ole neis kõikvõimalikes töökodades teinud kõikvõimalikke töid paljaste kätega, sest ma olen ka seda LM'i seepi proovinud, ning tulemus ei ole kaugeltki Loctite vääriline, ning kommides väidet Dreumexi kohta, ma kinnitan veel korra ja võiks isegi kihla vedada, et Dreumex on pask, võrreldes Loctite seebiga. Eelnev lause kippus küll veits puberteetlikuks vihapurskeks minema :), kuid tõde on seal olemas, mida on võimalik ka kontrollida, ning testida äärmuslikes olukordades nõgist, õlist ja verest määrdunud käte kaasabil :)

21.10.2015 at 01:50
1 edit. Last edited 21.10.2015 at 01:51 by viplala
johndoe
Kätepuhastusaine
Täna sai siis katsetatud "tagurpidi" käte puhastusainet. Seisis mul poolaastat riiulis, kingituseks saadud ja olin asja suhtes skeptiline aga kuna täna pidin töötama asjadega mis on kaetud vana õli ja ketivaha seguga mis üldiselt kätelt maha ei tule siis sai purk lahti tehtud ja proovitud. Peale tavalise seebiga(loe:lapsele sobiva) pesu on käed puhtad. Peab olema ainult meeles enne tööle asumist kätele kanda :)

06.06.2016 at 10:01
anryo
Kätepuhastusaine
Ma mäletan, et kasutasin sarnast ainet aastaid tagasi Baltmotorsis praktikal olles - ja võin samuti kinniatad, et töötab. Kõige suurem mure oligi, et tihti unustasin enne sellega käed kokku teha.

06.06.2016 at 14:18
1 edit. Last edited 07.06.2016 at 12:51 by anryo
wagoneer
Kätepuhastusaine
Garaazis veedetud aja jooksul ka igasugu sodi proovitud. Kunagi oli Würt-il päris hea pesuaine. Mingi aeg see aga asendati mingi mõtetu ollusega. Peale erinevate jamade katsetamist jäänud ka truuks Locktite 7850-le. Hind on jah krõbe, aga teeb käed kenasti puhtaks.
Proovisin ka seda versiooni,et määrid käed enne kokku kui tööle hakkad :D Kahjuks on liiga sagedane olukord kus korraks garaazist läbi astudes,et midagi vaid mõõta või vaadata, avastad ennast paari tunnikese pärast usinasti tööd tegemas.
Aga muidu nagu enam vähem toimis see asi küll.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`

06.06.2016 at 20:41
ivoalaska

Kätepuhastusaine
Kasutan miskit kollast Comma toodet ja siiamaani olen käed ilusti puhtaks saanud.

Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks

07.06.2016 at 06:57
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kätepuhastusaine   1 2 3  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.