| Poster |
Message |
rai |
kere värvimine
Sellise töö puhul peaks olema kokkulepe, et klient ei peedi hinnaga ja töövõtja ei tegele kasumi maksimaliseerimisega. .
Mulle pakuti mõni aeg tagasi täiesti sirge kuid üleni värvitäketega linnamaasturi ülevärvimise hinnaks umbes 28 000- 32 000 koos kmga ja garantiiga. Alternatiivvariant kuskil hiinalinna garaažis oli 15000krooni. Arvest ja garantiist võis viimasel juhul ainult und näha. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.07.2010 at 22:06 |
|
R.Ott
|
kere värvimine
quote: kaedoo:
Sedaan - Luukpära ülevärv 10000- sellest saan mina aru,et võetakse poest värv,kallatakse püstolisse ja kantakse autole.Kui vaadata järgnevaid ridasid siis saab selle auto värvimisest+eeltöödest+monteerimistööd+plastikdetailid ja käibemaksust vabalt 50K eeku.Lisaks on Su auto suurem kui tavaline auto+ta on ameeriklane+omanikul on alergia usaraudade vastu+kui Sul on usaraud on Sul ka raha..Nii lihtne ta ongi+omal nahal tunda saadud
Mai alul rääkisin selle inimesega ja vähemasti lahtise auto puhul kuulus sellesse hinda (ilma soodustuseta loomulikult) ka kapotilt rahekahjustuste kõrvaldamine jm. tavapärased eeltööd. Me ei arvagi, et selle hinna eest saab tippkvaliteeti, kuid kuna auto on sõitmiseks (ja mõnuga), siis värvkatte kvaliteet sõiduomadusi ei mõjuta ning peaks olema selline, et ta vähemasti rõve välja ei näeks. Mis puutub klassiku taastamisse, siis seal on teised lood. Ma esialgu ei pööranud tähelepanu (ehk ei hakanud kohe silma) auto, mida värvida soovitakse ja soovisn vaid tuua välja hinda, millega eeltöö ja vastse värvi tavaliikurile. Vabandan siis offtopiku eest.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.07.2010 at 22:36 |
|
kaedoo
|
kere värvimine
quote: R.Ott: quote: kaedoo:
Sedaan - Luukpära ülevärv 10000- sellest saan mina aru,et võetakse poest värv,kallatakse püstolisse ja kantakse autole.Kui vaadata järgnevaid ridasid siis saab selle auto värvimisest+eeltöödest+monteerimistööd+plastikdetailid ja käibemaksust vabalt 50K eeku.Lisaks on Su auto suurem kui tavaline auto+ta on ameeriklane+omanikul on alergia usaraudade vastu+kui Sul on usaraud on Sul ka raha..Nii lihtne ta ongi+omal nahal tunda saadud
Mai alul rääkisin selle inimesega ja vähemasti lahtise auto puhul kuulus sellesse hinda (ilma soodustuseta loomulikult) ka kapotilt rahekahjustuste kõrvaldamine jm. tavapärased eeltööd. Me ei arvagi, et selle hinna eest saab tippkvaliteeti, kuid kuna auto on sõitmiseks (ja mõnuga), siis värvkatte kvaliteet sõiduomadusi ei mõjuta ning peaks olema selline, et ta vähemasti rõve välja ei näeks. Mis puutub klassiku taastamisse, siis seal on teised lood. Ma esialgu ei pööranud tähelepanu (ehk ei hakanud kohe silma) auto, mida värvida soovitakse ja soovisn vaid tuua välja hinda, millega eeltöö ja vastse värvi tavaliikurile. Vabandan siis offtopiku eest.
Oot-oot,sellest mina küll aru ei saa-tipp kvaliteet!Mida kuradit,kui värvid siis olgu korralik,kui teed mootori või sõlmede remonti,siis ei jääta tihendeid panematta polte ei kaotatta ära.Samas pakub üks siin poleerimis töid kolmes hinna klassis ja viimast teeb ainult eriväljaõppe saanud spetsialist väga heade vahenditega.Sellistele tuleks koju saata ka torulukkseppi viites kategooriates,et saaks oma ajusid k....da.Sorry,kett läks maha sellist nõmedust lugedes,sest kui teed eeltöö ja värvid siis ei tohiks pind lainetada,värv joosta,lakk liiga pehme olla.Teine asi on ,kui tahad peale iga kihi kandmist poleerida ja kihte palju,sellest ma saan aru(töö maht),mitte tipp kvaliteedist.Kõik asjad antud mahtudes tuleks teha korralikult,mitte peedistada tavainimesi.Ma olen jälle rahulik kuigi oma auto värvitöödega pole rahul.
|
07.07.2010 at 23:01 |
|
PlyVal64 |
kere värvimine
quote: kaedoo: viimast teeb ainult eriväljaõppe saanud spetsialist väga heade vahenditega.
