Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Turvanõuded,BHRA ja muu jutt
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : Turvanõuded,BHRA ja muu jutt   1 2 3  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
wirx

Turvanõuded,BHRA ja muu jutt
mitte, et turvalisus oluline poleks, aga kohati meenutab BHRA ja mitmete foorumlaste suhtumine lausa nõiajahti turvalisusele...ei tea, kas asi on nende hirmudes suurte kiiruste ja avariide vastu või põhimõttes?
Minge vaadake homme õhtul saugale(vaba rada seal) või kui liiga kaugel see, siis tabasalu rinka ju kohe omastkäest võtta...iga kord, kui ma käinud olen on keegi välja sõitnud, üle ühe korra suudab keegi oma auto natuke ära lõhkuda, üle 3 korra suudetakse natuke korralikumalt juba autot lõhkuda(katus vms)...või kui te arvate, et Eestis on kõik korrast ära - www.nurburgring.com 911tt saab seal 300 kanti kätte, aga ei nõuta peale kiivri suurt midagi - ja kes veel ei tea, siis erinevalt lennukast on ringrajal ka kurvid :D...selle kõrval on naljakas vaadata, kuidas kiirendus "sportlased" teevad kärbsest elevandi, kui nõuavad igasugu puure, langevarje, massilüliteid, sinist värvi nitro pudeleid ja jumal teab mida - suurel, laial, lagedal lennuväljal ning igakord, kui keegi ei saa oma autot talitsetud järgneb foorumis 10+ lehepikkune arutelu teemal, mis kõik ikka veel valesti on...kui on liiga hirmus, võiks mõne muu "spordialaga" tegeleda, ntx võidukudumine :)
ootan seda hetke, kui keegi algaja suudab lennukal katuse teha...peale seda vist lõpetatakse mõneks aastaks kiirendus "sport" kohalikul tasandil :D

kui tegemist on 7-9seki dragsteriga, siis nõustun täiesti turvanõuetega...

09.06.2008 at 14:11
anryo
quote:
wirx:
BAHH....!!!!
JA ISE OLED VEEL TÄISKASVANUD MEES !!!!
Selline lapse jutt.... ???

Edit. Ühes teises foorumis sai juba vaieldud sel teemal, et keegi ei sunni sind ju sõitma BHRA turvanõuetega üritustel. Käige aga endiselt Söeterminali juures ja keegi ei nõua teilt isegi kiivrit ka mitte.

09.06.2008 at 14:43
2 edits. Last edited 09.06.2008 at 14:46 by anryo
Vanaisa

Moderator
Ehk koguneb huvigrupp hoopiski kokku selleks korraldatud koosolekule ja räägib seal asjad sirgeks?
Siin läheb asi väga lahmimiseks kätte ja kasu on väga vähe...

09.06.2008 at 14:54
rustang

Moderator
Eks see ole eelkõige järgmise kiirusvõistluse tegijatele mõtlemise koht, OMC 2009-ni on pisut aega.

09.06.2008 at 15:16
wirx

quote:
anryo:
quote:
wirx:
BAHH....!!!!
JA ISE OLED VEEL TÄISKASVANUD MEES !!!!
Selline lapse jutt.... ???

Edit. Ühes teises foorumis sai juba vaieldud sel teemal, et keegi ei sunni sind ju sõitma BHRA turvanõuetega üritustel. Käige aga endiselt Söeterminali juures ja keegi ei nõua teilt isegi kiivrit ka mitte.

aga ma ju ei sõidagi...ja sama teed on läinud ka väga mitmed tuttavad...Levo ja Hunt lõpetasid peale viimast nightrace oma osalemise...aga nad pole sugugi esimesed ja ka kindlasti mitte viimased(kuuldavasti oli mitmete alla 10seki masinatega Nightracel samapalju rahvast, kui mõne üksiku alla 12 seki autoga SR openingil - eks aeg näitab, palju neid tulihingelisi fänne jääb ajapikku vaatama 4 rattaga kastide libisemisi ja palju jääb alles nende kastide sponsoreid)
kirjutama ajendas siiani tänavaautodele mõeldud võistluse ümberviimise mõtte BHRA alla...mille tulemusena juhtub sama asi ka miili sõitjatega - sõidavad ainult need, kes omavad sponsoreid või väga palju raha ning autod on tänavasõidu masinatest väga kaugel...vähemalt poodiumi kohtade omad

Kässarist ka...ehk 200 pealt saab seda tõesti kasutada, kui eespool laiub 2km tühja betooni....300km/h ja 600m betooni puhul läheks mina pigem nina ees raja lõpus põllule, eelnevalt käikudega pidurdades, kui külgees raja keskel...

