Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Split: Bracket ja streetman klassid
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : Split: Bracket ja streetman klassid   1 2 3 4 5  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
partel

Split: Bracket ja streetman klassid
Nojah, omal ajal Soomes Kiikala Burnout Party'l Lauriga osaledes oli võistlusklassides käputäis osalisi, aga Streetmanis vist 183, siis löödi lukku.

Bracket igal juhul kasvab, kuna heads-up klasside konkurentsivõimeline eelarve käib tavainimesele üle jõu.

Ja bracket peab igal juhul kiiremaks muutuma, hetke piirangud juba segavad fänne, nagu Olds. Üsna hea oleks näiteks 7-sek kerega sõita 9 sek aegu. Egas bracketit ei sõideta tänavaautoga. Bracketit sõidetakse spetsiaalselt bracketiks ehitatud autoga.

Samas tuleb arvestada ka show kvaliteeti, publik ei pea maksma sellise kiirenduse eest, mida ta näeb iga valgusfoori tagant ehk bracketil ja streetmanil peab olema osalejate arvu piir. Ja kui tekib ajahäda, siis tuleb nad lihtsalt pikalt saata, et Outlaw saaks korralikult võistelda.

03.02.2008 at 13:39
Ets
quote:
Asjahuviline: Aga on keegi huvipärast kalkuleerinud, palju läheb maksma hooaeg bracket klassis? Pean silmas puhtalt litsentsi- ja võistluskulusid, v.a. kulud tehnikale?
Litsentside kohta kirjutas Erkki aasta eest nii: http://www.bhra.ee/data/info/litsentsid.pdf

06.02.2008 at 15:49
tmac

Kas Bracket klassis võib endiselt ka korraliku slikki kasutada

18.02.2008 at 12:09
Olds

quote:
tmac: Kas Bracket klassis võib endiselt ka korraliku slikki kasutada
Kui reeglites kirjas pole, et "ei tohi" siis järelikult tohib.

18.02.2008 at 12:27
Olds

quote:
partel: Nojah, omal ajal Soomes Kiikala Burnout Party'l Lauriga osaledes oli võistlusklassides käputäis osalisi, aga Streetmanis vist 183, siis löödi lukku.

Bracket igal juhul kasvab, kuna heads-up klasside konkurentsivõimeline eelarve käib tavainimesele üle jõu.

Ja bracket peab igal juhul kiiremaks muutuma, hetke piirangud juba segavad fänne, nagu Olds. Üsna hea oleks näiteks 7-sek kerega sõita 9 sek aegu. Egas bracketit ei sõideta tänavaautoga. Bracketit sõidetakse spetsiaalselt bracketiks ehitatud autoga.

Samas tuleb arvestada ka show kvaliteeti, publik ei pea maksma sellise kiirenduse eest, mida ta näeb iga valgusfoori tagant ehk bracketil ja streetmanil peab olema osalejate arvu piir. Ja kui tekib ajahäda, siis tuleb nad lihtsalt pikalt saata, et Outlaw saaks korralikult võistelda.

Just sellepärast ma kunagi ammu juba mainisin, et bracket võiks minna "ametlikuks" (õnneks seda ta on ka läinud nüüdsest) ja sama arvestatavaks klassiks nagu on heads-up klassid NING bracket klassi ülem ajalimiit võiks olla allpool kui ta on...näit. 14 sek
Aga noh, selleks aastaks peame leppima kehtestatud reeglitega ja ehk hooajaks 2009 võetakse see mõte kaalumisele. Kes tahab sõita igapäevaautoga, selleks on loodud streetman klass.
Ja selles on sul Pärtel õigus, et Bracket klass kasvab kuna bracket klassis loeb eelkõige auto tundmine ja sellega sõita oskamine. Muidugi spetsiaalselt bracket klassi autoks ehitamine maksab ka palju ning vajab täpset seadistust kuid seal pole vaja mootorisse toppida "kosmosetehnikat" jne jne . Heads-up klassis võidavad need, kellel on suurem rahakott, see on fakt!

