Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - FMCE Ford Mustang 45th Anniversary cruise Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
FMCE Ford Mustang 45th Anniversary cruiseNonii... kaua oodatud video sai mul nüüd lõpuks valmis. Tuli teine suhteliselt lühike, sest tahtsin jätta ainult enam-vähem normaalsed kaadrid ja meie augulistel tänavatel neid paraku väga palju ei saanud. Edaspidi võiks mõelda pildi stabiliseerimisele mehaaniliselt/tarkvaraliselt, kuid hetkel mul need vahendid veel puuduvad. Sel juhul peaks üsnagi Top-geariliku materjali kätte saama.
Arusaadavatel põhjustel ma juba filmisin tookord Paveli sinist Stangi teistest veidike rohkem, sest tema oli ju see, kes oma rooli naisele usaldas ja ise hoopis Suburbani rooli tuli
11.05.2009 at 19:15
2 edits. Last edited 11.05.2009 at 19:23 by speedbird
quote:speedbird: Nonii... kaua oodatud video sai mul nüüd lõpuks valmis. Tuli teine suhteliselt lühike, sest tahtsin jätta ainult enam-vähem normaalsed kaadrid ja meie augulistel tänavatel neid paraku väga palju ei saanud. Edaspidi võiks mõelda pildi stabiliseerimisele mehaaniliselt/tarkvaraliselt, kuid hetkel mul need vahendid veel puuduvad. Sel juhul peaks üsnagi Top-geariliku materjali kätte saama.
Arusaadavatel põhjustel ma juba filmisin tookord Paveli sinist Stangi teistest veidike rohkem, sest tema oli ju see, kes oma rooli naisele usaldas ja ise hoopis Suburbani rooli tuli
Tänud kauaoodatud video eest. Eks ma pärast anna teada kuidas tulemus on
Edit: Väga ilus video oli.
Eriti ajas mind irvitama seal viimastel sekunditel "driftida" üritav OOOO
Suured tänud ja loodame, et jätkad ikka oma videote tegemist. Vajadusel võin abiks olla juhtival positsioonil olemisega
FMCE Ford Mustang 45th Anniversary cruiseCOOL VIDEO!!! 1000 komplimenti Speedbird´ile ehk Georgile. Selline video peaks olema KINDLASTI nii FMCE leheküljel, kui ka Youtube´is. Kui autor muidugi lubab
11.05.2009 at 20:17
FMCE Ford Mustang 45th Anniversary cruiseVäga hea, et meeldib. Oma lehele võite selle vabalt panna, aga youtube kahjuks ei luba selle heli kasutamist ja see filtreeritakse automaatselt välja. Isegi kui tegu on sellise süütu videoklipiga. Minu arvates annab tuntud artistide musa ikka kõvasti videole juurde ja seda ei tohiks ära kaotada.
11.05.2009 at 20:38