Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Georgia - sundvereproov Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Georgia - sundvereproovSamas- joogine juht on potentsiaalne mõrvar ja kui ta keeldub vabatahtlikult testist siis on minu isiklik seisukoht, et ta loobus ka inimlikust suhtumisest... Politseiriik või mitte aga need sheriffid vähemalt proovivad saada roolijoobareid kontrolli alla ja see on ainult positiivne nätus.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.07.2013 at 16:42
Georgia - sundvereproovJajah, pätid tuleks üldse kohe seina äärde panna, mida selle kohtuprotsessi peale aega ja raha raisata. Politseinikud teavad ju väga hästi, kes on pätid.
Paraku vabaduste piiramisega julgeolekut ei saavuta.
Lihtsalt mundris sadistidel ja pervertidel on rohkem võimalusi.
On ikka põhjus ka, miks on süütuse presumptsioon, eluruumi ja eraelu puutumatus jms.
Georgia - sundvereproovei vaadanud küll lõiku lõpuni, kuid kui ma ei eksi, siis seal teksti sees mainiti, et sellest veretestist on võimalik ka keelduda, kuid sellisel juhul loetakse sind süüdiolevaks ja kaotad juhtimisõiguse aastaks...
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.07.2013 at 13:34
quote:Kummipuru: ei vaadanud küll lõiku lõpuni, kuid kui ma ei eksi, siis seal teksti sees mainiti, et sellest veretestist on võimalik ka keelduda, kuid sellisel juhul loetakse sind süüdiolevaks ja kaotad juhtimisõiguse aastaks...
Puhumisest on võimalik keelduda koos mainitud tagajärgedega, läbiotsimisorder on teine teema.
Eks jah, tekib mingi isiklik vastuolu kohaliku politseiniku või kohtunikuga, ja ongi patrull passimas kodu juures. Iga kord süstal veeni ja kehaõõnsuste kontroll...
quote:partel: Jajah, pätid tuleks üldse kohe seina äärde panna, mida selle kohtuprotsessi peale aega ja raha raisata. Politseinikud teavad ju väga hästi, kes on pätid.
On ikka põhjus ka, miks on süütuse presumptsioon, eluruumi ja eraelu puutumatus jms.
Minu arust ongi asi üle käte läinud liigsete vabaduste ja patoloogilise OMA õiguse nõudmisega... Kõigil on ainult õigused aga ei taheta midagi kuulda vastutusest. Kas riigivõimu esindaja poolne jõu kasutamine nende suhtes kes koostööst keelduvad (just siis kui on näha, et rikuti seadust) teeb neist siis sadistid ja perverdid? Räägi seda neile, kes on kannatanud roolijoodiku või muude kurjategijate tõttu...
02.07.2013 at 15:13
Georgia - sundvereproovPolitseiriik või mitte, aga kurjategijatele ei saagi mingeid õigusi anda. Roolijoodik nende seas, kui ei suuda oma viga tunnistada et jah ma olen napsu võtnud, ise selle jama omale tekitas ja vastutagu tagajärgede eest.
Ma ei saa aru mis kuradi pärast üldse keelduda puhumisest, kui sa pole joond siis see tükki küljest ei võta(mitte joond inimene nagunii ei keeldu) ja kui oled joonud siis sa oled rängalt seadust rikkunud ja mis kuradi õigus on sul veel kobiseda et sa ei taha puhuda. Arvatakse, et kui ei puhu siis pääsetakse puhta nahaga?
02.07.2013 at 16:06
2 edits. Last edited 02.07.2013 at 16:09 by Lowrider
Georgia - sundvereproovSellejaoks ei pea üldse üle lombi lendama, ka siinsamas võid puhkumisest keelduda, siis viiakse meedikute juurde, kui seal ka keeldud, siis rakendatakse sundi. Pärtel, võta oma roosad prillid peast, võid mõne jogaselt roolitaha istunud jolkami auto alla jääda...
quote:Kummipuru: ei vaadanud küll lõiku lõpuni, kuid kui ma ei eksi, siis seal teksti sees mainiti, et sellest veretestist on võimalik ka keelduda, kuid sellisel juhul loetakse sind süüdiolevaks ja kaotad juhtimisõiguse aastaks...
Puhumisest on võimalik keelduda koos mainitud tagajärgedega, läbiotsimisorder on teine teema.
Eks jah, tekib mingi isiklik vastuolu kohaliku politseiniku või kohtunikuga, ja ongi patrull passimas kodu juures. Iga kord süstal veeni ja kehaõõnsuste kontroll...
Kui puhumisest keeldumine toob juba niigi automaatselt karistuse, siis mis mõte sellel vereproovi (sund)võtmisel enam on...
Paraku kipub jah tänapäeva humaanses ühiskonnas olema nii, et pätil, sulil, kaabakal jms kõntselemendil on rohkem õigusi ja seaduslikke "kaitsevahendeid" kui seadusekuulekal tavakodanikul
Roolijoodikute poolt mõrvatud inimestest on loomulikult kahju, kuid mina ei mõista mismoodi aitab sunniviisiliselt vere võtmine taolisi mõrvu tulevikus vältida...