18.02.2008 at 12:31
1 edit. Last edited 18.02.2008 at 12:35 by Olds
anryo
Streetman klassis ei toimu võistlust, vaid saad teada ainult aja. Seega neid päris võrrelda bracket klassiga ikka ei saa.

18.02.2008 at 16:24
partel

Enesestmõistetavalt peavad olema slikid lubatud, kuna kusagil ei ole ideaalne pidamine tähtsam kui bracketis. Kui ei saa stabiilselt kohalt ära, siis on ju kindel kaotus.

Näitena võiks tuua Madise, kes ladus hommikust õhtuni oma 11.4 sek, kusjuures väikeste rehvide ja TH400'ga.

10 või 9 sek bracket autol peavad olema juba teerullid ja PG, lisaks vabalthingav, kuna sel ei ole väänet.

Hädavariant on see, et dial'id varuga ja lõpus loodad, et lõpus pidurdamine õnnestub, aga see ei ole ikka õige asi.

Anryo, bracketit ei sõideta tänavaautoga, vaid nagu Olds juba tegi, et toob treileriga. Meie teedel ajab sõitmine vedrustuse segamini. Tänavaauto jaoks on streetman ja A, B, C klassid.

18.02.2008 at 17:56
Olds

quote:
partel:10 või 9 sek bracket autol peavad olema juba teerullid ja PG, lisaks vabalthingav, kuna sel ei ole väänet
PG kohe kindlasti vaja pole. Teerull oleks küll boonus stardihetkel

18.02.2008 at 18:07
1 edit. Last edited 18.02.2008 at 18:08 by Olds
anryo
quote:
partel:Anryo, bracketit ei sõideta tänavaautoga, vaid nagu Olds juba tegi, et toob treileriga. Meie teedel ajab sõitmine vedrustuse segamini. Tänavaauto jaoks on streetman ja A, B, C klassid.
A mis vahet seal on? Ahto küll sõitis.... :)
Ma saan su poindist aru küll, aga sinna on meil veel natuke aega.

18.02.2008 at 18:11
Olds

quote:
anryo:
quote:
partel:Anryo, bracketit ei sõideta tänavaautoga, vaid nagu Olds juba tegi, et toob treileriga. Meie teedel ajab sõitmine vedrustuse segamini. Tänavaauto jaoks on streetman ja A, B, C klassid.
A mis vahet seal on? Ahto küll sõitis.... :)
Ahtol on ka täiesti stock tagavedrustus...ja ka Ahto käis viimasel/viimastel võistlustel treilaga kuigi selle mõttest ma tookord veel aru ei saanud ;)
Minu treilal toomise põhjus pole mitte ainult vedrustus. Nagu ma korduvalt olen rääkinud on treileril toomine mega eelis - treilerit vedavas bussis on vajalikud tööriistad/varustus, ruumi kõige jaoks; kui miskit laiali lendab, siis lükkad auto treilale ja koju mitte aga ei hakka mõtlema, et mis nüüd siis saab... lisaks tuleb kokkuvõtlikul odavam ja eeliseid on rohkemgi veel. Jah, ka mina oleks võinud "omal jalal" tulla kuid mis selle point on?

18.02.2008 at 18:14
2 edits. Last edited 18.02.2008 at 18:18 by Olds
partel

quote:
anryo:
BINGO! Selles ongi üks põhivärk...

Reeglid peavad olema ajast ees, et fännid saaksid plaane seada. Päris nii ikka ei saa, et ehita auto (s.t. illegaalne) valmis, siis võib-olla muudame ka reegleid.

Ma loodan, et ei pea seletama, milline aja ja rahakulu on ka üsna keskpärase asja ehitamine. Kui on ärakeelamise risk, siis autot lihtsalt ei tehta.

