Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - HÄID PÜHI KÕIGILE !!! Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
HÄID PÜHI KÕIGILE !!!Jõulutaat, kes näris nätsu, tormas lähimasse vetsu! Oli söönud riknend toitu, vetsust lahkus enne koitu!
HÄID JÕULE JA HEAD VANAAASTA LÕPPU!
Kallis Jõuluvana!
Aktsiaid mu kingikotti-
Tallink poleks paha.
Luba erastada mõni looduskaitseala!
Tee mind kuulsaks sportlaseks
ja anna kullasära!
Kui sa teed must Värniku,
siis tapan ennast ära!
Pane selja peale pekki,
viska rinda lihast-
et ma meenutaksin suurt Baruto moodi tihast!
Kingi mulle korralikud välismaised suusad!
Naisele too nägu, aju, rinnapaar ja puusad!
Vala otse suhu viina,
kui mul käivad neelud!
Pärast siirda mulle maks ja uhiuued neerud!
Pühi enam ei soovita, siis ilusat aastalõppu kallid Rauapiloodid!
Koit
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
26.12.2006 at 19:02
HÄID PÜHI KÕIGILE !!!
Kena vana aasta lõppu ja õnnelikku, raha,- miilide,- ´ide:- ja Chevy´de rohket uut aastat kõigile. Ja et seda USA rauda siin eestis ikka juurde tuleks.