03.07.2013 at 11:59
Georgia - sundvereproovKõigile neile meeldetuletuseks, kelle arvates ei tohiks mistahes asjaoludel politsei huviorbiiti sattunud inimesel mitte mingeid õigusi olla: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=4691
Mina isiklikult arvan, et pigem jäägu kümme süüdlast karistamata kui üks süütu karistatud saaks. Õnneks meie riigis vähemalt laias laastus sellest põhimõttest ka lähtutakse.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
03.07.2013 at 15:08
Georgia - sundvereproovSelline suhtumine annabki igasugustele värdjatele julgust teha mida iganes tahavad! Ka politsei võib eksida je eks ole ka nende hulgas tõpraid, ma ei eitagi seda aga seepärast ei tohiks lasta igasugusel saastal vabalt laamendada. Selle all mõtlen ka politsei käskude eiramist.
03.07.2013 at 15:48
Georgia - sundvereproovNulltolerants peab olema mõlemapoolne, et tagada kvaliteetset politseiteenust ja professionaalseid politseinikke. Praegust kaadrit vaadates ma küll ei julgeks nulltolerantsi üldiseks käitumisnormiks soovitada, sest paraku süütud kannatavad veel rohkem.
03.07.2013 at 19:15
quote:partel: Jajah, pätid tuleks üldse kohe seina äärde panna, mida selle kohtuprotsessi peale aega ja raha raisata. Politseinikud teavad ju väga hästi, kes on pätid.
Minu arust ongi asi üle käte läinud liigsete vabaduste ja patoloogilise OMA õiguse nõudmisega... Kõigil on ainult õigused aga ei taheta midagi kuulda vastutusest. Kas riigivõimu esindaja poolne jõu kasutamine nende suhtes kes koostööst keelduvad (just siis kui on näha, et rikuti seadust) teeb neist siis sadistid ja perverdid? Räägi seda neile, kes on kannatanud roolijoodiku või muude kurjategijate tõttu...
Ma loen seda jama ja ma ei suuda seda siiani uskuda!
Sa oled vist üks nendest kes näilise "turvalise" keskkonna huvides on nõus kõigist vabadustest loobuma. Nutad vist head nõuka-aega kah taga, kus riik teadis täpselt mida ja kui palju sul vaja läheb ja jagas vastavalt sellele?
04.07.2013 at 09:56
Georgia - sundvereproovKas keegi päris algallikat ka teab? Mõni sealkandis resideeruv kodanik? Igasugu reklaamvideod (Fox 5 nüüd küll uurivaks ajakirjanduseks ei kvalifitseeru) on küsitavad...
Mis aga puhumisest keeldumisse puutub: massihävitusrelva ohjamine ole inimõigus, vaid privileeg. Kui meil haruharva toimuv kainuskontroll tundub politseiriigina, siis mul tekib küsimusi indiviidi vastutusvõimes...
Lahe on muidugi absoluutsete tõdedega vehkida, kuid reaalne elu teiste inimeste seas eeldab oma vastutuse tajumist oma õiguste eest seismisel. Pidage meeles: igaühe õigused lõpevad justament seal, kust algavad tema naabri omad!
Huvitav, mida needsinased oma õiguste eest seisjad ütlevad siis, kui järjekordne vabameelne oma õiguste kompromissitul teostamisel inimõiguslasele olulise inimese haiglavoodisse või suisa loojakarja saadab?
04.07.2013 at 11:13
quote:Raceboy: Ilmselt on asjaarmastaja meelest Snowden ka kurjategija (/tõmban flamesuit'i selga ja otsin nüüd popkorni/).
Mismoodi Snowden (ja Assange) nüüd asjasse puutus?
Täpsustan siis enda eelmist postitust ka et kurjategija all pidasin rohkem silmas mõrvareid (roolijoodik on selles osas potentsiaalne kandidaat), sadiste, vägistajaid, vägivallatsejaid jne kellel mõistusega miski korras pole. Mis kuradi õigusi neile veel anda.
Majanduse-/riigiasjades sahkerdajad on natuke teise kategooria sulid.
04.07.2013 at 11:38
quote:Raceboy: Ilmselt on asjaarmastaja meelest Snowden ka kurjategija (/tõmban flamesuit'i selga ja otsin nüüd popkorni/).
Täpsustan siis enda eelmist postitust ka et kurjategija all pidasin rohkem silmas mõrvareid (roolijoodik on selles osas potentsiaalne kandidaat), sadiste, vägistajaid, vägivallatsejaid jne kellel mõistusega miski korras pole. Mis kuradi õigusi neile veel anda.
Äkki õigus kohtule, õigus kaitsele, õigus saada karistatud vastavalt seadusele, sest kui see neilt ära võtta, võid olla sina oma perekonnaga järgmine, olete siis süüdi või mitte, pohhui kuul pähe.