Bracket ei ole mingi vaese mehe spordi aseaine, kiiremad asjad nagu 6 sek/300+ km/h Top Sportsman on Pro Modi kulukategoorias, tegelikult TS'st Pro Mod välja kasvaski, TS on bracket Pro Mod. Ja vedrustus on viimane koht kust kokku hoitakse, näiteks on Koni elektrilised amordid, mida saab sõidu jooksul seadistada, stardis pehmed, siis jäigemaks vms.

18.02.2008 at 18:33
anryo
quote:
partel:BINGO! Selles ongi üks põhivärk...
Reeglid peavad olema ajast ees, et fännid saaksid plaane seada. Päris nii ikka ei saa, et ehita auto (s.t. illegaalne) valmis, siis võib-olla muudame ka reegleid.
Aga kas ei ole siis või? Mis piirab praegu kiire autoga bracketis sõitu? See et ei saa sõita alla 11sek autoga? Ma arvan, et kesiganes omab nii kiiret autot sõidab pigem "kõvemas" klassis.

Reeglites: Võistlussõiduk võib olla mistahes neljarattaline auto, millel on vedrustus ja pidurid kõikidel ratastel, ülevaatus ei ole nõutav.

Nii, et kust otsast illegaalne?

18.02.2008 at 19:57
1 edit. Last edited 18.02.2008 at 19:58 by anryo
partel

quote:
anryo:
quote:
partel:BINGO! Selles ongi üks põhivärk...
Aga kas ei ole siis või? Mis piirab praegu kiire autoga bracketis sõitu? See et ei saa sõita alla 11sek autoga? Ma arvan, et kesiganes omab nii kiiret autot sõidab pigem "kõvemas" klassis.

Reeglites: Võistlussõiduk võib olla mistahes neljarattaline auto, millel on vedrustus ja pidurid kõikidel ratastel, ülevaatus ei ole nõutav.

Nii, et kust otsast illegaalne?
Justnimelt selle 11 sek tõttu.

Minu arvates võiks olla 9-14 sek, seda siis hetkel. Aeglasemate jaoks on Streetman, või veel parem, ehitagu kiirem auto. Jah, sa ei ole sugugi ainus, kes arvab, et nii kiire autoga võiks heads-up'i sõita. Aga kõik ei pruugi nii arvata, äkki neid huvitabki kiiresti bracketit sõita? Vähemalt arenenumates riikides tundub neid üsna palju olevat.

Muidugi võib väita, et bracketis osalejate arv väheneb jne. Mis siis? 8 saab ikka kokku. Kui ei saa, teeme 4'se eliminaatori. Viimasel aastal ei tundunud küll võistlejate koguarv väiksena (B, bracket, tsiklid), pigem oleks neid võinud hoopis vähem olla, et Outlaw ühe ajasõidu veel teha saanud.

Veelkord, tänapäeval on publikul mustmiljon muud võimalust aega veeta kui kiirendusvõistlustele tulla, miks nad peaksid maksma kiirenduse eest, mida nad näevad tasuta iga valgusfoori juures.

18.02.2008 at 20:38
Olds

Jah tõsi, et meil hetkel ehk pole alla 11sek bracketi autosid...vähemasti veel mitte, aga olen enam kui kindel et see on ainult aja küsimus. Miks on selline loll arusaam tekkinud, et kui auto on kiirem kui 11, siis kohe heads-up klassi!? Täielik lollus minumeelest. Väga palju olen ka usa foorumitest lugenud analoogsete teemade kohta, kus levinud ütlus on:" Heads-up? Why I need this bullsh`t where bigger wollet wins?" Ja selles on neil vägagi õigus? Kas 11 ja kiirem auto annab siis kohe eelise heads-up klassis kõrgeid kohti püüda? Ok, kui nii ütled, siis küsiks - millises klassis? Ka minult on küsitud mitmeid kordi - miks ma ei sõida näit B klassis? Minu küsimus oleks- miks ma peaksin?
Nagu ka Pärtel ütles on bracket auto ehitamine Eesti mõistes väga kallis lõbu, rääkimata heads-up klassi masinast. Eks igaüks otsustab ise loomulikult kuid mulle isiklikult bracket väga meeldib ning kui just ei juhtu seda, et leian sponsori, kes mulle mintme nulliga sponsorrahasid annab, jäkan sellega ka tulevikus.

