Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - monstermania Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
monstermaniaJa neile, kes siin virisesid, et tahaks Monstereid näha, aga kruiisil ka osaleda, siis korraldajad saatsid laiali järgneva pressiteate:
Monsterautodega on huvilistel võimalus tutvuda alates esmaspäevast
Monsterautosid saavad kõik huvilised uudistama tulla juba esmaspäeval 25. septembril Ülemiste keskuse parklasse. Alates kella 11.00-st alustatakse autode kokkupanekut ning kohale on oodatud eelkõige ajakirjanikud, kes soovivad eksklusiivintervjuusid ning detailsemat infot otse asjaosalistelt.
Teised autosõbrad on oodatud ajavahemikul 12.00-18.00. Teisipäevast kuni reedeni toimuvad ka spetsiaalsed demosõidud. Kuuest monsterautost kaks on kuni kolmapäevani AS Silberauto Peterburi tee 50a aadressil asuvas esinduses.
“Kuusakoski Monster Mania 2006” veebikodu asub aadressil www.monstermania.ee
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.09.2006 at 20:51
monstermaniaParkimisega on ilmselt kehvasti. Vaata www.monstermania.ee lehelt info->asukoha kaart, seal on ümbritsevatele tänavatele "pisut" parkimist keelavaid märke pandud.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.09.2006 at 11:28
quote:wax: Käisin kah just Ülemuste parklas vaatams. Üks vend tegi lausa platsil kiirendust, esirattaid maast õhku rebides.
5 min tagasi tegi seda ka Bigfoot, ja otse minu ja mu euroraketi suunas, nii 15m kauguselt ja pidama jäi 5 m enne autot. pole vaja mainida, et automaatselt tegin elu ühed kiireimad liigutused :-). juht naeris kelmikalt ja viipas...lahkusin kiirustades, adrenaliin siiamaani möllab :-)
Hääl on kiirendamisel metsik, lõhna järgi oli kütus miski bensiinist erinev.
Indrek, käed värisevad
25.09.2006 at 13:41
monstermania4tk siis jäävad kuni laupäevani ülemiste keskuse ette (uudistes ütles), 2tk ,suurt Chevrolet-i, pidasid samas peterburi tee Chrysler-i müügipunkti juures vahti ,öösel läheb sõjaks ? :P Pilte nendest kah
25.09.2006 at 19:56
monstermaniakysiks siis nii et ma kui loll blondiin vaatan hetkel pileti taga kylge seal seisab märgis et kaamerat ei tohi kaasas olla kuid kodulehel selle ka kohta midai keelavat kirjas ei oleEt kas siis lastakse kaameraga sisse või ei vihmavarju ju ei või olla :S
29.09.2006 at 22:00
monstermaniaÜldiselt oli väga jama üritus, venis nii mis hirmus , asja oleks 2h ära teinud ja mina olin tavatribüünil ja seal ei olnud miskit aru saada ja kuulda mida nood kommenteerisid ja seda nad ainult tegidgi, 80% möla ja 10% autosid, kusjuures meeldisid tsiklimehed rohkem kui monsterid, - see minu arvamus. Nii väsinud kui hetkel ei ole ma 20a olnud
30.09.2006 at 17:23
monstermaniaJäin üritusega rahule...sest polnud ei monstertruckide ega sellist motorattaste hüppeshow-d ennem näinud,viimane oli jah päris hea... venimist tohutult minuarust ei olnud,aga oli selgelt näha,et liiga vähe oli monstrumeid sellise aja ja päeva pikkuse ürituse kohta,eriti kui need vähesedgi paratamatult pidevalt katki lähevad...
mingeid suuri/töötlemata pilte kah
30.09.2006 at 17:37