Spetsialist Parimal juhul võib seda tegelast nimetada oskustööliseks, spetsialist on see, kes poleerimismasina projekteerib ja poleerimiskeemia koostise välja mõtleb! Lenini idee, kus kähmaka arust võis iga karjanaine riiki juhtida, on ikka liiga juurdunud. Iga värvitöökoja ees peaks olema miniatuurne ja legendaarne Veera Muhhina taies "Tööline ja kolhoositar", väga sedapidi tundub. Ära peaks vahetama küll tööriistad, mehele värvipüstol ja naisele liivapaberiklots kätte... See, et mingi tegelane on iseenda palgatööks vajalikud töövõtted omandanud ei tee teda veel millekski muuks. |
08.07.2010 at 11:59 |
|
rivo09 |
kere värvimine
Olgu kuidas on aga alla 50 keek i korraliku tulemust suhteliselt võimatu saada. Suure auto materjali kulud kindlasti üle 10 eek i ,tegija palk ca 18 , ruumi rent, muu personal, amort , kommud jne. See kui keegi teeb haltuura korras on ise asi aga see jutt et kui teed siis korralikult on bs ja poleerimist saab kindlasti erineva kvaliteediga ja seetõttu erineva hinnaga teha. |
08.07.2010 at 00:56 |
|
zuurik
|
kere värvimine
50k auto värvimisele..ja järgmine hommik keegi parklas mõlgikese sisse löönud. Ma 50k pole küll värvi alla magama pannud aga kui värvida lasin masinat siis 2 nädala pärast oli uksele mõlk löödud sestap hakkasin ka vaikselt värvimises kätt harjutama 
09.07.2010 at 02:51 |
|
hunt
|
kere värvimine
Kui mul oleks värvimise häda ukse ees, ma võtaks ühendust foorumisõbrakesega 'Maik' ja uuriks tema kaudu asju ...
Ta siin väitis, et Viljandis sai (saab) auto 15- 20 Keeguga ka uutvärvi kuue selga ..
Igatahes viie meetri pealt vaadatuna on tema autod olnud igatahes kõvad küll !
Irisema hakkamise mõtetega pole neid lähemalt uurinud.
Ja kui tema auto värvijale veel 25 tuhhi pakkuda !?
09.07.2010 at 08:53 |
|
Motorist
|
kere värvimine
Peaks lisama pisikese rea. "Odav ja hea " nagu pesupulbri reklaamis, ei käi tegelikkuses kokku.
Odav töö saab olema odav töö ja heaga pole seal mingit pistmist.
Hea töö tähendabki et on panustatud aega, oskusi, raha. st et HEA=Raha. Kus ja Kui palju see on juba teiste foorumlaste autosid uurides selguv faktor.
Ametlikes firmades maksad sa siiski ikkagi kinni nii töömehe palga kui maksud, nii firma omaniku lexuse ja jahi kui ka riigiisadele antava kohustusliku andami. Sellest ka ilmselt see 50K ja plus tuleb. Mina saan sellest aru kuid mul pole raha kõiki neid käsi toita. Sestab hetkel praktiseerin oma autode peal. Kliendi auto tuleb siiski alati viia kvaliteetsesse kambrisse tegemisse. NB Tartus on ka vanu tegijaid kes on juba banaania algusaegadest autosid teinud. Ühed härrad olla siin ka lausa ühe kurja camaro mõttetus 25 ruuduses garaazis väga ilusaks teinud. Mismoodi.......ei tea? Kuid oskused on peamine .
Raske saab olema see tee sul. Kõhklused ja valikute virrvarr.
Edu. Auto on tehtud ja tuleb midagi huvitavat. Eks näis mis värviga suudad üllatada oma mustangil. Loodame et ei ole päris kloon 60Secondile...