18.02.2008 at 20:49
anryo
quote:
partel:
Minu arvates võiks olla 9-14 sek, seda siis hetkel. Aeglasemate jaoks on Streetman, või veel parem, ehitagu kiirem auto.
Muidugi võib väita, et bracketis osalejate arv väheneb jne. Mis siis? 8 saab ikka kokku. Kui ei saa, teeme 4'se eliminaatori.
Bahh... Ja kes nüüd piirab ala arengut sellega, et:
- bracketis saavad osaleda vaid 14sek auto (tänavaseades Camaro, Mustang jms. jäävad välja kohe).
- korraldame Eesti Meistrivõistluste etappe siis 4-le võistlejale või?
Ja seda selle nimel, et Outlaw 5 autot saaks teha ÜHE ajasõidu rohkem? Selleks on vaja lihtsalt pikemat ajasõitude aega, mitte hakata teisi klasse piirama.
Ja, ka sina Brutus (Olds).... oled demagoogiast haaratud.... :smokin

Kui mitu alla 11sek autot meil tahavad osaleda HETKEL bracket klassis? Palun nimesid. Ma tahan öelda seda, et kui tekib vajadus, küll siis saab muudetud. Hetkel ma ei näe vajadust. Või soovite, et Soomest tulevad kohe väga kiired (ja väga pikaajaliste bracketisõitmise kogemusega) masinad meile kohe paugutama. Las ikka esimesel aastal saavad meie oma mehed esikohtadele... :)

18.02.2008 at 22:22
2 edits. Last edited 18.02.2008 at 22:26 by anryo
Peeter82

bracket on meil tänavaautodele ja ilmselt üsna mitmeks aastaks veel. Või jääbki.
Publik ei saa ju muhvigi aru, mis toimub. Suvel üritasin ühele tuttavate seltskonnale seletada -
oi bljääd, kus oli raske. Lõpuks vist midagi hakkasid aduma, aga mitte täielikult.
Andke andeks, aga kui saakski aru, siis põnevust pole ollagi. Sõitjale endale on ja hardcore-fännidele.
Kel vähegi tegijam auto, see tahab ju "heads up" sõita, publik ahhuijeitab jne. Iga mats saab aru.
Sorri, aga see on reaalsus.

18.02.2008 at 22:50
MarkelVR4
quote:
Peeter82:
Kel vähegi tegijam auto, see tahab ju "heads up" sõita, publik ahhuijeitab jne. Iga mats saab aru.

Väga tabavalt :D:D

18.02.2008 at 22:55
jungle

Heads-up klassis 11 sek sõita tüütab poole hooajaga ära. Pole küll bracketit sõitnud, kuid tundub põnev ja järgmise auto puhul mõtlengi praegu selles suunas. Samas 11 seki on ikkagi igav, tahaks kiiremini sõita .. pool maad kiirendab, teine pool on paras kulgemine juba. Ja ilmselt on 10 sekiga sama lugu. Ses mõttes oleks tahtmine veel kiirema auto järele, kuid praeguse seisuga poleks tollega midagi teha. Niisama lootuses, et vast paari aasta pärast saab kiiremini sõita ei julge ka sigakalleid-kiiresti-sõitmise-juppe tellima hakata. Ma näiteks ei tea, mida tegema peaks .. ehitada kiirem kui 11 sek auto ja lõpus pidurdama hakata? .. vähe narr ju! Outlaw jaoks ei ole teami, know-howd ja $$$.

