Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Chevi Van 4.3 keeldub koostööst ?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevi Van 4.3 keeldub koostööst ?   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
nju-nju
Chevi Van 4.3 keeldub koostööst ?
Äkki keegi oskab midagi soovitada ,et van järsku kustus ja nüüd keeldub töötamast ,ning armatuuris millegipärast kütuse näitur on põhjas ja kui armatuur eemaldada siis langeb koos teiste näitajatega ,ning tagasi pannes lööb jälle põhja ? Äkki oskab keegi midagi soovitada kuna juba jagaja ja muud vidinad vahetasin kuid tulutult ! Juba ette tänades heade ideede ja abi eest !

12.05.2011 at 15:08
1 edit. Last edited 13.05.2011 at 09:01 by nju-nju
Tyymiiz

näidiku probleem võib olla tingitud halvast anduri massist, halvemal juhul on andur ise peetis. Mitte käivituse kohapealt midagi täpsemalt ei oska rääkida? Bens üles tuleb? Säde on?

13.05.2011 at 20:56
nju-nju
Bentsu tuleb täiega kuid säde jah kadunud on ja unustasin ka mainida ,et see maagiline sümbol on armatuuris =CHECK GAGES= nii ,et sellega olengi omadega ummikus kuna oli ka eelmine aasta sarnane asi oli kuid siis äkki hakkas tööle ja probleeme polnud kuid pärast talve nüüd jälle mul see jama temaga kui otsustasin ,et oleks aeg kulgeda temaga !

13.05.2011 at 22:06
Tyymiiz

=CHECK GAGES= peaks süttima siis kui on ülekuumenemise oht,vähe õli,õlisurve madal,vähe bensiini,voolu viga, vms. Igatahse soovitaksin massid ja värgid üle vaadata. Kui jagaja vahetatud on ja endiselt jamab siis ma panustaks jagajale süüte impulsi mitte tekkimisele. imo, alarm, vms ei või peal olla ?
Vabandan, et koheselt miskit väga adekvaatset ei oska öelda, tunnistan pole just kõigekirkam kriit pinalis, kuid kaaskodaniku abistamis soov on suur. :)
Loodan mõistvat suhtumist !

13.05.2011 at 22:19
2 edits. Last edited 13.05.2011 at 22:25 by Tyymiiz
kaedoo

Võibolla mingi suur pistik kaitsmete ploki taga(tulemüüril) ei anna ühendust või armatuuri all olevad ühendused streigivad peale seismist.Tegelikult ei valda elektrit aga kui peale seismist kala (teist korda) sees siis kuhugi tekib oksiid ja nii edasi.Pead hakkama testriga järge ajama,hea kui skeem oleks olemas.Pane kuulutusse v/l aasta ja palu "antennimeest" skeemide osas siis leiad kindlasti lahenduse .
Jõudu Sulle elektronidega hullates. :)

13.05.2011 at 22:25
Tyymiiz

Väljama foorumites on põhi veaks toodud välja: süüte pool, kere mass või kere ja akuvaheline mass,aku madal pinge, või ECM (Engine Control Module) .

13.05.2011 at 22:42
nju-nju
Tänan ,et mu pisikese probleem on vastukaja saanud ,ning jah juba ma teist nädalat testri ja selle lambikesega mööda kaitsmeid ja ühendusi jooksen aga ikka tulutult ,ning algul ka arvasin ,et äkki on talvega seoses küte otsa saanud kuna talvel ikka vähemalt kaks korda kuus teda käivitasin ja parklas liigutasin kuid seegi ei aidanud kui lisasin kütet juurde kuna kütte näiduk ju põhjas ja ei tea seda reaal olekut tal ! Äkki on veel kellegil olnud sarnast auto käitumist ja saaks veel proovida mida veel pole teinud ? Igatahes tänud juba nõuannete eest ja eks uuesti kõike kontrollima ja puhastama mis veel on puhastamata !Ja veel kas see bensu näidik ongi võimeline tegema nii ,et jookseb põhja kui kusagil puudub korralik massi ühendus ?