09.07.2010 at 11:07 |
|
sanlain73 |
kere värvimine
Edu. Auto on tehtud ja tuleb midagi huvitavat. Eks näis mis värviga suudad üllatada oma mustangil. Loodame et ei ole päris kloon 60Secondile... Värviks on valitud must. Päris kloon ei tule aga kes ei tea , selle jaoks on ta ikkagi kadunud 60 sek. Tegelikult on mu auto juba seda värvi. Panin selle teema lihtsalt huvi pärast, et teada saada, mida on teised oma autode võõba eest välja käinud, kaua tööd on aega võtnud ja millise innuga need maalrid projeke teevad. Minu auto on juba 4 kuud värvijate käes aga valmis ta igatahes pole, sest mingisuguseid töid tuleb ikka ja jälle millegipärast vahele. |
09.07.2010 at 22:04 |
|
anti
|
kere värvimine
quote: sanlain73:
Värviks on valitud must.
Must värv, jah, isegi pisivigu ei andesta.
|
10.07.2010 at 08:37 |
|
Maik
|
kere värvimine
Edastasin selle topicu ühe värvijale , lubati vist pakkumine saata. Kärmas rada grupp - teevad pidevalt kusjuures usakaid viljandis, bussid-jeebud jne. Tooja nimi hetkel meelde ei tule.
Minu autod on olnud minujaoks küll üsnagi hea kvaliteediga - samas need pole kindlasti nii suures mahus pahteldamist ka vajanud.
Hiljuti värvisin ära oma Corveti mõlemad uksed, ees numbrialuse stange osa, mõlemad peeglid, tagaluugi pahteldus (tiivaaugud kinni ja uus värv) luugile, täis katuseluugi remont ja värv mis lendas pealt ära nii 70km/h mööda kruusa (klaasriie suht katki eest-tagant, neetidega magneesiumosa remont,kuna keevitada ei õnnestunud kuidagi) , terve auto täis poleerimine korralik - hinne oli 6000eek. (tõsi küll, ustele suudeti talvel kollede tegemise täkkeid teha nii,et sealt ma täishinda ei maksnud) . Sellegipoolest arvan,et tallinnas ma selle hinnaga kaubale ei saaks.... värvimata jäid vaid esi-tagatiivad-taga-esi stange - oletame,et see oleks veel 6k pannud - tlnast vist ikka alla 25k pakkumist ei saaks... - siiski, pahteldamist seal otseselt minimaalselt nii,et teema algataja autoga jätkuvalt võrrelda ei saaks.
Ja vist pole topicu algataja veel rääkinud mis kvali taga ajab - show oma või niisama,et ilus oleks.
Enda auto kvaliteediga olen väga rahul - ütlesin,et tehku pikem pikemalt, peaasi,et mitte üle perse. Corvett mul eestis käies dailydriver seega kannatasin lausa 2-3 päeva sellepärast :=) Aga samas sõidan ma eestis enamvähem ainult sellega.
edit: lugesin nüüd sanlaini viimast posti -- ..ee.. 4 kuud ? Mul oli üle 2 kuu ühe värvija käes ja asi ei edenenud , tõin sealt auto treilaga ära ja maksin tema osa tööst kinni , mis oli tolleks hetkest vast nii 3k ilma värvita - ja teises kohas sai auto NÄDALA ajaga valmis , sama töö mis esimene värvija nimetas väga nussiks võimatuseks....
10.07.2010 at 21:51 |
5 edits. Last edited 10.07.2010 at 22:05 by Maik
|
sanlain73 |
kere värvimine
Ja vist pole topicu algataja veel rääkinud mis kvali taga ajab - show oma või niisama,et ilus oleks.
Kui 50 k ja peale auto tegemise eest tuleb välja käia, siis peaks ikka kvaliteedist ka rääkima. Lihtsalt harja ajab punaseks see, et 4 kuud on tehtud, aga selle aja sees on vahele võetud ja uue värvi selga saanud juba teab mitu autot. Kui see auto on minu jaoks hobi ja ma pean selle eets maksma, siis värvija jaoks on see ikkagi tõõ. Miks hakkavad värvijad arvama seda, et see on neile ka nagu hobi? Teevad siis kui aega on ja võtavad ikkagi 50 k. Võibolla olen ma millegist valesti aru saanud, või olen oma autoga vales töökojas. |
11.07.2010 at 13:47 |
|
zuurik
|
kere värvimine
vale töökoda pigem jah 
11.07.2010 at 14:21 |
|
antsu |
kere värvimine
Ei hakand uut teemat tegema ja kysimus järgmine: oleks tarvis veits pleki tööd teha ja värvida(sobiva hinnaga) GMC-safarit(vasak esi tiib,uks ja stange),värv on endal olemas. Asukoht Tallinna ligidal.
