Poster |
Message |
trs200 |
Top Gear USA
Kindlasti on, aga pigem on see negatiivne. Kui originaalsest topgearist saatejuhid välja jätta, siis ülejäänu on lihtsalt professionaalselt filmitud ilusad autod. Paras autosalongi seinale taustaks jooksma panna. Ameeriklased peavad nüüd tõestama, et saab ka ilma nende saatejuhtideta sama head asja teha. Võibolla neile kõlbab ka peaaegu sama hea ja ma olen lihtsalt rumal perfektsionist.
Igasugustest koopiatest tuli just meelde prantslaste Taxi seeria ja jänkide koopia, kus trullakas neegritädi trikijalgrattal ja kollases imetaksos kildu rebis ning mingeid trikke üritas teha. Tõenäoliselt ei sobi lihtsalt minu ja keksmise ameeriklase maitse. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.03.2012 at 11:23 |
|
mats36 |
Top Gear USA
Tegu on eelkõige ikkagi meelelahutusega kui perfektsuseni lihvitud saadetega. Teadagi on ameerika maa rahvas väga kergesti lõbustatav - selleks ka sellised nö tobedad naljad ja muu selline. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.03.2012 at 12:08 |
|
prr |
Top Gear USA
Noh, võetigi usa versioon tv3'st maha või? Kava näitab üht, telekas teist...
14.03.2012 at 23:12 |
|
täpp |
Top Gear USA
quote: prr: Noh, võetigi usa versioon tv3'st maha või?
Jah, oja ummi kraaksatas moloraamatus: GUUD NJUUS! Alates tänasest on televaatajate tungival nõudmisel TV3-s tagasi Briti Top Gear! 8. hooaeg rullub ekraanidel lahti juba kell 22:30.
14.03.2012 at 23:19 |
|
trs200 |
Top Gear USA
Jumal tänatud |
14.03.2012 at 23:25 |
|
antoonio |
Top Gear USA
Sitavata TV3 on jep haige asi. Rahva tungival nõudmise, ülipopulaarne jne jne superlatiivides. Ehk näitame aga juba lugematu arv kordi eetris olnud asju kuni isegi alzheimeri käes vaevlevad persoonid suudavad lõpuks äratundmise rõõmu tunda.
14.03.2012 at 23:45 |
|
prr |
Top Gear USA
Mage kartul ja maitsetu liha sunnib inimest harjumuse ajendil ikka maitseaineid lisama. Ikka ja jälle. Olgugi, et see kõik on juba tuttav värk.
Mina isiklikilt ei suudaks seda lääget ja maitsetut koopiat rohkem vaadata. Tarbin pigem teada-tuntud head saadet kaavõi korduses edasi.
14.03.2012 at 23:53 |
2 edits. Last edited 14.03.2012 at 23:55 by prr
|
trs200 |
Top Gear USA
Sama siin. Avastasin küll alles poole pealt kanalit vahetades, aga vaatasin heldimusega juba maeiteamitmendat korda seda episoodi. Diagnoositud alzheimerit ei mäleta
Jänkidele tunnen kaasa ja loodan, et neile ei ole kunagi enne briti varianti näidatud. |
15.03.2012 at 21:32 |
|
mats36 |
Top Gear USA
Minu meelest oli lausa mitu osa seal koos.... kuidagi jube järsku tulid äkki uudised ja siis juba märgatavalt parema kvaliteediga civicu review... Mingi mäger oli tol õhtul sees igastahes... Kuigi oleks USA variandis just hea osa tulnud. |
16.03.2012 at 07:42 |
|
Rein000 |
Top Gear USA
Jah DeVille oleks tahtnud ära vaadata, kuigi Inglased USA s oli ka väga hea |
16.03.2012 at 11:49 |
|
reisisell |
Top Gear USA
Minu meelest pole sel USA Top Gearil häda midagi. Ok ma saan aru küll, et sõnaosavuselt nad inglismannide tasemele ei küüni, aga autod on seal vähemalt huvitavad mitte igavad euro ja jaapani iseloomutud plönnid. Samuti teevad nad igasugu ebanormaalseid "tükke" a´la üritavad minivan-idega üle suurte mägede sõita ja igasugu muude odavate rihmadega võimatuid takistusi ületada. Võibolla on asi selles, et olen ise seal maal 2x käinud ja näinud millised aparaadid seal ringlevad ja millised teed neil on. Ausalt öeldes tekitab meeletut kadedust:-) |
19.03.2012 at 18:06 |
|
malloc |
Top Gear USA
Noeitea, jääb tunne nagu need, kes kommenteerivad, et tegu on inglaste poolt maha viksitud saatega, pole vist rohkemasse, kui nimesse viitsinud süveneda ning teevad selle järgi järeldusi.
Pmtslt. kogu programm on ju lihtinimese meelelahutusena challenge'd, alates vanakooli "moonshine run-ide" tegemisest kuni üliandekast autojuhist saatejuhi Tanner Fousti millegi võitmises, mis on autodega seotud. Ei üritatagi teha inglise huumorit, rääkida autouudiseid või teha review-sid meile kättesaadamatutest superautodest. Lihtsalt toores lihtinimese huumor ja meelelahutus, mida esitavad 3 täiesti erinevat autope*est karakterit. Niiöelda maha on viksitud ainult Stig ja see kuulsustega jutustamine, mis isiklikult meeldib USA omas isegi rohkem, kuna siiamaani kõik staarid seal saates on ka meile tuttavad ning pole ainult konkreetse riigi kohalikud staarid. Minu arust täiesti arvestatav meelelahutus, igaljuhul parem, kui UK TopGeari 2004 aasta osi 156-ndat korda vaadata autodest, millele on vahepeal juba 2 facelifti ja 1 uus mudel välja tulnud. Minu arvates nt. UK TopGeari viimane hooaeg oli 75% ulatuses üldse täiesti igav. Väärt ja huvitavaid osi oli mõni üksik (hooaja viimane nt. oli ehk paari aasta taguste tasemel).
Rõve ja halb koopia oli Austraalia TopGear: tegu oli täiesti mõtetu, igava ja saamatute saatejuhtidega saatega. |
19.03.2012 at 20:01 |
|
reisisell |
Top Gear USA
Olen sinu kommentaaridega 100% nõus. |
20.03.2012 at 09:40 |
|
ervin |
Top Gear USA
ma ei kujuta ette kas asi on harjumises, aga minuarust on iga osa järjest lahedam. päris hea vaatamine "originaali" kõrvale. vaata, et kohati paremgi. |
27.02.2013 at 23:29 |
|
krooks |
Top Gear USA
Tom Hardy and former Finnish Formula One driver, Mika Salo, drive from Yakutsk, the coldest city on Earth, to Oymyakon, where temperatures have been recorded at minus 70 degrees Celsius. The only way to travel by car is along the 1,260-mile Kolyma Highway, known as the Road of Bones. Built by Gulag prisoners from the Joseph Vissarionovich Stalin, this frost-covered track is only passable in winter when the rivers are frozen over. Drivers need follow only one rule: do not turn off your engine as it might never start again.
Driven to Extremes
s1e1-http://limevideo.net/mo66t8zrtzy1
Muriclastega kyll ei liigelda british made shows aga seiklejale hingele saab natuke funi ikka.
25.03.2013 at 12:50 |
1 edit. Last edited 25.03.2013 at 12:51 by krooks
|