See aasta on 2 miili võistlust veel - Superauto ning AC mile

Edit: Anryo, ma ei ole juba aastaid vist käinud ühelgi Streetracel sõitmas - ringrada on kordades huvitavam ja arendavam, kui käikude vahetamine...selle teise foorumi juttu peale pidid tulema ise ja asja oma silma üle vaatama ;)

09.06.2008 at 15:19
2 edits. Last edited 09.06.2008 at 15:25 by wirx
sallu
Uh ppl te olete masendavad...

09.06.2008 at 15:34
devilc
Moderator
quote:
Levo.:Aga ka mina sõidan järgmine lõppkiirus 4 punkti vöödega-enese turvalisuse pärast....
Soovitan Sul enne natuke lugeda 3 vs 4 vs 5/6 punkti vööde kohta. Kiire kokkuvõte: neljapunktivööd võivad olla ohtlikumad ja vähemtõhusad kui tavavööd, kuna alumine rihm puudub ja vöö sõidab avariis mööda kõhtu üles ja vajutab pehmetele kudedele. 5/6 punkti vööd on teine tera.

Ander, kõikide eelpoolmainitutega ka sõitnud.

09.06.2008 at 15:37
Andrus BHRA

BHRA turvanõuded ei ole mitte nõiajaht! Need tulenevad siiski FIA ettekirjutustest, kohalikest tingimustest, dragrace ürituste korraldamise turvanõuetest jne. Erinevalt tänavakiirendustest on meie üritustel hulk inimesi, kes vastutavad rajal toimuva eest. Rajal ei toimu mingit anarhiat, et teen mida tahan, millega tahan, kellega tahan, kuidas tahan ja kui kiiresti tahan! Selle jaoks ongi reeglid. On väga rumal kõrvutada ringrada ja dragrace´i, need on absoluutselt erinevad alad. Kahju et sa, wirx, sellest aru ei saa. Erinevalt sinust, tean mina väga hästi, mis on ringrada ja mis dragrace, milline on rinkaauto, milline ralliauto ja milline dragiauto. Usu mind, ma teen neil vahet, sest nende ehitamine on mulle aastaid toonud leiva ja leivapealse lauale. Lisaks olen ma aastaid veetnud ringradadel ja jälginud seal toimuvat nii kiivri seest, kui boksist. Igal spordialal on oma kord ja reeglid. Miskipärast ei sea ükski rinkamees kahtluse alla turvanõudeid, kuigi reaalset ohtu tappa peale iseenda kedagi teist ju praktiliselt pole!? Paraku tean dragracing´ust küll juhust, kus rajal sõitev auto tappis 100m eemal seisva inimese, kusjuures sõitja sellest midagi ei teadnudki, kuni politseinikud tema boksi tulid ja kogu staffi pitseerisid. Ja seda juhust ei lugenud ma internetist vaid see juhtus minuga väga lähedalt seotud auto ja tiimiga.
Loomulikult on sinu enda valik, millise spordialaga sa tegeled ja usu BHRA´l ei ole midagi selle vastu, et sa ringradadel sõidad. Aga vaata, kui sa tahaksid ka ringrajal sõita meistritiitlile, siis kahjuks peaksid oma liikurile ikkagi torud sisse väänama - ükstapuha kui palju sa selle vastu foorumites ka ei protestiks!