Tänud. |
20.07.2010 at 10:04 |
|
Koit
|
kere värvimine
Oleks tarvis üks 97a. DeVille üle värvida. Valget värvi auto ja valgeks peaks ta saama ka. Keretöid ei vaja ja praegune värv on täitsa korralik seljas tal. Probleem selles, et oli väike pauk temaga ja nüüd ei saa uusi detaile ülejäänud autoga samat värvi. Kes oskab soovitada hea käega värvijat, võiks mulle sellest mailile teada anda: koit41@gmail.com
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95 |
12.11.2010 at 01:19 |
|
zuurik
|
kere värvimine
Toonide kokkuajamiseks ongi ju hajutus ja sellega peaks iga leiba teeniv maaler hakkama saama
13.11.2010 at 13:04 |
|
hunt
|
kere värvimine
Jutu jätkuks ....
Tarvis oleks üks stange üle maalitada lasta ... asi uus ja mingi krundi all .
Ei ole küll maailmameister hinnaspordis, aga 100 joorot, mida nagu kusagil popis kohas küsitakse - tundub ikka javna palju ..
Ei veena see jutt, et materjalid kallid .. ja riigimaksud suured.
OT : Hambaarstil on ka ''materjalid kallid '' .. aga tegelikkuses ikka üle 10 % arvest kuidagi nende peale ära ei kulu !?
On kellelgi häid ideid ?
Tallinn - soovitav koos külgekruvimisega, värvitoon miski tumesinine metallic.
15.04.2011 at 17:24 |
|
Olds
|
kere värvimine
quote: Koit: Oleks tarvis üks 97a. DeVille üle värvida. Valget värvi auto ja valgeks peaks ta saama ka. Keretöid ei vaja ja praegune värv on täitsa korralik seljas tal. Probleem selles, et oli väike pauk temaga ja nüüd ei saa uusi detaile ülejäänud autoga samat värvi. Kes oskab soovitada hea käega värvijat, võiks mulle sellest mailile teada anda: koit41@gmail.com
Tartus oskaks sulle väga väärt kohta soovitada, Sul auto aga vist Tallinna kandis?
15.04.2011 at 19:02 |
|
Vanaisa
Moderator |
kere värvimine
Olds - vaata Koidu postituse aega ka 
see masin ammu uue kuue all. |
15.04.2011 at 19:23 |
|
tfr
|
kere värvimine
quote: hunt: Ei ole küll maailmameister hinnaspordis, aga 100 joorot, mida nagu kusagil popis kohas küsitakse - tundub ikka javna palju ..
Krooniajast ma mäletan, et standardne taks oli 2k/detail. Seega 100 joorot on isegi hinnalangus ju 
15.04.2011 at 20:35 |
|
hunt
|
kere värvimine
ikka 1000 oli
15.04.2011 at 20:45 |
|
Rein000
|
kere värvimine
Aga sellegipoolest võiks tartu väärtmehe andmed kirja panna. |
15.04.2011 at 20:56 |
|
wagoneer |
kere värvimine
quote: hunt: ikka 1000 oli
see 1000 natuke odav tundub. 2000 oli selline tavaline hind nagu ka tfr mainis. Kindlasti kuskil keegi tegi ka 1000.- ja 500.-
hetkel just uurisin bjuumeri ukse värvimist ja taheti ka 2000.- eek. (küsisin mingist 4 kohast vast hinda)
seega 100.- juurot on päris hea.
nii,et kui saladus pole siis maini kus see koht pesitseb. pakuks neile ka natuke tööd kui hinnad head.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
15.04.2011 at 21:23 |
|
Rein000
|
kere värvimine
Buumerile lammerist ei saa õiget värvi ust, ilma et peaks värvima? |
15.04.2011 at 21:37 |
|
viplala |
kere värvimine
quote: Rein000: Buumerile lammerist ei saa õiget värvi ust, ilma et peaks värvima?
Mis jutt see nüüd on? Egas neil mingeid x värve pole kasutatud. Oleneb lammari buumarite valikust.
|
15.04.2011 at 21:43 |
|