Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Carman Autokeskuses seisev punane camaro?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : Carman Autokeskuses seisev punane camaro?   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Maik

Carman Autokeskuses seisev punane camaro?
Tegu peaks olema embleemiga lihtsalt või siis natuke värvitooni muutustes, mul oli 97a autol ka see 30th embleemid..

Talvel lihtsalt ei ole mõtet selle autoga sõita, osta kasvõi 15k pann sellejaoks :) Kui siiski on kindel soov arvesta,et väga lihtsalt võib kraavis lõpetada.
Korrosioonitõrje soovitaks kuskilt autofirmast tellida, peaks olema paar kilo , kui endal kohta pole. Muidu on 1 talv ja kõik see mis oli haljas on suht ära...

Mina sõitsin olude sunnil 3,8 -ga talvel -30c , polnud probleemi.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.08.2007 at 08:11
ramman
kõigepealt tuhat tänu vanaisale!!!
nüüd süda täiesti rahul. vanaisa abiga sai carfax´ist järgi vaadatud ka auto ajalugu teisel pool ookeani.
isegi odomeetri näitu pole keritud, enne kahtlustasin seda aga nüüd peab kõik paika ja nüüdseks juba natuke peale 50 000 miili läbisõit on õige
laksuvaba ja hästi koheldud auto:)
olen igati rahul oma ostuga
veelkord suured tänud vanaisale

09.08.2007 at 10:52
kadjakas
Justkui oleks näind (rohkem oli küll kuulda) seda autot nädalavahetusel Märjamaa kandis liikumas?

09.08.2007 at 11:25
ramman
ei saa olla
ise olen praegu merel ära ja auto püsib ilusti kesk-eestis. aga jah, kuuldav on see küll. isegi vanamehed muutuvad ´poisikesteks´, kui hääli kuulevad

09.08.2007 at 20:00
1 edit. Last edited 09.08.2007 at 20:03 by ramman
Petruco

Õnnitlused auto puhul, ja seda eriti Kesk-Eestisse lisandumise pärast. Kus siis täpsemalt liigud?
Korrosioonitõrje teema on siin: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=11959

16.08.2007 at 13:03
ramman
Tänud.
Auto kodugaraaz on Põltsamaa lähedal ja ringi liigub ta Põltsamaa, Jõgeva ja Tartu kandis. Praegu hetkel seisab, kuna olen ise sept. lõpuni tööl.

16.08.2007 at 19:48
tqhq.ee foorum : Autod : Carman Autokeskuses seisev punane camaro?   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.