Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilSelline asi vääriks pilti küll. Tegelikult on Eestis taastatud-värvitud hulk skandinaavlaste rauda, mis siin valmiskujul kunagi liiklema ei hakka - küllap on sarnase juhtumiga tegemist.
21.11.2011 at 20:18
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilvälimuselt jah, a tehniliselt ei suutnud orbikud selle ülepeakäind ökonolaini ahjugi normaalselt paigaldada. elementaarne olnuks kabiini tagaseina tiba tahapoole nihutada jms. kes on zili roolind see ju teab, et salong joonistati mingi ilma jalgadeta selgrootu järgi.
05.12.2011 at 00:28
See oranz jätab selle ülal viidatud auto-uroodiku kõrval täiesti harmoonilise mulje. Rootslased viljelevad ka mingid sarnast zanrit kui kuulutusi vaadata.
06.12.2011 at 14:11
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilKui esimeses videos see Zil-rod tuleb kaamera suunas, siis meenutab mootori hääl ühte tjuuningsumpaga jaapani pereauto oma. Teist pidi sõites teeb normaalset.
06.12.2011 at 16:50
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguileriti asised on need kaks veokonksu seal esistangel... et ikka kindlasti trossi otsast ära ei kaoks...
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.12.2011 at 17:45
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil
quote:vvt: Kasutatakse kolmnurkse ühenduslüliga pukseerimiseks originaalis.
tean jah... kunagi isegi selle auto ehitust õpitud koolipingis...
ilmselt on asi minus, aga ikkagi kuidagi naljakas oli neid seal ees näha, kui kabiini ümber muu auto selline nagu videos oli...
08.12.2011 at 18:01
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil..aga kui arvamust võib avaldada siis vasupidiselt kihvadele - ZIl'i märk kapotil mo arust ei anna eriti iseloomu juurde. Ja väljalaskega oleks ka hädavajalik miskit ette võtta. Muidu igati vastuvõetav pill. Sai kümmekond aastat tagasi ka samasugusest projektist unistatud.
09.12.2011 at 19:21
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilVaata ma arvan et sa hetkel ei jaganud matsu.
Kuna masin on ehitatud venes siis neile nostalgikutele pole midagi hullemat teotust kui korralikult zil ninalt eemaldatakse zil kiri.
Sellise projekti juures on loogiline et üritati zil ilusa kujuga kabiini maksimaalselt ära kasutada ilma väga suuresti muutmata ja antakse vihje et mis oleks võinud olla kui n.liidus oleks olnud sellised nn kastikad.
Asjal on oma kindel suunitlus.
Ise samuti sellise kabiiniga sama asja mõelnud ja kaalunud ja visandanud paberile. Kuid sellel ajal mul puudusid reaalsed võimalused midagi üldse teha.
Vene projekti juures torkas silma et tagatiibadel ja mujalgi on keevised meeletult laines ja eeltöö kvaliteet on s.tt mis s.tt. Aga idee on siiki kiitust väärt.
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilNo häid pühi siis kõigile!
Ma ei tea kas ma olin see aasta eriti tubli või mida head tegin aga päkapikud on täitsamehed olnud ja midagi ka mulle poetanud.
Originaalse täistala sillaga....
Njah autot sellest ei saa , kuid toorainet millegi huvitava voolimiseks seal on omajagu. Nina asukoht on ka juba välja uuritud......
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguil
quote:Motorist: No häid pühi siis kõigile!
Ma ei tea kas ma olin see aasta eriti tubli või mida head tegin aga päkapikud on täitsamehed olnud ja midagi ka mulle poetanud.
Väga lahe oleks lugeda ka leidmisloost ja asja ajaloolisest taustast.
26.12.2011 at 20:05
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilEi tea selle ajalugu.
Niipalju on vaid teada et on selle N.liidu aja siin üle elanud ja saanud ajastutruud tjuuningut. Vale tagasild ja imelikke kerelappimisi siin ja seal.
Eks ta üks paras koorik ole.
eelnevas postis viidatud ontlikule isendile kätt küll külge ei paneks. Aga selline nagu omal seisab ongi selline praktiseerimise tooraine. Kui ei õnnestu saab alati jupid maha müüa, vahet pole kas kokkuostu või mõnele teisele huvilisele.
Ütleme nii et vedeles kuuri taga põllu peal ja oli maaga üheduses juba. Tarktor tõstis nina ülesse ja veeretasime ta siis välja. Veeres küll.
tegelikkuses sai asi alguse sellest kui otsisin sellise lahendusega esisilda. Pakuti nii seda silda auto alt kui ka ühte teist, siis tuli veel vihje et pane natuke krõbisevat juurde ja vii see vana peletis minema. Kuna hind oli tegelikuses alla utiili vist natuke siis pole nagu ka miskit öelda. Las seisab ja otsin natuke aega nüüd muid tükke juurde. Nina ja tagatiivad jne.
Hot Rod projektid - pooleli või alles ideede otsinguilMa pean mainima et ply väljakäidud link on vahva tooraine küll , aga mul on miskit siit oma kodule lähemalt silmapiiril ja hetkel sebin seda diili. Loodan et sünnipäevaks on see mul kodus. Enne seda aga tuleb vabu vahendeid teenida! Kes tahavad suveks mõne vana raua juures lasta mõnda hädavajaliku tööd teha siis mu privasse võib kribada. Mul on tekkinud liskätepaar ja tulenevalt sellest on võimalik natuke lisatööd juurde võtta.
Selle raipega pole küll midagi peale hakata, kui just mõnda varuosa sealt vaja ei lähe. Sellel on isegi katus sisse lömastatud, mis on väga suureks probleemiks igasugu taastamise puhul.
04.01.2012 at 15:37