09.06.2008 at 15:49
-XR-
quote:
Andrus BHRA: BHRA turvanõuded ei ole mitte nõiajaht! Need tulenevad siiski FIA ettekirjutustest, kohalikest tingimustest, dragrace ürituste korraldamise turvanõuetest jne. Erinevalt tänavakiirendustest on meie üritustel hulk inimesi, kes vastutavad rajal toimuva eest. Rajal ei toimu mingit anarhiat, et teen mida tahan, millega tahan, kellega tahan, kuidas tahan ja kui kiiresti tahan! Selle jaoks ongi reeglid. On väga rumal kõrvutada ringrada ja dragrace´i, need on absoluutselt erinevad alad. Kahju et sa, wirx, sellest aru ei saa. Erinevalt sinust, tean mina väga hästi, mis on ringrada ja mis dragrace, milline on rinkaauto, milline ralliauto ja milline dragiauto. Usu mind, ma teen neil vahet, sest nende ehitamine on mulle aastaid toonud leiva ja leivapealse lauale. Lisaks olen ma aastaid veetnud ringradadel ja jälginud seal toimuvat nii kiivri seest, kui boksist. Igal spordialal on oma kord ja reeglid. Miskipärast ei sea ükski rinkamees kahtluse alla turvanõudeid, kuigi reaalset ohtu tappa peale iseenda kedagi teist ju praktiliselt pole!? Paraku tean dragracing´ust küll juhust, kus rajal sõitev auto tappis 100m eemal seisva inimese, kusjuures sõitja sellest midagi ei teadnudki, kuni politseinikud tema boksi tulid ja kogu staffi pitseerisid. Ja seda juhust ei lugenud ma internetist vaid see juhtus minuga väga lähedalt seotud auto ja tiimiga.
Loomulikult on sinu enda valik, millise spordialaga sa tegeled ja usu BHRA´l ei ole midagi selle vastu, et sa ringradadel sõidad. Aga vaata, kui sa tahaksid ka ringrajal sõita meistritiitlile, siis kahjuks peaksid oma liikurile ikkagi torud sisse väänama - ükstapuha kui palju sa selle vastu foorumites ka ei protestiks!

Me räägime siin teemas siiski OMC-st (tänavaautod) vs. rajapäevad (tänavaautod).

Bahnidel ju ei nõuta autodelt langevarje ja ma ei tea veel mida.

Point on selles, et kui OMC-l tehakse reeglid liiga karmiks, siis ta pole enam tänavaautode üritus vaid spetsiaalselt miilisõiduks ehitatud autode üritus
ja asja populaarsus ja mõte kaob ära.
Mõte on ikkagi selles, et inimene, kellel on kiire tänavaauto saaks seda ka legaalselt suurematel kiirustel proovida.
Kõik loomulikult selle nimel, et nad avalikel teedel ei kihutaks.

Selle Honda kohta ütleks, et õnnetusi juhtub. Igal pool. Palju parem, et need juhtuvad suuurel ja laial lennuväljal kui maanteel.

09.06.2008 at 15:59
1 edit. Last edited 09.06.2008 at 15:59 by -XR-
partel

Vähemalt mina küll ei taha turvanõuetele mittevastavat sõidukit kaasvõistlejaks, ükskõik mis klassis. Kui temaga peaks juhtuma tõsisem intsident, siis on ikkagi uudistes "Kiirendusvõistlusel juhtus see ja see".

Kui siis sponsor helistab ja küsib, et mis korralagedus teil seal käib, et sellised autod rajale lastakse, siis mida talle öelda?

Kui keegi tahab Darwini auhinnale kandideerida, siis võiks teha seda mujal kui võistlustel.

09.06.2008 at 16:00
Fog

Igale autole on tootja välja kirjutanud maksimaalse kiiruse, kuni selleni võid oma masinaga sõita, üle selle sõites võib lisanõuded välja mõelda. Nii lihtne see ongi ju? Seljuhul saab parsad elimineerida ning samas ei nõuta koeningseggilt puuri. Seda siis mõtteaineks järgmise aasta üritusele.

09.06.2008 at 16:06
wirx

Ma ei väidagi, et rinkal poleks torud vajalikud ja kes teab, ehk panen enda autosegi need sisse...aga ma jätaks nad kindlasti panemata, kui sõidan tühjal siledal lennuväljal.
Ja on ka korduvalt ringradadel pealtvaatajaid surnuks-vigaseks sõidetud...mõni aasta tagasi käisin Soomes WRC rallil, kus oleks võinud mõni pikema käeline 150+ga kurvides möödakihutavaid autosi katsuda...

