Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
madis |
autod filmi
Khm, mitte "nagu Soome film" aga puhas Kaurismäe kopimine.
Paneks 2 punkti 10st. Film ei ole hunnik pilte, filmil peab olema sisu ja pildikeel. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.01.2009 at 22:56 |
1 edit. Last edited 01.01.2009 at 22:56 by madis
|
Madlobster |
autod filmi
Mulle meeldisid paljad naised (mitte need vanad) ülejäänust ei saanud suurt midagi aru.
Aga ega sellesmõttes kunst ja mina pole kunagi eriti suured sõbrad olnud.
Edit: A üks asi oli mis minuarust oli sajaga hästi välja mängitud oli see töllmokast selveri turvamees. |
01.01.2009 at 22:57 |
1 edit. Last edited 01.01.2009 at 22:59 by Madlobster
|
PlyVal64 |
autod filmi
quote: fire83: väga hea oli
Tuleb tõdeda, et Eesti filmiklassikutel on tuline õigus: see on nagu oma sitt, et ikka vaatad...
No kurat, mida uuem "film", seda hullemaks läheb. Einoh, tissi ja nussi oli, nagu ilma selleta ei möödu ükski "korralik" Eesti film viimasel ajal. Hakkas juba lubama, et leidub Eestis filmitegija, kes suudab asja algusest lõpuni teha. Aga kus sa sellega, järjekordselt on mõistus peale pooltundi otsa saanud ja viimane tund oli puhas raharaiskamine ilatsemise vormis. Mingid haiged "eesti filmile omased märgilised lahendused".
Ainulkt kolm naispeaosalist olid tõsiseltvõetavad. Probleem olemas, lahenduseks aga Klassile vastandlikult sulasitt. Lõpetage raha raiskamine ja "zuure gunsdi degemine" kui mõistus ei kanna. Tehke lühifilme, konsentreerumisvõimet jätkub 30-minutiliseks "eeposeks", mitte täispikaks filmiks.
Lugege vahelduseks ka klassikuid, soovitan "Tallinna narrid ja narrikesed". Tuleb kuidagi tuttav? Ja kiired kuldasivad puude latvasid... |
01.01.2009 at 22:58 |
|
Madlobster |
autod filmi
ah ply ära nüüd nii tigetse ka .
Ega sellesmõttes sellist asja mis kõigile meeldiks ei olegi võimalik teha. Kui ei meeldi siis ei meeldi aga pole mõtet tegijatele turja karata ja neid õpetama hakata.
Kui ply oma vilmi valmis saab siis teeme kokkusaamise joome öltsi sööme krõpsu ja arutame kumb parem oli. PEACE! |
01.01.2009 at 23:02 |
|
PlyVal64 |
autod filmi
quote: Kui ply oma vilmi valmis saab siis teeme kokkusaamise joome öltsi sööme krõpsu ja arutame kumb parem oli. PEACE!
Kui ma peaks tahtma (hetkel ei taha) filmi teha, siis algab kõik stsenaariumist. See peab olema tihe ja kandev. Selle Soovide puuga oli see häda, et pealkiri oli väga hea, algne probleem linna tulevast maatüdrukust ja talle koheselt pakutavast litsindusest ka ja siis läks stsenaristil juhe kokku ja hakkas "zuurd gunzdi" madeinestonia tegema. Kui tahad näidata operaatoritööd, tee loodusfilme. Tahad inimesi šokeerida või nende silmaringi-mõttemaailma muuta, hakka dokumentalistiks. Tahad lihtsalt head mängufilmi, siis otsi stsenarist, kel keakolus midagi ka liigub. |
01.01.2009 at 23:16 |
1 edit. Last edited 01.01.2009 at 23:16 by PlyVal64
|
madis |
autod filmi
Praegusel ajal konkureerib _iga_ film _kõikide teistega_. Suletud ühiskonda pole. Seega pole ka kategooriat "vähemalt oma Eesti film".
Film ei pea olema 90 minutit pikk, kui ideid on vähe siis võib teha ka 30 minutise. Klubiline tegevus, nagu külateater, võib jääda klubi piiridesse, see ei paku väljaspool klubi asuvatele mitte midagi.
