Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - kuidas siis värises?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : kuidas siis värises?   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Kloss
kuidas siis värises?
Jajah, miski maa alune tuuma- (mingi muu superrelva)katsetus.
Aga teutoonid olid vist ikka keskaegsed ordurüütlid.
(tektooniline...)

23.09.2004 at 16:35
malloc
kuidas siis värises?
/OT/ Võimalik, igajuhul ise lugesin selle sõna teutoonid ühest teisest foorumist välja, kui keegi siis nende ametliku nimetust teab/ütleb, siis öelge, saan targemaks :) /OT/

Edit: Loll mina, ei lugenud eelmist posti piisavalt tähelepanelikult. Igaljuhul viga parandatud

23.09.2004 at 16:50
Last edited 23.09.2004 at 17:20 by malloc
vvt

kuidas siis värises?
Esimese hooga tuli ka endale pähe, et miski vastu taevast läks. 94 selline lugu Vladivostokis juhtus, kus kaks madrust läksid laevastiku moonalattu metalli varastama. Pauk oma võimsuselt Hiroshima poole oli ja registreeriti seda vist Eestiski:uhoh. Kuna Kaliningrad on kõige militariseeritum piikond Euroopas, siis pole ka ime.

23.09.2004 at 17:25
user
kuidas siis värises?
ma mõtlesin, et rekka sõitis mööda. Pani mõtlema sest siin, kus mina elan ei saa rekkaga nii sõita, et väriseks :) .

hommikul sain teada, et värin oli :P

23.09.2004 at 19:20
Jansa
kuidas siis värises?
arvatavasti lõhkes kaliningradis vene värvitelekas.
on ennegi juhtunud.

23.09.2004 at 23:00
vr_

kuidas siis värises?
miba arvan siiani, et kellegist telhvilase perse suure peeru käes värises, pani uudise üles ja siis kogu mass akkas arvama ja tundma, et värises...

ehk siis mina ei tund miskit, mina ei saand misskit.

24.09.2004 at 07:26
anti

kuidas siis värises?
Oli "õnn" veeta teenistusajast 1,5 aastat Kaliningradis. Kaliningrad on vana saksa linn Königsberg ja linn põneva arhitektuuriga. Sakslastel oli linn ehitatud kahekordsena, maa all nö metrood tööstuse tarbeks ja sõjalisteks katsetusteks. Isegi saksa ohvitseride jalgpalliplats oli murusoojendusega tollel ajal! Kui venelased tulid, siis uputati see alllinn ära ning kurioosseim lugu on ühe ülestõstetava sillaga, mille ehitusest (täpsemalt siis tõstmise-langetamise mehhanismi käivitamisest) pole venelane senimaani suutnud aru saada. Aga oli tuubil täis küll vene sõjatehnikat...

24.09.2004 at 07:55
vvt

kuidas siis värises?
Mina olen ühelt Ruhnu mehelt kuulnud sellist lugu Kaliningradi kohta, et maja fassaadil olla olnud see saksa kotkas haakristiga. Tulid venelased, kiskusid alla. Majas kadus elekter seepeale ära. Kaablid olid kõik seinte sees. Ja tagasi seda ei saadud enne, kui tehti sellele kotkale suur punane viisnurk ümber. Kotkas on aga selle kesta all tänase päevani, vähemalt 80ndate keskel veel oli. Ja sakslaste pandud elektrijuhtmed kestavad tänase päevani.