Miili sõidus nüüd küll pealtvaatajad ohus pole...ainult juht ja kinnitab ta eelnevalt enda allkirjaga, et vastutab ise kõige temaga juhtuva eest.
IMO on turvanõuded 10+ sekundit sõitvatele autodel lihtsalt liialt ülereguleeritud, arvestades tõenäosusega, kui väike on võimalus, et nende juhtidega midagi hullu juhtuda võib tühjal lennuväljal. (külgees võib ka 12-13 seki auto sõita piirdesse oskamatu juhi käes...viies mõne pealtvaataja haiglasse)

Fog-i ideega nõus
Partel, mitu avariid juhtus viimasel F1 etapil ja kui mitme tiimi sponsorid hiljem avarides osalenutele EI ütlesid ja kui mitmed sponrorid ütlesid EI neile, kes ei osalenud avariis...ma arvan, et sponor on tegelikult rahul, kui tema kirjadega auto avariisse satub, sest ekraanil ju jookseb tänu sellele rohkem tema nimi...julm, aga ärilise poole pealt on ju õige

OT Edit: 400m peal võiks ka olla ju mingiseks mõõdupuuks tehase auto kiirendus, kui Hunt sõidab 11.0 ametliku tuunija poolt tehtud autoga(sama mis AMG mersul) ja peab panema turvakaare sisse oleks nagu midagi valesti....võiks olla mingi ntx 2 seki nõue, et kui sõidad 2 sekundit kiiremini, kui tehas ette annab, siis pead ka rohkem turvavarustusse investeerima, sest on ju samamoodi ohtlik auto mis tehasest välja liikudes jõudis 402m läbida 16 sekundiga ning peale väikest "tuuningut" mootori kallal ja salongi tühjaks loopimist jõuab veerandmiili läbida alla 13 sekundi...samas pidurid, veermik, aerodünaamika jäävad ikkagi 16seki masina omaks(enamus "õnnetusi" ongi just sellist masinatega juhtunud)

09.06.2008 at 16:14
4 edits. Last edited 09.06.2008 at 16:54 by wirx
Andrus BHRA

Sa wirx mõtled seda tõsiselt või? Et ongi jube lahe, kui keegi kasti pannakse. Oh, äge, verd lendab, plaksutame? Jutt ei käi ju mitte ainult sõitjatest, vaid ka pealtvaataja turvalisus peab olema garanteeritud. Sul omal lapsed on või? Sinu viimast väidet lugedes................ mul pole sõnu. Õnneks mina ei tunne ühtegi sellist sponsorit ja kui ma sellisest kuuleksin, siis tema kirjadega masin kindlasti ei võistleks!
Edit: Nüüd ma tean, et kui ilmub mingi masin, kus "laptopid.ee" peal - kahjuks võistlema ei pääse!
Ja üleüldse, ma ei saa aru, et mis halamine see nende "lõppkiirusvõistluste" reeglitega nüüd siis on? Kuskil keegi keelab ja käsib juba midagi või? Võtke nüüd natuke pöördeid maha! Küll alakomitee arutab antud ürituse kitsaskohad korraldajatega läbi ja tehakse seejärel mingeid otsuseid. Täiesti mõttetu ju praegu jubedat alarmi teha?

09.06.2008 at 16:46
1 edit. Last edited 09.06.2008 at 17:06 by Andrus BHRA
wirx

Kas viimasel F1-l sõideti keegi kasti? Isegi haiglasse ei viidud kedagi minu teada...ma ei pidanud silmas kohalike mõnkümne tuhandega abistavaid käsi, ikka F1 sponsoreid, kes võtavad reklaamimist vormelil, kui investeeringut, teevad peale ülekande lõppu statistikat mitu sekundit oli nende reklaam ekraanil jms

09.06.2008 at 17:03
1 edit. Last edited 09.06.2008 at 17:07 by wirx
vr_

quote:
Andrus BHRA: Sa wirx mõtled seda tõsiselt või? Et ongi jube lahe, kui keegi kasti pannakse. Oh, äge, verd lendab, plaksutame? Jutt ei käi ju mitte ainult sõitjatest, vaid ka pealtvaataja turvalisus peab olema garanteeritud. Sul omal lapsed on või? Sinu viimast väidet lugedes................ mul pole sõnu. Õnneks mina ei tunne ühtegi sellist sponsorit ja kui ma sellisest kuuleksin, siis tema kirjadega masin kindlasti ei võistleks!

Kainelt mõtlev inimene sai aru küll, et Wirx ei avaldanud oma soovunelmat vaid spekuleeris teemal, et kui oled pildis siis oled olemas.