13.05.2011 at 22:48
Tyymiiz

Isiklike kogemuste põhjal on jah nõnda, et kui mass on puudulik, siis näidik jookseb põhja!

13.05.2011 at 23:04
nju-nju
Aga küsimus kus kohast leiti viga ,et teaks kus on nõrk koht kuna alles ameeriklased mu nõrk koht ja eelmise aasta kevadest sellise muksu omale soetasin kuna selja probleem ei lubanud enam manuaal kastiga maasturiga liikluses olla kuna võimsus ja kui jalad ei kontrillnudi pedaale siis teistest kahju kui loomaga tahtmatult neile otsa või üle tahad minna ! Tuli ju truu loom maha müüa enne uut rõõmu ja õnnetust ! Kuigi ta juba rõõme palju perega kruiisides pakkunud on !

13.05.2011 at 00:47
2 edits. Last edited 13.05.2011 at 00:50 by nju-nju
Tyymiiz

minul oli massi häda taga paagi juures, puhastasin klemmid ära ja vedasin uue massi ja oli korras, sul ei pruugi sama viga olla .

14.05.2011 at 12:27
nju-nju
Aga ega kontroll pole ju paha kui saab kõik puhtaks !

14.05.2011 at 18:38
vasja

Kas aku massiklemmi oled kontrollinud. Minu Van jäi just sellepärast seisma http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=35618. Kevadel täiesti juhuslikult avastasin, kus viga on. Muide, minu bussil lõi pärast seismajäämist õlirõhuseieri põhja.

14.05.2011 at 18:57
nju-nju
just puhastasin kõik massid ja plussid kuid tulutult ning nüüd olengi nõutu ja ei taha ka mõtetult servistele pappi taguda kuna esmane nõu küsimus ju neile oligi !

14.05.2011 at 19:12
nju-nju
Ei tea ikka mis häda on kas kellelgi on veel midagi välja pakkuda mis võiks aidata kuna ei taha ta ikka häält tegema hakata ?Kui aus olla siis mõistus rohkem kui otsas !

18.05.2011 at 20:35
nju-nju
Ei saa ikka veel autole häält sisse ja kas keegi oskaks ütelda kas keegi tallinnas omab ka usa autode diagnosti programmi läpakas ,et tuleks kohale vaatama kuna sõber käis proovimas kuid tema arvutis puudub ameeriklaste andmeid ei jõudnud me ikka kuhugi !

09.06.2011 at 20:00
PiiluMart

süütepooli oled proovind vahetada? või tal ka mingid vända ja nuka andurid ? süütepoolile tulevad voolud olemas ?

09.06.2011 at 00:52
nju-nju
Süütepooli pole vahetanud kuid mu elektrikust sõber käis ja arvas ,et see korras on kuid kusagil mujal on voolu kadu ,et ei anna jagajasse korralikku impulssi! Tal ka oma läpakas diagnostika jaoks kaasas oli kuid see kasutult kuna tal ameerika autode programmid ainult uuematele natuke teavet ja vanadele puudub ! Ta soovitaski ,et seda saaks täiesti kohapeal kontrollida mis viga kui oleks ameeriklaste programmid kuid meil ju kõik tahavad ,et lohista auto servisesse ja ainult seal teevad diagnosti ning siis kaasneb ju ka loomulikult auto remont nende juures kuna inimesed ju ei hakka uuesti tõstukiga autot mujale vedama ! Kuidagi imelik sulu seis on !

10.06.2011 at 08:51
viplala
quote:
nju-nju: Süütepooli pole vahetanud kuid mu elektrikust sõber käis ja arvas ,et see korras on kuid kusagil mujal on voolu kadu ,et ei anna jagajasse korralikku impulssi! Tal ka oma läpakas diagnostika jaoks kaasas oli kuid see kasutult kuna tal ameerika autode programmid ainult uuematele natuke teavet ja vanadele puudub ! Ta soovitaski ,et seda saaks täiesti kohapeal kontrollida mis viga kui oleks ameeriklaste programmid kuid meil ju kõik tahavad ,et lohista auto servisesse ja ainult seal teevad diagnosti ning siis kaasneb ju ka loomulikult auto remont nende juures kuna inimesed ju ei hakka uuesti tõstukiga autot mujale vedama ! Kuidagi imelik sulu seis on !