04.07.2013 at 14:32
Georgia - sundvereproovSee on mõttetu vaidlus, mis ei vii kuhugi. Ainult kuldne kesktee ja maksimaalselt professionaalne lähenemine on mõistlik lahendus. Igasugused äärmused on pigem neid pooldavate inimeste läbimõtlemata subjektiivne seisukoht või madala intelligentsi ja kitsa silmaringi probleem. Hinnangu andmine peaks lähtuma rohkem tahtlusest. Kõiki tahtlikke kuritegusid tuleks karmimalt käsitleda.
05.07.2013 at 20:49
quote:trs200: ... Hinnangu andmine peaks lähtuma rohkem tahtlusest. Kõiki tahtlikke kuritegusid tuleks karmimalt käsitleda.
Nu sellega ju asi paigas. Joogise peaga rooli istumine on ju tahtlik tegevus või tuleb mõni ütlema, et ema käskis aga Arhangelskist kaugemale ei lubanud sõita.
05.07.2013 at 00:02
Georgia - sundvereproovJust nimelt. Ehk karistused peavad olema mõtlemapanevad ning kontroll ja ennetus tasemel. Kontroll, ennetus ja karistused aga ei tohi ühestki asendist minna vastuolla seaduste ja ühiskonnas kehtivate normidega. Seadused ja normid peaksid olema omakorda inimeste või maailma vms heaolu arvestades loodud. Paraku on need tihtipeale lähtuvad mõne konkreetse (suurema või väiksema) inimestehulga heaolust teiste arvel, mida näitavad siin Assange-d ja Snowdenid ja üldine elu jänkistanis või kus iganes. Ei ole mõtet loota, et kuidagi oleks võimalik tagada alati kõigi heaolu ja maksimaalsed õigused. Ka inimene ei muutu psühholoogiliselt piisavalt kiiresti, et kogu maailm nagu sipelgapesa ühise eesmärgi nimel ragistaks ja omavahel ei madistaks. Aga kui elementaarsete õiguste rikkumine jäetakse tähelepanuta või lausa takka kiidetakse, siis ennekõike iseloomustab see seisukohavõtjat. Kui selline tegevus või tegevusetus piisavalt laialt levib, siis on palju erinevad gruppe, kes on huvitatud inimeste õiguste piiramisest. Paraku on nii, et harju keskmise intelligentsi juures ei huvita ebamateriaalsed nähtused ja kõik, mis otseselt ja lihtsalt mõistetavalt enda per**t ei torgi.
06.07.2013 at 13:39
quote:Indrek_S: Eks Assange kah...
ja Lõuna-Ameerika riike tuleks kõiki pommitada, et nad "terroristidega" koostööd teevad
Snowdenid-Assanged eri teema, mida neid siia tuua? Aga kuna mainisid juba siis kas Assange peaks oma nuhkimisprojekti ( mida muud siis Wikileaks on) pärast saama vabaks vägistamissüüdistusest? Kus siin on vastutustundlik käitumine? Et tapame-vägistame ja siis nuhime välja riigisaladusi ja pääseme kuriteost? Ja pedofiil võib nuhkida teiste järgi ja saab siis perverssused andeks? Sellise käitumise kuulutajad paistavad siin mõned olevat. Ei ole ma mingi nõukaaja taganutja, kannatas minu peregi repressioonide all aga lillenuusutajalikku ülivabadust ilma oma tegude eest vastutamata ma ka ei salli ja mõned võiks siin tõesti ka oma roosad prillid eest ära võtta.
07.07.2013 at 06:05
Georgia - sundvereproovIgasuguste jamade politseiga ja kellega iganes vaidlemiseks on mul DAS. Politseile ja kindlustusfirmadele pidi see kolmetäheline kombinatsioon mõjuma maagiliselt. Õnneks pole siiani veel vaja läinud.
Teemasse ütleks ainult seda, et õige hõlma ei hakka keegi. Kui oled kaine ja lolli mängima ei hakka, siis reeglina ei tehta sulle midagi. Puhud ära ja politseinik naeratab ja soovib head reisi. Viskad ise veel mõne väiksese killu ka ja endal ja politseinikulgi hea meel.
Purjus juht on potensiaalne mõrvar ja tema tegu on igal juhul ettekavatsetud. Kui läheb õnneks, ei juhtu midagi, aga halvemal juhul sõidab ta täiesti süütu(d) inimese(d) kasti. Kuidas siis sellisele anda üldse õigus keelduda millestgi või nõuda midagi? Peaks saama karistatud maksimaalse mõjuga, ehk jõuab siis midagi ka kõrvade vahele. Joodikult ei tule võtta pudel, vaid tuleb võtta võimalus pudel hankida.
P.S. Viin on tarkade meeste jook
Club Fullsize
07.07.2013 at 13:51
Georgia - sundvereproovSee on vahva, et müügimehed seal päris asjata palka ei saa, aga soovitan mõttega uurida DAS õigusabi tingimusi ja eesmärki ning mõtelda, mille eest te ikkagi pappi pritsite. Muidugi selles suhtes on väga viis teenus, et väikese nutsu eest on pööbel rahulik. Varsti võtate järgmise kindlustuse, mis teid selle DAS-i eest kaitseb
07.07.2013 at 16:23