Mille järgi sa otsustama hakkad, et kas see sponsor on selline ja kas too on teistsugune?

Proovin ise ka silmaklapid arutelu ajaks nüüd pähe tõmmata ja teen järgneva märkuse sellises seisundis:
"Kas oma ametipositsioonilt on sellised avaldused, olgu või eraviisiliselt väljendatud, sobilikud, et - tahan otsustan kasvõi sponsori logo järgi autol kes saab ja kes ei saa!!"

EDIT:

quote:
Edit: Nüüd ma tean, et kui ilmub mingi masin, kus "laptopid.ee" peal - kahjuks võistlema ei pääse!

Et see on siis ametlik avaldus???

09.06.2008 at 17:08
3 edits. Last edited 09.06.2008 at 17:15 by vr_
ervin
quote:
Andrus BHRA: ...

kõige nõmedam avaldus mida võimalik BHRA esindaja poolt teha. häbi.

09.06.2008 at 17:10
wirx

Andrus kirjutas: "Nüüd ma tean, et kui ilmub mingi masin, kus "laptopid.ee" peal - kahjuks võistlema ei pääse!"
Mitte, et ma teeksin mõne teise auto peal reklaami, kui enda oma peal, kuid siiski ootaks seda reeglite muudatust, millega BHRA juhatuse liige ainuisikuliselt(sry, kui sa selle reklaami asja teiste komitee liikmetega läbi hääletasid) keelab LAPTOPID.ee reklaami BHRA üritustel :)

09.06.2008 at 17:14
Andrus BHRA

quote:
wirx: Kas viimasel F1-l sõideti keegi kasti? Isegi haiglasse ei viidud kedagi minu teada...
Jah, aga mille pärast? Sest on olemas turvareeglid, millest kinni peetakse. Turvapiirded on teatud suurusega, ringradadel väljasõidukohad projekteeritakse juba selliselt, et riskid oleksid võimalikult maandatud. Autod ja sõitjate varustus vastavad kindlatele nõuetele, jne., jne., jne. Mis krt siin siis nii arusaamatut on? Need ongi REEGLID, tänu millele üritused ei muutu tapatalguteks. Meie üritustel on kahjuks rida puudusi pikas nimekirjas. Kas on mõtet panna kaalukausile ala arengut ja seda, et sina, hunt, Levo või kesiganes saaksite lajatada kümmet ilma mingi turvavarustuseta. Mina ütlen EI.

09.06.2008 at 17:20
-XR-
quote:
Andrus BHRA: Sa wirx mõtled seda tõsiselt või? Et ongi jube lahe, kui keegi kasti pannakse. Oh, äge, verd lendab, plaksutame? Jutt ei käi ju mitte ainult sõitjatest, vaid ka pealtvaataja turvalisus peab olema garanteeritud. Sul omal lapsed on või? Sinu viimast väidet lugedes................ mul pole sõnu. Õnneks mina ei tunne ühtegi sellist sponsorit ja kui ma sellisest kuuleksin, siis tema kirjadega masin kindlasti ei võistleks!
Ja üleüldse, ma ei saa aru, et mis halamine see nende "lõppkiirusvõistluste" reeglitega nüüd siis on? Kuskil keegi keelab ja käsib juba midagi või? Võtke nüüd natuke pöördeid maha! Küll alakomitee arutab antud ürituse kitsaskohad korraldajatega läbi ja tehakse seejärel mingeid otsuseid. Täiesti mõttetu ju praegu jubedat alarmi teha?

Andrus, kiirendusvõistlused pole kohe kindlasti imikutele või täiesti väikeste kärulastele mõeldud üritused!

See on juba vanemate süü, kui nad imikutega kuskile raja äärde ronivad ja siis autoga pihta saavad.
Iga autoga võib õnnetusi juhtuda! Ükskõik kui turvaline see ka poleks.

Mina taunin täielikult selliste laste, kes ise veel midagi aru ei saa ja õigel ajal jooksu ei suuda pista, võtmist igasugustele kiirendusvõistlustele!
Päris kahju hakkab nendest väikestest, kes on kaasa veetud (rehvisuits, rehvipõlemise hais, rõve tümps, palju purjus inimesi, palju suitsetajaid jne jne).
Nendel kiirendusvõistlustel on imho tõsisem mure mingi pudeliga pihta saada kui autoga.