Milline jagaja sul seal oli ja millise tagasi panid?

Jagaja peaks impulsi välja andma, mitte saama. Kui see puudub, võib tegemist olla vigase pick-up coil'iga, mis asub jagajas.
Jupp ise suht odav aga vahetus võib osutuda teinekord parajaks jamaks. Väiksema võimalusena saab läbi olla ka HEI moodul. Või on pick-up coili minevad juhtmed lühises kuidagi.

10.06.2011 at 12:43
nju-nju
Jagajal vahetasin ära pea siis rootor või kuidas seda nimetataksegi ja ka selle alumise jubina ja muud seal vahetada pole enam midagi ! Elektrik sain ainult kontrollida ,et süütepool töötab ja rohkemat me ei avastanud ? Ja ei käivitu ikka ning bensiini näiduk põhjas ikka ja ei muuda oma olekut ning abi ei oska keegi ka enam anda ning see neetut kiri chek gages sirab vastu ???

16.06.2011 at 22:08
PiiluMart

tean juhust kus on süütepool justkui korras aga kui küünal surveall siis jääb säde nõrgaks ,et ei jõua süütada võta kellegilt laenuks korraks proovi see ka ära

18.06.2011 at 22:29
nju-nju
No proovitud nüüd veel kõiksugu jubinaid ja vist juba ka kõik vähegi oskajad tuttavad oma ajudega kallal olnud kuid tulemus ikka null ! Nüüd siis jääb ka sel aastal Haapsallu minemata ja soovin siis teistele kõike toredat saabuval kokkutulekul !

29.06.2011 at 21:04
karvake

quote:
nju-nju: No proovitud nüüd veel kõiksugu jubinaid ja vist juba ka kõik vähegi oskajad tuttavad oma ajudega kallal olnud kuid tulemus ikka null ! Nüüd siis jääb ka sel aastal Haapsallu minemata ja soovin siis teistele kõike toredat saabuval kokkutulekul !
kus sa asud on murega äkki saab kaema tulla kui sa kuskil lähemal

29.06.2011 at 21:23
nju-nju
Kas võib olla ,et kui kevadel seda puhastus solki valasin paali juhtus ka pumba või filtri jama ,et näiduk põhjas ja ei käivitu ?

01.07.2011 at 20:49
1 edit. Last edited 04.07.2011 at 21:58 by nju-nju
nju-nju
Kas siis tõesti Tallinnas pole ühtegi oskajat meest kes tuleks kohale dignostika vahendiga ja lõpuks ütleks mis mu pisikesel viga on ,et ei käivitu ja kütuse osuti põhjas on ? Äkki ikka on veel inimesi siin linnas ,et ei pea kohe tõstukiga autot servisesse vedama kui viga võib olla lihtne ja kohapeal tehtav ?

06.07.2011 at 17:33
Maik

Ma ei saa aru miks sa seda kütuse näidikut paagist lihtsalt välja ei võta ? Ka vettel on sarnane asi,et näidik jääb lihtsalt seisma kuskile ja ei näita midagi, usas nad kasutavad mingit aint (loomulikult seda eestist saada EI olnud kuskilt) mis eemaldas väävlit näidiku klemmidelt.

Tõsi küll - näidiku näidust hoolimata see auto käivitumist segada ei tohiks... check gages on ilmselt näidiku pärast siiski ehk aju saab ntx aru,et näidik reaalselt ei tööta ?

Ja kui 2 kuuga ei saa autot käima, tegelt võiks ju ammu servicesse viia ?
http://www.answerbag.com/q_view/557838

teemast pole veel selgunud mis autoga tegu, 2001 aasta või 84a
usa foorumis ju paljude probleeme läbi lahatud ja remonditopicuid lademetes?

kas jagaja ja "muud vidinad" vahetasid ka süütemooduli ?
kui vända andur ei tööta, ei tule samuti sädet

06.07.2011 at 19:13
6 edits. Last edited 06.07.2011 at 19:24 by Maik
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevi Van 4.3 keeldub koostööst ?   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.