Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?   1 2  
Poster Message
mosa203
ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?
quote:
cozmo: heihopsti

ma ei saanud enam öösel magada, ja pidin lihtsalt siia teema tegema.

meie peres oli u 5-6a tagasi üks Jeep Wagoneer, 74 aasta kui ma ei eksi ja Valmeti 4,2 ridaneli diisel aistevahel. algselt kui ostsime siis oli rohelist värvi, siis sai tehtud kerele kapremont, vahetatud ja keevitatud kõik mis vaja oli, ja siis lõpuks laiguliseks värvitud. katusel oli suur katuseluuk et hea jahil oleks käia.

ees polnud orig stanget, vaid sai ise tehtud torudest kogu "stange" ja rauad, tagastange asemel olid samuti rauad.

äkkkkki keegi teab midagi sellest Vagunist midagi, kelle käes see olla võib või mis tast saanud on, sai südamelähedaseks, ning nüüd kui omal vanust piisavalt tahaks ise sellist omada. Reg märk [591 AUM]
paar pilti ka kui ta meie käes oli

meie väikeauto ja meie suur auto hellitusnimega "traktor"

Ivo.
See aparaat on minu käes ja müügiplaane pole...Vennaraas mul tegi hüppe sellega ja sidur purunes...Teeme korda ja lähevad suuremad ja paremad kummid alla...

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.04.2006 at 22:06
pontu kuus
Asi läheb üha huvitavamaks.Vaadates pilte autost 591 AUM streetrace.org foorumis selgub, et auto number elab uut elu. Kas on vahetatud kere või salong, aga tegemist ei ole enam sama masinaga mis minu käes oli.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.04.2006 at 22:08
cozmo

pontu kuus, äkki annad sr.orgi adre sellise NR'ga auto teemale ?

mosa203, äkki lisad mind msn messengeri, kui sul selline võimalus on
ivo@carart.ee

aitäh

04.04.2006 at 22:09
tqhq.ee foorum : Autod : ühe eesti Wagoneeri asukoht jm info ?   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.