Kordan ka seda, et kui te arvate, et otsesõitmine OMC-l on pereautodega (ülevaatus läbitud, tänavaautod) liiga ohtlik, siis tõesti tasub kudumisega tegeleda ;)

09.06.2008 at 17:21
1 edit. Last edited 09.06.2008 at 17:22 by -XR-
Andrus BHRA

quote:
wirx: Andrus kirjutas: "Nüüd ma tean, et kui ilmub mingi masin, kus "laptopid.ee" peal - kahjuks võistlema ei pääse!"
Mitte, et ma teeksin mõne teise auto peal reklaami, kui enda oma peal, kuid siiski ootaks seda reeglite muudatust, millega BHRA juhatuse liige ainuisikuliselt(sry, kui sa selle reklaami asja teiste komitee liikmetega läbi hääletasid) keelab LAPTOPID.ee reklaami BHRA üritustel :)

Ma ei ole öelnud, et keelan LAPTOPID.ee reklaami BHRA üritustel. Palun, pane plakateid, lippe, midaiganes - iga sponsor on tervitatav! Aga sellise kirjaga AUTOT vaatan vähe teise pilguga.;)
Edit: ..... , kuna tean, et reklaami taga olev isik on ise väitnud, et sponsorile meeldiks, kui tema reklaamiga autoga rajal midagi juhtuks.
Edit2: wirx wrote: ...ma arvan, et sponor on tegelikult rahul, kui tema kirjadega auto avariisse satub, sest ekraanil ju jookseb tänu sellele rohkem tema nimi...julm, aga ärilise poole pealt on ju õige

09.06.2008 at 17:27
2 edits. Last edited 09.06.2008 at 17:44 by Andrus BHRA
sallu
Mis toimub nüüd, kas te palun lõpetaksite ära selle????
Omc oleks võinud ära jätta või edasi lükata kui tuulekiirus vastu oleks olnud blabla m/s
Kuna otsustati jätkata ja crx-i juht ja tehniline( ka BHRA tehniline antud autole tehtud) arvasid et auto võib rajale lasta siis on selle kohapealt kõik korras. Siis on siiski juhi enda vastutada auto rajal püsimine.
Annaks jumal et ükski inimene meie võistlustel ennast katki ei sõidaks, aga reeglitega üle pingutada ka ei saa. Tuletan meelde et tegu on siiski mootorispordiga kus võib ükskõik kellel minna halvemini või paremini. See on riski business thnak god et midagi ei ole juhtunud aga kindlasti võib tulevikus midagi viltu vedada isegi kõige turvalisemate reeglitega. Me ei saa supradel sõiduõigust ära võtta, sest 2 kord 2 erinevat suprat on välja sõitnud ja mõlemad suprad... samuti crxil ex? Loomulikult tuleb ennetada õnnetusi, minu auto vaadati OMC-l üsna hoolega üle, tõsi et kässarit ei puudutatud ja piduritesti ei olnud aga ma tulen sinna ju korras autoga ja ise vastutan oma elu eest.

09.06.2008 at 17:44
tfr

quote:
Andrus BHRA: Ma ei ole öelnud, et keelan LAPTOPID.ee reklaami BHRA üritustel. Palun, pane plakateid, lippe, midaiganes - iga sponsor on tervitatav! Aga sellise kirjaga AUTOT vaatan vähe teise pilguga.;)
Edit: ..... , kuna tean, et reklaami taga olev isik on ise väitnud, et sponsorile meeldiks, kui tema reklaamiga autoga rajal midagi juhtuks.
Edit2: wirx wrote: ...ma arvan, et sponor on tegelikult rahul, kui tema kirjadega auto avariisse satub, sest ekraanil ju jookseb tänu sellele rohkem tema nimi...julm, aga ärilise poole pealt on ju õige

Ma siiamaani suutsin vait olla, aga ..

Andrus, ma usun, et 90% rahvast sai aru, mida Wirx öelda tahtis ja see Sinu poolt ülal tsiteeritud Wirxi lause oli koos selle algusega öeldud ikkagi konkreetselt F1/ringraja kontekstis. Loomulikult ei taha keegi inimohvreid ja -kannatanuid, aga ringrajal käib väike nügimine asja juurde ja kui selle tõttu autot (ja nende logosid selle peal) telepildis jupp aega rohkem näidatakse, siis sponsorite jaoks on see loomulikult hea, mitte halb uudis. Eesti dragikontekstis on aga see meediakajastuse praktiliselt täieliku puudumise tõttu niikuinii moot point.

