Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Chevrolet Caprice Classic STW / Oldsmobile Custom Cruiser STW; 1982.a
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Minu auto : Chevrolet Caprice Classic STW / Oldsmobile Custom Cruiser STW; 1982.a   .. 9 10 11 12 13 14 15  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
PhilipJFry

Chevrolet Caprice Classic STW / Oldsmobile Custom Cruiser STW; 1982.a
Nii sain ka nyyd mahti, et antud teemaga edasi tegutseda. Oma koha leidis siis Dakota Digitali k2igu asendi andur ja sai tehtud natukene t2iustusi k2iguvahetuse liigenditel. Kytusetoru sai m66tu l6igatud, otsad tehtud... nii et kui j2rgmine nv maale l2hen, siis saab sellegi paika krudida. N6nda peaks varsti saama kere uuesti raamile t6sta, kui ma just midagi ei unustanud, mida oleks praegu mugavam teha.

Kuid kahjuks see nv ei saanud palju teha. P6nn j2i t6biseks.

09.02.2020 at 15:49
1 edit. Last edited 09.02.2020 at 15:52 by PhilipJFry
PhilipJFry

Pole pikalt siia kirjutanud, kuid tegelikult asjad on vahepeal arenenud. Summutid on all; kere on raami peal; masin on wagoneeri juures oma aega ootamas. Bensiinipaak on ymber ehitatud - uue ujuki jaoks pesa ja bensiinipumba pesa. Paagi peab veel 2ra v2rvima. Parajalt on nokitsemist. Aga peab ytlema, et tunne on hea :)

13.10.2020 at 21:54
PhilipJFry

N6nda, see n2dalavahetus tuleb k6ik uksed, kapott ja luuk ette valmistada linna toomiseks. Pean vaatama mingise hea koha, kus v6etaks mu salong ette, st sadulsepa t88d.

Yritasin tellida uue roolisamba, kuid myyja kadus 2ra saatmiskulude infot otsides. Peab vist teist elustama hakkama. Summitracingust peaks selle kuu sees pakikene veel tulema viimaste puuduvate asjadega.

Rooliv6imeni ja roolikarbi vaheliste voolikute tegmiseks on k6ik n2nn olemas. Hydroscand aitas erinevate liitmike saamisega.

21.06.2021 at 20:00
Vince
Mis siis sellest sai? Hulk tööd oli ära tehtud, ega ometi nüüd kuskile Kuusakoskisse viimist oota? ????

30.07.2024 at 17:50
gretzky

Moderator
Teemast out: Imho rendihaagisel on ka 3 teljelised :) Just sai üht 1 tonnist kasutatud, telge oli 1

30.07.2024 at 21:30
PhilipJFry

Antud projekt ei ole kaalule veerenud ega ka maha myydud. Ei ole ka plaanis olnud. Lihtsalt elu on keerdk2ike ette pildunud - rohkem nagu ameerikam2gedel olnud :D Koroona aeg andis omad litakad kirja ning pere laienemine on aja 2ra r88vinud. Ega viimane on ka rahakoti 6hemaks nyhkinud. Eks t88l on ka omajagu yletunde tehtud. Elu karjub suurema auto j2rgi - hetkel kuue p6nniga on igasugune v2ljas6it keerukam ettev6tmine :D Eriti kuna yks peab olema turvah2llis, kaks turvatoolis ning kaks istumisalusel.

Aga projektist: vahepeal pidin roolikarbi laiali v6tma, kuna miski sodi oli sinna tekkinud. T2psemalt liiv siis. Ei tea kuidas, kuna mul m6lemale augule olid punnid ette pandud. V6tsin selle uuesti pulkadeks, pesin puhtaks ja ladusin uuesti kokku. Kokku pannes t2itsin terve karbi 6liga, et midagi sarnast uuesti juhtuda ei saaks.

Olin vahepeal kirjavahetuses Dakota Digitaliga. Sealsed onud olid vastutulelikud, laiendasid enda moodulite valikut: RGB breakout moodul (kui on HDX/RTX/GRFX kellade plokk, siis saab RGB signaalid k2tte). Sellega on v6imalik siis enda salongis panna (nuppude) valgused sobituma kelladega. Alguses kui uurisin neilt, et kas nad jagaksid enda kasutatavat protokolli, siis 8eldi, et nad ei saa jagada, kuna tegemist on nende firma saladusega. Aga nad andsid loa, et ma v6in reverse engineerida :D Seletasin, miks ja milleks ma soovin, siis leidsid, et see on hea m6te ning see l2ks arendusse (kellel huvi, siis siin on link).

Kui ma yleval pool mainisin, et elu on teinud keerdk2ike, siis selle all m6tlesin seda, et ema viskas lusika lepikusse koroona t6ttu. Isa tuli peale seda ylemiste osakonda t88le. Seega t88ruumid, milles ma tegelesin, pole enam nii lihtsasti saadavad.

03.08.2024 at 22:14
1 edit. Last edited 03.08.2024 at 22:21 by PhilipJFry
tqhq.ee foorum : Minu auto : Chevrolet Caprice Classic STW / Oldsmobile Custom Cruiser STW; 1982.a   .. 9 10 11 12 13 14 15  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.