Muidu oleks selline ok kerge ajaviitefilm, aga sorri, nii ei saa et sa võtad pea 1:1 Kaurismäe karakterid ja pildikeele ja topid seda kontekstiväliselt kaadrite vahele. Ei ole mõtet, solgid vähesegi ära.
Nagu TTÜ teadusetegemine, kõigepealt taotleme raha, siis saab raha kätte ja siis vaatame mis edasi saab...
|
01.01.2009 at 23:36 |
|
speedbird |
autod filmi
See venitamine mõnes stseenis hakkas mulle samuti vastu, kuid tegelikult olid lahedad näitlejad, toredad autod ja filmi üldine kvaliteet oli hea (pilt ja heli). Saan aru, et esimene suuremat sorti film sellelt režissöörilt. Igatahes edu talle ja ootame järgmisi teoseid.
01.01.2009 at 23:42 |
|
Madlobster |
autod filmi
Noh ma ei tea minuarust oli ka sealt litsindusest ju edasi baari töö selveri töö jne ja lõpupoint, et ära püüa olla keegi kes sa ei ole sellest ei tule midagi välja tee oopis seda mida sa tõesti oskad ja tahad (autode remontimine).
Oli paljast perset, oli sexi, oli armastust, oli vägivalda, oli kummalisi kõrvaltegijaid. Mind häiris see et kõike nagu oli aga kõike oli vähe. Inimesi oli vähe autosi oli platsil vähe, mööblit oli igalpool vähe (kuigi see oli vist taotluslik) nii need koolituse läbiviimise kohad, haigla ja ka garage.
Kõik need kohad olid sellised kummalised aga see vist pidi olema see kunstiline pool ja sürrealistlik vms jne millest mina materjalistina suurt ei adu.
Edit: Või siis oli see suur puudus eelarves ja kiire taga. Jättis sellesmõttes natuke selle reklaami mulje kus võrna krokodilli kostüümiga mudas tatsab ja kirub, et see on üldse hirmus kostüüm. |
01.01.2009 at 00:40 |
1 edit. Last edited 01.01.2009 at 00:44 by Madlobster
|
Olds |
autod filmi
Mulle tundus see film ka selline "ei kuku, ei ripu." Garaazipoolne teemaarendus oli muidugi naljakas:"võin ka süüdet paika keerata." jne Rõõm oli, et Benben`i Fiord oli samuti hulgi hobujõude ja tugevalt veerandmiili kiirust filmivõtetega juurde saanud
02.01.2009 at 08:21 |
1 edit. Last edited 02.01.2009 at 08:22 by Olds
|
raix_ |
autod filmi
Vahet ei ole mis eesti filmi tehakse/näidatakse, ikka käib üks kuradima hala ja nutulaul, kui s*tt ja kole kõik on mis meil siin eestis produktseeritakse.
Ma ei saagi aru, kas tegemist on filmi mitte mõistmise või lihtsalt ühe kuradima halaga millel ei paista lõppu tulevat.
Sorry, aga vaadates viimaste aegade nutulaulu eesti filmide aadressil, siis lihtsalt viskab vahepeal kaane ära!
Mulle isiklikult film väga meeldis ning et triviaalne kodanik ka asjadest aru saab siis sellised lihtsama koelised filmid töötavadki paremini.
Imo mõista Tühiranda ja nt ka Sügisballi on/oli hulka keerulisem.
|
02.01.2009 at 10:41 |
|
LaSa Moderator |
autod filmi
Olds: kõik heinamaal seisnud autod sõidavad nüüd peale filmivõtteid üksteistpool ja alla..
Naljakas oli ka see, kuidas Inglismaal asuvast Santa Pod-ist sai sujuvalt Santa Ana, mis asub hoopis Californias. Aga võibolla on filmitegijad lihtsalt veinisõbrad?
Aga minusilmis jäis kah sealt filmist midagi siiski puudu. Äkki tempost? Sellest materjalist oleks saanud päris naksika lühifilmi.. |
02.01.2009 at 10:47 |
|
Martin460 |
autod filmi
Film esineb tegijate väitel kategoorias" must huumor" niiet mingit eriti kõrget kohta ilmselt ei totletudki.
Hea vaadata ju esimese jaanuari õhtul.