Kui bracketis rohkem kiirust, suitsu ja müra oleks, küll siis rahva huvi ka selle klassi vastu tõuseb. Mu arust on küll põnev, kui üks auto ees minema lastakse ja, et kas teine saab kätte. Sama effekt nagu Pärtli teises teemas postitatud TF vs. G6 videoga. Autod peavad atraktiivsed olema. Paneks mu ex-Camaro ja Oldsu Chargeri kõrvuti - ma jookseks küll vaatama :burnout

18.02.2008 at 23:38
1 edit. Last edited 18.02.2008 at 23:41 by jungle
Olds

quote:
anryo:
quote:
partel:
Ja, ka sina Brutus (Olds).... oled demagoogiast haaratud.... :smokin

Kui mitu alla 11sek autot meil tahavad osaleda HETKEL bracket klassis? Palun nimesid. Ma tahan öelda seda, et kui tekib vajadus, küll siis saab muudetud. Hetkel ma ei näe vajadust. Või soovite, et Soomest tulevad kohe väga kiired (ja väga pikaajaliste bracketisõitmise kogemusega) masinad meile kohe paugutama. Las ikka esimesel aastal saavad meie oma mehed esikohtadele... :)
Cool down hr.Raamat. Kui sa hoolikamalt eelnevaid poste loeksid, siis ehk märkaksid, et mainisin justkui, et hetkel jah pole meil võibolla 11sek autosid bracket klassis kuid olen suht veendunud selles, et see on aja küsimus.
See mida Peeter kirjutas...noojah...kui oi plääd ja ahhuijeitav sõprusringkond välja arvata, siis tahaksin isegi vastupidist väita rahva teadmatuse osas. Jah kindlasti on suur hulk, kes sellest ehk veel aru pole saanud kuid kui kaua on bracket klass meil kavas olnud? Arvan, et juba järgmine aasta kui Bracket on niiöelda ametlik klass, muutub see ka pealtvaatajale selgemaks (tehakse selgemaks kui mitte selgeks).
Ja mis puudutab Madise posti, siis KUI ma saan masina taas kokku (mis on küll kahjuks sellel aastal ebatõenäoline) tahaks ma igal juhul sinu või sinu ex masinaga kõrvuti minna ;)ja julgen arvata, et publiku nappust seal tõesti ei oleks

18.02.2008 at 00:08
1 edit. Last edited 18.02.2008 at 00:11 by Olds
partel

Madise posti oli hea lugeda... nagu tavaliselt. Talupojamõistus tundub ikka päris hea asi olevat. Ja "lohutuseks", et kui Erkki sõitis 8.6 sek, siis mõtles valjusti, et gaas oli põhjas, aga oleks tahtnud veel vajutada...

Minu arvates võiks tavafänn hakata ära unustama heads-upis võistlemist ja ümber orienteeruda bracketile. Lihtsalt ressursse ei ole.

Väga lihtsustatult on HU selline: sõiduvõit tuli, aga mootor läks kotti. Mis muud, kui tiimirekkast võetakse järgmine mootor ja enne järgmise sõidu alguseni jäänud paarikümne minuti jooksul tehakse mootorivahetus. Käkitegu, kas pole?

Võiks ikkagi aru saada, et näiteks 0.3 sek ajavahe ei jäta mingit shanssi ja auto 0.3 sek kiiremaks tegemine ei ole mitte "häälestamine", vaid uue auto ehitamine. Mille jaoks ju raha pole. Siis ongi võimalus, et kas loobud või lähed bracketisse, aga sinna ei saa, kuna auto on alla 11 sek. Ehk tuleb loobuda.

