Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - üks vahva ratastel korter Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
üks vahva ratastel korterKolasin A-24 ringi ja silma jäi selline vahva liikur päris aus olla, siis mina pole sellist autoelamut nagu näinudki ja hakkasin mõtlema, et mille põhja peale see võiks olla ehitatud. Kohe guuglisse pole ka aega minna otsima...
üks vahva ratastel korterTõsi, et need on ühed head asjad, masinad millesse on alati mõtet raha panna, sest seal saab elada vaba inimese elu.
Aga kõnealuse GMC hinna kohta ütleks, et its over the moon, over the stars and into the space.
Tahetakse saada pea pool uue hinnast 20a vana asja eest. Selle raha eest ei osteta seda mitte kunagi.
Tal on ju kõik need 20a vanad lahendused. Selliste asjade remont on ilge peavalu. Ma tööga olnud seotud mõnede selliste masinatega. 5k€ eest ma võtaks ära, aga iga teise numbri eest hakkaksin ma juba kõvasti muretsema ega soovitaks mitte kellelegi.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.08.2014 at 21:34
üks vahva ratastel korter
Aga noh sellise papi eest saaks päris korraliku maja mere äärde tln-s ja maja ette saaks päris suure ameeriklase. Huvitav mis materjale seal kasutatud on, et see nii kuramuse kallis on?
28.08.2014 at 21:45
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
üks vahva ratastel korterLihtsalt vidiku alguses bussi väljast vaadates tekkis mõte, et mis siis kui ikarus ära pahteldada, üle värvida ja toonklaasid panna ...
28.08.2014 at 22:02
üks vahva ratastel korterMõtekas on jah, terve tavaline buss osta ja sellest ise teha.
Viimases videos nähtu on muidugi klass omaette aga milline unistus see oleks. Minu iseloomuga sobiks see väga.
Üldiselt Ikarus´sse taastada pole mõtet, rämps. Sealt ei ole midagi võtta peale metalli.
Manuaalse kastiga busse pole üldse mõtet vaadata.
Ja siis edasi tuleb valida hea keretootja, sest bussidel on kered ja veermikud erinevate tootjate tehtud....mis on väga oluline valiku juures.
28.08.2014 at 22:12
üks vahva ratastel korterhttp://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=33712 ei seostu küll teemaga,aga küll seostub ära"hooratud" asjadega.
Ja usaga seostub üsnagi palju - usa oma- usa transport ja - usa fail....
mulle oli lugemist vist küll ca 2h. Peale seda teemat arvan,et ega vana auto/bussi ost eriti mõtekas just pole
Minuarust sai täitsa normaalse välimusega busse ala 6k eur eest .
28.08.2014 at 00:23
quote:Pierre: Tõsi, et need on ühed head asjad, masinad millesse on alati mõtet raha panna, sest seal saab elada vaba inimese elu.
Aga kõnealuse GMC hinna kohta ütleks, et its over the moon, over the stars and into the space.
Tahetakse saada pea pool uue hinnast 20a vana asja eest. Selle raha eest ei osteta seda mitte kunagi.
Tal on ju kõik need 20a vanad lahendused. Selliste asjade remont on ilge peavalu. Ma tööga olnud seotud mõnede selliste masinatega. 5k€ eest ma võtaks ära, aga iga teise numbri eest hakkaksin ma juba kõvasti muretsema ega soovitaks mitte kellelegi.
Kuna sa selle ala spets siis meie võidusõidu tiimile oleks uut bussi vaja ,äkki ajad meile sellise bussi kasvõi 10 000 euriga välja , oleks jube tänulik. Muidugi kui keegi on sellise raha eest on võimeline liinibussist ringi ehitama ,sama sisustusega liikuri oleks veel parem !
29.08.2014 at 08:25
quote:Pierre: Tõsi, et need on ühed head asjad, masinad millesse on alati mõtet raha panna, sest seal saab elada vaba inimese elu.
Kuna sa selle ala spets siis meie võidusõidu tiimile oleks uut bussi vaja ,äkki ajad meile sellise bussi kasvõi 10 000 euriga välja , oleks jube tänulik. Muidugi kui keegi on sellise raha eest on võimeline liinibussist ringi ehitama ,sama sisustusega liikuri oleks veel parem !
üks vahva ratastel korterOleneb mida tiimibussist tahta. Kui vaja on ainult ööbimist ja autokohta on lihtne. Kui soovid ka gaasikütet / pliiti / boilerit / kraanikaussi ja gaasil töötavat külmkappi koos dussinurgaga, on valmis lahendus arvan,et parem. Tasub suunata pilgud naaberriikidesse ?
Haagissuvilas saab täitsa edukalt elada igastahes, proovitud järgi.
01.09.2014 at 18:10
quote:Maik: http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=33712 ei seostu küll teemaga,aga küll seostub ära"hooratud" asjadega.
Ja usaga seostub üsnagi palju - usa oma- usa transport ja - usa fail....
mulle oli lugemist vist küll ca 2h. Peale seda teemat arvan,et ega vana auto/bussi ost eriti mõtekas just pole
Minuarust sai täitsa normaalse välimusega busse ala 6k eur eest .
Olles M. Ruud'i autode taastamistega ennast ikka aastaid kursis hoidnud (kuna hästi kirjutatud ja fotodega ilmestatud tekstid) siis on näha, et tegemist on lauspedandiga. Mis oleks 99% inimestele tundunud väga hea auto pisivigadega, on tema jaoks hooratud ja ratsitud vanaraud. Sammuti on auto mitmekordne ülevärvimine puhas pedantsus, mida pea keegi uuesti ette ei võtaks.
Nii et suhtuma peaks pigem reservatsioonidega, kui jutt käib matkabussist, mitte näituseautoks viimistletud ja võimalikult originaaliks taastatud autost.
02.09.2014 at 09:53
üks vahva ratastel korterOlen samuti pikki õhtuid veetnud "sm Tihhonovi" autode taastamisi lugedes. Sellist pedantsust ja pühendumist ei kohta just väga tihti st. peaaegu ei kohtagi.
Müts maha!!! Kellele huvi pakub leiab tema tegemiste kohta teemad vast ise. Oli mitmes foorumis tema jutte. Lugemist ja ohhetamist jätkub mitmeks õhtuks.
Lapsest ja naisest on tiba kahju
02.09.2014 at 10:00