Erinevalt sellest Wirxi arvamusest on minu arust aga kordi hullem, et mitte öelda täiesti lubamatu, Sinu kui EAL alakomitee ja BHRA juhi kirjalik statement, et Sa kavatsed teda mingi lahkarvamuse tõttu nüüd edaspidi võistlustel kottima hakata. Millise signaali annab see praegustele ja tulevastele võistlejatele ja ala edasiviijatele, kui nad peavad muude riskide hulka lisama ka selle, et kui nad kunagi down the line peale sadade tuhandete või miljonite autosse matmist peaks kogemata midagi Sulle vastukäivat mokaotsast poetama, siis hakkavad nad "bez vazelina" saama?

Sellele eelnevale on ainult kirsiks koogi peale olukord, kus organisatsioonis, kuhu BHRA otsuse peale kaevata saab (ehk EAL alakomitee), istuvad pukis täpselt needsamad inimesed.

09.06.2008 at 17:56
1 edit. Last edited 09.06.2008 at 17:56 by tfr
wirx

Andrus jutt käis siiski F1-st ja hetkel pole veel plaanis seal reklaami tegema hakata...ära lõika asju kontekstist välja.

Aga siiski on see BHRA ikka üks huvitav organisatsioon, kus keegine ninamees, käseb poob ja laseb...hetk tagasi sa ütlesid, et
"Nüüd ma tean, et kui ilmub mingi masin, kus "laptopid.ee" peal - kahjuks võistlema ei pääse!" ja siis hetk hiljem
"Ma ei ole öelnud, et keelan LAPTOPID.ee reklaami BHRA üritustel. Palun, pane plakateid, lippe, midaiganes - iga sponsor on tervitatav! Aga sellise kirjaga AUTOT vaatan vähe teise pilguga."
Et siis, kuna ma ei meeldi sulle, siis minu reklaamiga autod ei osale, kuna sa vaatad neid tehnilises vähe teise pilguga ning garanteerid selle, et nad ei vastaks ülevaatuse nõuetele, sest nende suurim häda on laptopid.ee reklaam... ja ongi kogu üritus hoopis turvalisem pealtvaatajatele ning osalejatele way2go BHRA :)

09.06.2008 at 17:59
Polderon
Kuidas BHRA liidrid ise kommenteeriksid enda kuulumist EALi juhtkonda ?
On see normaalne ?

Teine küsimus, kas BHRA pole organisatsiooni juhi vahetuse peale mõelnud ? Või pole see võimalik ?
Pole kedagi asemele panna ? Asendamatuid inimesi pole olemas !

09.06.2008 at 18:37
Levo.
Aga.....
Andruse jutt on kohati jummala õige-Anfdrus on vähemalt mees kes julgeb midagi öelda ja natuke ka keelata.
Laptopi jutu ma ei kommenteeri.

Siiani on teada kaks juhust kus kellelgi midagi ära keelati.ehk neid on veel aga ei meenu

Maksim 1000 eur race-2007-Pidev hilinemine (demo lubatud)
Hunt 2008 speedest ebaprofesionaalne käitumine võistlusel.

Aga kõik muu on ju lubatud.Suvalised rehvid,traadid väljas.paber ja kileluugid ja kõik muu sitt.
Ah elu on selline...

Kuidas piirata viperit? Tehase sert lubab 320?

Aga nüüd sõidust endast......
Täna on julm masendus.....kuna 9 silindriga ei suuda ikka sõita nii nagu vaja....
8 silinder käis ilma sädemeta......Küünlavahe uuest peast 0,1 mm mis ka paksult tahma täis.Ja mina seda ka ei teadnud-mina viisin karbi enne ploweri paigaldust ja nii see sinna peale läks.Ei süüdista peale enda kedagi-et ei viitsinud kõiki maha võtta kui millegi muu kallal maadlesin.
Ja Kört-Pärtli ennustus arvutuslikult on õige.......

G400

09.06.2008 at 18:43
1 edit. Last edited 09.06.2008 at 19:00 by Levo.
tqhq.ee foorum : Üritused : Turvanõuded,BHRA ja muu jutt   1 2 3  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.