Bracketis töömahupiiri ei ole, seega ei pea lisajõu saamiseks mootorit õhkulendamise piirini ajama, vaid väga töökindla seadega suurem töömaht võtta. Sõitudevaheline "hooldus" seisneb lihtsalt jahutamises, mitte mootori kapremondis. Sõidad nii kiiresti kui tahad, mitte ei pea punnitama.

Samuti suudab kogenud võistleja, kes autot tunneb ja omab piisavat andmebaasi olude kohta, kergesti lüpsta rikkuritest kukkesid. Hea on, kui 0.02 sek täpsusega oskab tulemust ennustada.

Ja Anryo, sinu tekst on pisut arusaamatu:

*14+ sek autode koht ongi Streetmanis, kes seal siis veel peaksid osalema?
*Bracketi osavõtjate arv ei tohigi suur olla, aega ei ole
*Outlaw klass on prioriteet

Võiks nagu ikkagi ükskord aru saada, et see 11 sek segab juba praegu fänne nagu Olds ja Madis, kellega võib arvestada igal etapil. See võiks ikka reeglite tegijatele äratuskellaks olla. Minu jaoks on oluline, et nad saaksid sõita nii kiiresti kui tahavad. Kui seetõttu jääb tulemata 20 aeglast juhukülalist (ajaraiskajad ja võimalikud rajaõlitajad), siis vähemalt minul on neist absoluutselt ükskõik, show kvaliteeti nad ei tõsta.

Ja nagu Madise postist võib välja lugeda, siis tal huvi on, aga ehku peale ei hakka sadu tuhandeid investeerima. Vähemalt minu jaoks on kriteeriumid järgmised, enne kui hakkaks lillegi liigutama:

*Reeglid lubavad seda
*Garantii, et 4 aastat neid ei muudeta

PS Peeter82, tegija auto, näiteks 1000+ hj ülikiire Veyron võiks tulla Outlawsse teistele kohta kätte näitama, publiku tormiline reakstsioon on garanteeritud...

19.02.2008 at 08:28
BENBEN

Pärtel on ikka tubli, ma juba tahan ka kommenteerida...
Mille kuradi pärast meile jah, seda uimast bracketit vaja on? Sellepärast, et kui sa ühtegi korda ei ole veerandmiili sõitnud, siis oskad ju kohe 1000hp õupen headeriga 0,01 RT-ga startida onju. Outlaw klassis võib ju lubada 1 sek RT aegu...Aeglases/ebahuvitavas/rahvarohkes bracketis on iga sajandik arvel. Ja kui ma suureks saan, siis omandan endale mitu, mitmetuhande hobujõulist sõiduvahendit ja sõidan nendega ilma treileriteta Tartu võistlusele. Sõidan niikaua kuni sõidab siis võtan uue ja sõidan edasi niikaua kuni sõidab ja nii Tartuni ja tagasi
To Olds: see mille pärast ma treilaga tulin oli lihtsalt selle pärast, et mul on väike sissetulek ja nagu ikka läks katki viimasel sõidul üks rihmadest, nii, et lahe oleks olnud hakata pärast naitressi öösel linna peal orienteeruma ilma laadimise ja tuledeta...
Ja nüüd palun kommi...

www.benben.ee

19.02.2008 at 22:25
partel

quote:
BENBEN:Outlaw klassis võib ju lubada 1 sek RT aegu...
Enam ei või. Minu arvates on ok reaktsioon 0.050 sek kandis. Pro Stocki parim startija on arvatavasti valitsev meister Jeg Coughlin, jäid just ette tema eelmise hooaja eelviimase etapi (Las Vegas) RT'd: 0.019, 0.006, 0.014, 0.013

Eestis ei oska keegi sõita...