02.01.2009 at 11:07 |
|
madis |
autod filmi
" Vahet ei ole mis eesti filmi tehakse/näidatakse, ikka käib üks kuradima hala ja nutulaul, kui s*tt ja kole kõik on mis meil siin eestis produktseeritakse.
Ma ei saagi aru, kas tegemist on filmi mitte mõistmise või lihtsalt ühe kuradima halaga millel ei paista lõppu tulevat."
Jube viletsad argumendid või kuidas ? Kas film muutub sellest paremaks kui on Eesti Oma ? kas 100 sitta filmi on kokku 1 hea ? Jutt käib praegu ühest filmis mitte KÕIGEST MIDA PRODUTSEERITAKSE. |
02.01.2009 at 11:21 |
2 edits. Last edited 02.01.2009 at 11:22 by madis
|
hents99 |
autod filmi
Mina ei kurda, et aeg raisku läks filmi vaatamisega.
Mulle meeldivadki sellised sürrid filmid, mida kohe läbi ei hammusta, erinevalt enamuse USA päritolu filmidest, kus on legendaarne stsenaarium - tegelased vahetuvad ja teema vahetub, ülesehitus on sama.
Soome filmid on enamuses sellised sürrid, nt "Paha maa".
02.01.2009 at 11:33 |
|
Olds |
autod filmi
quote: raix_: Vahet ei ole mis eesti filmi tehakse/näidatakse, ikka käib üks kuradima hala ja nutulaul, kui s*tt ja kole kõik on mis meil siin eestis produktseeritakse.
Ma ei saagi aru, kas tegemist on filmi mitte mõistmise või lihtsalt ühe kuradima halaga millel ei paista lõppu tulevat.
Sorry, aga vaadates viimaste aegade nutulaulu eesti filmide aadressil, siis lihtsalt viskab vahepeal kaane ära!
Mulle isiklikult film väga meeldis ning et triviaalne kodanik ka asjadest aru saab siis sellised lihtsama koelised filmid töötavadki paremini.
Imo mõista Tühiranda ja nt ka Sügisballi on/oli hulka keerulisem.
Absoluutselt ei üldistanud. Kui toon näites Eesti filmi "Mina olin siin" siis teen sügava kummarduse selle ees, väga meeldis
02.01.2009 at 15:10 |
|
Ri-Q. |
autod filmi
Mulle oli see film pettumuseks. Pärast vaatamist tabasin end mõttelt, et treiler on filmist parem. Rohkem oleks oodanud näitlejatöölt, tekstilt, detailidelt. Vaatasin seda filmi peamiselt autode pärast, kuid see külg osutus eriti mannetuks (oleks siis vähemalt mootorgi tööle pandud). Kohati tundus film ülemäära pingutatuna. Samas, arvestades tegijate noorust, pole ka IMO põhjust ülikriitilisusesse langeda. Kõige rohkem meeldis stseen pangas. Kas keegi teab, miks lõppu just Rakveres pidi filmima - oli seal siis midagi erilist?
02.01.2009 at 17:11 |
|
diesel |
autod filmi
a mulle meeldis.
mul üldse soome filmid istuvad. vaatan alati hää meelega.
seuksed veidi kiiksuga ja pisut unise kulgemisega stoorid mekivad heaste.
ja küll noored arenevad ja teevad järgmise(d) veelgi paremad.
no ja põle ju miskit laiduväärset, kui keegi omal mõne kaurismäki eeskujuks võtab.
rohkem tolerantsi, seltsimehed. |
02.01.2009 at 17:20 |
|
peep Moderator |
autod filmi
Sooviks samuti edu ja jaksu tegijatele ! Kerge on kritiseerida, palju keerulisem ise midagi vähegi söödavat ära teha. Paljud kodumaised "vanade tegijate" filmid on olnud kehvemad. |
02.01.2009 at 19:06 |
|
kristjan_l |
autod filmi
Kulla kritiseerijad! Tegu oli noore režissööri ja noorte veel suht tundmatute näitlejatega, nii et hindame neid ka vastavas kategoorias. Saavad vanemaks, arenevad. Aga väärt algus tehtud.
02.01.2009 at 00:51 |
|