Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Suvi tuleb,konditsioneerid korda!
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Suvi tuleb,konditsioneerid korda!   1 2  
Poster Message
ROKIPEER

Suvi tuleb,konditsioneerid korda!
quote:
90Deville: Haapsalus on Jalaka tänaval kodumasinate remont ühes keldris,seal üks vene mees täidab.Tal on enamus otsikuid olemas,mis autole vaja.Samas on ta pöhitöö kylmkappide remont,niiet ega ta minu arvates mingi maailmatuma spets ei ole autode alal.Survestada seal vist siiski vöimalik ei ole muud moodi,kui et selle sama gaasi laseb sisse,ja siis kas peab vöi ei.Olen siiski sealt möned korrad abi saanud,ega siin Haapsalus praegu rohkem ei teagi neid kohti.

Käisin ükspäev siis kaemas ja uurimas, pidid tegema küll ja hinda küsisid u. 600.-
Eks mõni päev käin autoga kohapeal ära ja eks annan märku kas asja sai.
Praeguste ilmadega ei kujuta ettegi et konti poleks.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.05.2007 at 06:11
hunt

Kas teab keegi Tallinnas soovitada kohta, kus kiiresti jutule saaks. Siis kondi täitmiseks.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.07.2007 at 23:13
PlyVal64
Mine vaata Tulbi tänavale Alert Autosse. Poisid just ostsid tulitera täitmismasina. Ei tohiks veel sabasid olla...

03.07.2007 at 23:16
Wolle

Kasutaja Yll ei suuda aidata?
Nii palju kui mina tean siis väga suuri järjekordi tal ei tohiks olla

Ford. At least they circled the problem.

04.07.2007 at 05:33
ylo007

Tekkis küsimus kus ja kas keegi ültse vanatüübi konte ka täidab ?

04.07.2007 at 09:18
Vanaisa

Moderator
quote:
ylo007: Tekkis küsimus kus ja kas keegi ültse vanatüübi konte ka täidab ?
ega sa muidugi seda topicut läbi ei loe? Yll ongi ju mees, kes seda teeb :lol

04.07.2007 at 09:18
hunt

Yllil järjekord nädala kaupa ja hinnakiri mitte eriti kulupõhine.

04.07.2007 at 12:26
mms
Yll-i järjekordi aitavad natuke leevendada mehed sellistel numbritel nagu 56564554 (Tallinn) ja 58437761 (Tapa). Remondi osas ei pruugi abi saada aga kontrollimisel ja täitmisel küll.

04.07.2007 at 13:42
Martin460
Helistasin ka kodanik Yll-ile sooviga kontrollida oma kondi korrasolekut.Puhub küll külma aga kuihästi või kuipalju...seda tahtsingi teada.Ta soovitas ise seda kontrollida kõigepealt niimoodi,et kont tööle ja ventilatsioon siseringi peale ning siis mõõta väljapuhutava õhu temperatuuri. Väidetavalt pidi remondimehe abi siis vaja minema kui kont puhub üle +6 kraadist õhku.Kuna mul tuli sealt tühikäigul +5 kuni +5,8 ja pöördeid andes +3,8 siis on nüüd süda rahul, et kõik on korras.
Akki on selline info ka kellegile abiks.
Ahjaa...mul kont mitte kliimaseade.

04.07.2007 at 20:43
Märt
Kiidaks kah Ylli. Peale pikemat laevasõitu lõpetas kont töö, peale õli ja gaasi vahetust on asi jälle jonksus. Töö kiire ja korralik (Y)

Märt@külmetab autos jälle

19.08.2008 at 12:44
rescue

quote:
Heiti: Tartus enne Aardla raudteeülesõitu on garaazid.Seal tagumistes garaazides ,kui automaattankla juurest ära keerata saad abi.Kaks vene meest on päris asjalikud.Leiavad lekke,täidavad ja remondivad.(Vähemalt eelmine suvi olid seal)

selle garaasi võib põlema panna...klienditeenindus 0 ruudus, sealsed nn remondimehed lihtsalt täidavad, kui mõni lihtne viga saadetakse minema täielikud äpud. abi olen saanud DIA st ja AutoEksperdist ;)

19.08.2008 at 17:33
roby

tere.
see Tartus asuv AUTOEXPERT on täielik käpardite jõuk.Mina näiteks olen nonde tegelastega nugade peal.Peale seda kui minu liikuril vahetati ära kõik konditorud(nende arust kõik torud lekkisid ja olid mädad)suure raha eest muidugi.Kliima töötas umbes 2 tundi. peale seda läks süsteem jälle tühjaks.Siis tarkpead tahtsid hakata vahetama kliimapumpa ja radikat, kuna nüüd oli nende arvates viga juba nendes.Aga loomulikult saatsin ma nad pikalt.Ma võin ise ka kodus katse- eksitus meetodil autot remontida ja väga suurte summade eest varuosi osta.Seepeale vastas nende Ettevõtte Tartu juhataja, et mul nii värdjas auto ja seda ei saagi korda teha.
Ja siin iis lühitutvustus AUTOEXPERTIDEST.
Roby

20.08.2008 at 09:09
Yll
Tervist härrased kaaskannatajad!

Kevad juba käes,kaugel see suvigi on,nii,et viimane aeg kliima ja kondi probleemidega tegeleda,et ei peaks esimeste kuumadega higistama ja järjekordades ootama!

Pakun endiselt kliimaabi:kontroll,remont ja täitmine! Vahepeal on saanud mõistust ka juurde ehk olen nüüd Denso Europe B.V. poolt sertifitseeritud auto konditsioneeride hooldaja
Lisaks teen diagnostikat OBD ll ja pakun 20T hüdropressi teenust!

Kontaktid endised:5052156 Õnne 12 Tallinn!

Parimat soovides Üllar

17.04.2017 at 15:32
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Suvi tuleb,konditsioneerid korda!   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.