20.02.2008 at 07:45
302

Pärtel ole hea võta pisut rahulikumalt.
Ameeriklaste kõrval oleme veel poisikesed, pole meil seda tehnikat ega sõitjaid selliseid.
Peaks ikka tasapisi edasi arenema, hiiglaslikke sammudega väga kaugele ei jõua.
Pealegi peaksid ju sõitjad koos oma autodega arenema ja esialgu pole meil veel eriti autosidki mis bracketis alla 11s sõitma oleks võimelised.
Pealegi on ju mehele metsast see aasta ka võimalus antud. Drag kui ala on meie armsas riigis veel üsna habras ala ja rahva seas populaarsust võita on häda vajalik.
Mida rohkem suudame rahvast ligi tõmmata seda kiiremaks ka muutuvad sõitjad ja autod, varuge pisut kannatust, kaugel ei ole enam aeg spets rajast ja ...

20.02.2008 at 08:55
Olds

quote:
TT7.62:varuge pisut kannatust, kaugel ei ole enam aeg spets rajast ja ...
Seda ootame ja loodame me kõik varbad ja näpud ristis :)

20.02.2008 at 10:26
partel

quote:
TT7.62: Pärtel ole hea võta pisut rahulikumalt.
Ameeriklaste kõrval oleme veel poisikesed, pole meil seda tehnikat ega sõitjaid selliseid.
Peaks ikka tasapisi edasi arenema, hiiglaslikke sammudega väga kaugele ei jõua.
Pealegi peaksid ju sõitjad koos oma autodega arenema ja esialgu pole meil veel eriti autosidki mis bracketis alla 11s sõitma oleks võimelised.
Kes keelab alla 11 sek autot sisse osta, on mingi impordikeeld või? Või ise teha? Siinmail ju 8 sek autogagi nullist hakkama saadud.
quote:

Pealegi on ju mehele metsast see aasta ka võimalus antud. Drag kui ala on meie armsas riigis veel üsna habras ala ja rahva seas populaarsust võita on häda vajalik.

Nojah, võib-olla pean silmaarsti juurde minema, aga publikupuudust ei ole küll näinud, pigem vastupidi.

Tundub, et mõned ikka arvavad, et 11 sek on kiire sõit. Ei ole. Madiski vihjas siin paar posti ülevalpool, et poole maa peal tuleb uni peale, kusjuures see oli tema esimene hooaeg. Ja nagu ta ka õieti mõtiskles, siis ega 10 sek ka midagi erilist pole.

Bracket klass tuli n.ö. pulli pärast, et ta olemas oleks, nagunii keegi aru ei saa, ega osa võta. Ja mis juhtus? 30 osalejat plaksti ja ma sain pisut muheleda.

Nagu ma ütlesin, "tavainimese" koht on bracketis, heads-up'i jäävad vaid mõned vähem või rohkem profitiimid, rõhk sõnal tiimid. Jah, B-klassis oli osalejaid palju, aga kui ES-Tuningu poisid hakkavad 8 sek aegu paugutama, kui paljud siis tahavad poole maaga pähe saada?

Väga hea, et Streetman klass tuli. Veelgi parem oleks 11-16 sek bracket n.ö. pooleks lüüa:

*Bracket 9-14 sek
*Streetman

Ei maksa ära unustada ka võimalust, et bracket teha 8-13 sek, mine hulle tea :). Stabiilne 8 sek oleks päris väljakutsuv, stabiilne 9 sek seevastu käkitegu.

Kui nüüd 15 sek autod hakkavad kisama, siis sorry, minu arvates peaks olema prioriteet fännidel, kes tahavad kiiresti sõita, miks nemad peavad kannatama. Ja mitte ainult nemad, vaid show kvaliteedi kaotuse tõttu ka publik. Mina vahetaks kõik 14+ sek autod ühe 9 sek võistleja vastu. Alati on ju olemas Streetman. Tahad bracketit sõita, siis step up.

Ei ole vaja võistlejate koguarvu suurendada, pigem vähendada. On vaja kiiremaid võistlejaid.

20.02.2008 at 12:58
tqhq.ee foorum : Üritused : Split: Bracket ja streetman klassid   1 2 3 4 5  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.